Κυπέλλου Ελλάδας Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός

Δεύτερη φάση του ντέρμπι αιωνίων, που ύστερα από την ισοπαλία στη Λεωφόρο, η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου κρίνεται στο Καραϊσκάκη. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και ορισμένα προγνωστικά για stoixima, από την ομάδα των ειδικών μας.

Εγγραφείτε σήμερα στη NetBet και βρείτε τις κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα ποδόσφαιρο που προσφέρονται στην αγορά, για το ντέρμπι των αιωνίων. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά καλωσορίσματος, που είναι διαθέσιμη από τη σελίδα, και λάβετε με την εγγραφή σας ένα free bet 100%, έως 50 €, μαζί με ένα ακόμα free bet των 5 €, που θα γίνει διαθέσιμο ύστερα από την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Στο Γ. Καραϊσκάκης κρίνεται η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Το 1ο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων, πριν μια βδομάδα στη Λεωφόρο, ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις και έληξε ισόπαλο με 1-1.

Με αμυντικό προσανατολισμό μπήκε ο Ολυμπιακός στον αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να ξεκινά με διάθεση να πιέσει ψηλά. Παρόλο που ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας,  δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στους ερυθρόλευκους, με το 1ο ημίχρονο να κυλά χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες. Και ενώ φαινόταν ότι το 1ο ημίχρονο θα ολοκληρωθεί ισόπαλο, ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό, από έναν πρώην πράσινο, τον Αλεξανδρόπουλο στο 44’ με αριστερό γυριστό σουτ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές, παίρνοντας την κατοχή και πιέζοντας τον Ολυμπιακό. Από κόρνερ ήρθε και η ισοφάριση για τον Παναθηναικό στο 64’, ύστερα από εκτέλεση του Μαντσίνι και καρφωτή κεφαλιά του Ιωαννίδη. Την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να πάει στη ρεβάνς με πλεονέκτημα, είχε ο Παναθηναϊκός στις καθυστερήσεις, με τον Ιωαννίδη να χάνει μοναδική ευκαιρία, αστοχώντας από κοντά, όπως άστοχος ήταν και ο Βέρμπιτς σε τετ α τετ απέναντι στον Πασχαλάκη.

Αποδόσεις

Όσον αφορά τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 2.20, την ισοπαλία σε απόδοση 3.11 και τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 2.91. Το over 2.5 γκολ το βρίσκουμε σε απόδοση 2.17, ενώ το under 2.5 γκολ σε απόδοση 1.61. Ακόμα, να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.92, ενώ να μην σκοράρουν και οι 2 σε απόδοση 1.78.

Προγνωστικά

Τελικό Αποτέλεσμα / Χ – 3.11

Αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, στο οποίο οι 2 ομάδες δεν θα δώσουν πολλούς χώρους, θέλοντας και οι 2 μια νίκη γοήτρου απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο, καθώς και την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου. Αναμένουμε τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Παναθηναϊκό να χτυπά στις αντεπιθέσεις. Θεωρούμε ότι το να λήξει το παιχνίδι ισόπαλο, έχει καλές πιθανότητες.

Γκολ Παναθηναϊκός / +(0.5) – 1.44

Ύστερα από το παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ στις 05/10/23, ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να σκοράρει τουλάχιστον 1 γκολ σε όλα του τα παιχνίδια, κάτι που πιστεύουμε ότι θα συμβεί και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 15/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ