Superleague Ποδόσφαιρο

Άρης vs Ολυμπιακός: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές στοιχήματος

Άρης vs Ολυμπιακός

Ντέρμπι με άρωμα playoff στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/01-20:30), με τον Άρη (30 βαθμοί), να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (39 βαθμοί). Διαβάστε τη δημοσίευση αυτή, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις για stoixima που παρέχονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για μερικές στοιχηματικές συμβουλές, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπείτε σήμερα στη παρέα της NetBet και βρείτε μια μεγάλη γκάμα για στοίχημα ποδόσφαιρο, που περιλαμβάνουν όλες τις δημοφιλείς διοργανώσεις. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην πλατφόρμα, με τη δημιουργία ενός, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία, έχετε τη δυνατότητα να λάβετε ένα free bet 100%, έως 50 € ανάλογα με την 1η κατάθεση που θα πραγματοποιήσετε, καθώς και ένα ακόμα free bet των 5 €, το οποίο θα ενεργοποιηθεί κατά την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Σε εκπληκτική φόρμα βρίσκεται ο Άρης, πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Τελευταίο του ματς στην Superleague, αυτό απέναντι στον Παναιτωλικό, στο οποίο επικράτησε με 0-4 στο Αγρίνιο (Djurasek 19’, Suleymanov 78’, Saverio 90’, Zamora 90+6’), σε ένα παιχνίδι που είχε τον έλεγχο καθόλη τη διάρκεια. Ακόμα, ο Άρης κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αποκλείοντας την περσινή κάτοχο ΑΕΚ, με την πρόκριση να κρίνεται στα πέναλτι με το σκορ στα δύο 90λεπτα σε Αγιά Σοφιά και Βικελίδης να έρχεται ισόπαλο.

Ο Ολυμπιακός δε λύγισε στην έδρα της Κηφισιάς την προηγούμενη αγωνιστική, καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη με 2-3. Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν το συγκεκριμένο παιχνίδι με 10 παίκτες από το 45’ και μετά, λόγω αποβολής του Ρέτσου, κάτι που αύξησε το βαθμό δυσκολίας αυτής της νίκης. Αρχικά, όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός θα έχει ένα εύκολο απόγευμα, με τους ερυθρόλευκους να καταφέρνουν να προηγηθούν με 0-2 στο 39’ (Μασούρας 11’, Navarro 39’). Ύστερα από την αποβολή ωστόσο, η Κηφισιά βρήκε χώρους και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 (Milicevic 45’, Ozegovic 64’). Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός πίεσε και κατάφερε να βρει γκολ νίκης, με τον Ελ Αραμπί στο 85’, φεύγοντας με το τρίποντο από την Κηφισιά. Στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, οι ερυθρόλευκοι δεν τα κατάφεραν, με την πρόκριση να κρίνεται στα πέναλτι, ύστερα από 2 ισόπαλα παιχνίδια σε Λεωφόρο και Καραϊσκάκη.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Άρη σε απόδοση 4.50, την ισοπαλία σε απόδοση 3.58 και τη νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 1.83. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 2.04, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.78. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.91, ενώ να μην σκοράρουν και οι 2 σε απόδοση 1.89.

Προγνωστικά

ιπλή Ευκαιρία / 1Χ – 2.00

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται ο Άρης, με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζει κάμψη στην απόδοσή του το τελευταίο διάστημα. Θεωρούμε ότι ο Άρης μπορεί να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι, παίζοντας στο γήπεδο του, με το 1Χ να αποτελεί μια καλή επιλογή.

Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 1.91

Πρόκειται για 2 ομάδες που αρέσκονται να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, με το Άρη ως γηπεδούχος να αναμένεται να είναι πιο επιθετικός. Αν ο Άρης πάρει την κατοχή, ο Ολυμπιακός αναμένεται να βρει χώρους για αντεπιθέσεις, με το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο παιχνίδι να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 18/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ