Κυπέλλου Ελλάδας Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση των δεύτερων αναμετρήσεων της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

Κυπέλλου Ελλάδας

Ανοικτοί λογαριασμοί έμειναν ύστερα από τον 1ο γύρο των διπλών αναμετρήσεων του Κυπέλλου, για τη φάση των «16». Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της φάσης των «16», μαζί με ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος για τα παιχνίδια αυτά.

Μπείτε στη NetBet και βρείτε διαθέσιμες για στοιχηματισμό όλες τις αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδας, στις πιο ελκυστικές αποδόσεις ποδοσφαίρου της αγοράς. Ακόμα, εξερευνήστε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων, στα οποία μπορείτε να διεκδικήσετε τεράστια κέρδη. Πάρτε μέρος στην προσφορά«Boost Νίκης στα Παρολί», με την οποία μπορείτε να δείτε τα κέρδη σας στο παρολί να ενισχύονται έως και 50%.

Προεπισκόπηση – Προγνωστικά Στοιχήματος

Ατρόμητος-ΑΕΛ Λάρισα (16/01 – 19:00)

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΛ, στη ρεβάνς του 1-1 της Λάρισας στις 06/12.

Στο 1ο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων, η ΑΕΛ, παρόλο που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία κυριάρχησε, έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, και καταφέρνοντας να προηγηθεί στο 80’ με τον Ogboe.

Από εκείνο το σημείο και μετά ωστόσο ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει τελικά με τον Jubitana στο 90+5’, με τις 2 ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στο Περιστέρι.

Καλύτερη ομάδα ο Ατρόμητος, που αν είναι σοβαρός, δεν θα δυσκολευτεί να πάρει μια εύκολη νίκη και την πρόκριση στους «8», απέναντι στην ΑΕΛ.

Πρόβλεψη: Τελικό Αποτέλεσμα / 1 – 1.65

Καλλιθέα-Παναιτωλικός (17/01-15:00)

Στην Καλλιθέα, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Παναιτωλικό, στη ρεβάνς του 3-2 υπέρ της ομάδας από το Αγρίνιο, στις 05/12.

Εξαιρετικό πρόσωπο στο Αγρίνιο για την Καλλιθέα, η οποία δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Παναιτωλικό, καταφέρνοντας να προηγηθεί με 0-2 στο 50’, με γκολ του Μουστακόπουλου και του Matilla. Ωστόσο, ο Παναιτωλικός από εκείνο το σημείο και έπειτα έδειξε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, και κατάφερε να σκοράρει 3 γκολ (62’ Μαυρίας, 88’ Torrejon και 90+1’ Καρέλης), καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη και το προβάδισμα για την πρόκριση, ενόψει του 2ου παιχνιδιού, ανάμεσα στις 2 ομάδες.

Μαχητική η Καλλιθέα, που σίγουρα θα παλέψει στο γήπεδο της για να πάρει μια νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Παρόλα αυτά, ο Παναιτωλικός θέλει να προχωρήσει στο Κύπελλο και αναμένεται να τα δώσει όλα για να πάρει το αποτέλεσμα που θα τον πάει στην φάση των «8».

Θα επιλέξουμε το να μην ηττηθεί ο Παναιτωλικός, ο οποίος δε θα δώσει χώρους στην Καλλιθέα, θέλοντας να κρατήσει το 0 στην άμυνά του.

Πρόβλεψη: Διπλή Ευκαιρία / Χ2 – 1.55

Κηφισιά-ΟΦΗ (17/01-17:00)

Στη Ριζούπολη, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΟΦΗ, με το 1ο παιχνίδι να έχει λήξει με 3-1 υπέρ των Κρητικών.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ωστόσο ο ΟΦΗ κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, και να πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Ύστερα από το 1-1 στο 10’ με τα γκολ των Toral για τον ΟΦΗ και του Andereggen για την Κηφισιά, ο ΟΦΗ σκόραρε στο 25’ ξανά με τον Toral για το 2-1.

Η Κηφισιά προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει, ωστόσο ο ΟΦΗ βρήκε χώρους και κατάφερε να φτάσει στο 3-1 στο 75’. Η Κηφισιά έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-2 και να διεκδικήσει την πρόκριση στο γήπεδο της, με τον Tetteh να αστοχεί σε πέναλτι στο 85’.

Περιμένουμε ένα παιχνίδι που η Κηφισιά θα παίξει επιθετικά, θέλοντας διαφορά 2 τερμάτων, στο οποίο θεωρούμε ότι και οι 2 ομάδες θα έχουν ευκαιρίες να σκοράρουν, με το goal goal να είναι μια καλή επιλογή.

Πρόβλεψη: Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 1.71

Άρης-ΑΕΚ (17/01-19:00)

Στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ, στη ρεβάνς του 0-0 της Αγιάς Σοφιάς πριν μια βδομάδα.

Το 1ο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, στο οποίο η ΑΕΚ είχε μια ελαφριά υπεροχή στην κατοχή, προσπαθώντας να απειλήσει κυρίως με σουτ εκτός της περιοχής, με την άμυνα του Άρη να έχει παραταχθεί καλά και να μη δίνει χώρους στην περιοχή του.

Ο Άρης ωστόσο έγινε απειλητικός στο 2ο μέρος, χτυπώντας στις αντεπιθέσεις, και χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τον Moron στο 67’, ο οποίος αστόχησε μέσα από την περιοχή από πλάγια θέση, με τον Jules στο 73’, ο οποίος με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή παραλίγο να γίνει ο ήρωας του αγώνα, με τον Αθανασιάδη να αποκρούει εντυπωσιακά, όπως και με κεφαλιά του Fabiano στο 78’ που πέρασε λίγο άουτ.

Περιμένουμε ένα πραγματικό ντέρμπι, με τον Άρη να θέλει να κάνει το παιχνίδι του, παίζοντας στο γήπεδό του. Θα πάμε με την επιλογή να σημειώσει τουλάχιστον 1 γκολ ο Άρης, κάτι που έχει καταφέρει σε όλα τα παιχνίδια της φετινής σεζόν στο γήπεδό του.

Πρόβλεψη: Γκολ Άρης / +(0.5) – 1.54

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 14/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ