Superleague Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση της 18ης αγωνιστικής της Superleague

Superleague

Συνέχεια στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Superleague, με την 18η αγωνιστική. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, τις αποδόσεις ποδοσφαίρου που είναι διαθέσιμες από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για μερικά προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπείτε στον κόσμο της NetBet και βρείτε μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών στοιχημάτων, για να διεκδικήσετε την ευκαιρία για μεγάλα κέρδη. Πάρτε μέρος στην προσφορά «Boost Νίκης στα Παρολί», με την οποία τα κέρδη σας στο παρολί ενισχύονται έως και 50%.

Προεπισκόπηση – Προγνωστικά Στοιχήματος

Ατρόμητος-ΟΦΗ (13/01 – 19:00)

Στο Περιστέρι, ο φορμαρισμένος Ατρόμητος (22 βαθμοί), υποδέχεται τον ΟΦΗ (16 βαθμοί).

Ο Ατρόμητος θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, ύστερα από τις νίκες με Κηφισιά και Βόλο. Τελευταία αυτή απέναντι στο Βόλο εκτός έδρας, με σκορ 1-2, με τον Angielski να κάνει τη διαφορά με 2 δικά του γκολ,με τον Βόλο απλά να μειώνει στο 90+.

Ο ΟΦΗ από την άλλη, αγνοεί τη νίκη εδώ και καιρό, με τελευταία του αυτή με τη Κηφισιά, για το κύπελλο, στις 06/12. Οι κρητικοί έρχονται στο παιχνίδι από ισοπαλία στο γήπεδό τους με τη Λαμία, σε ένα ματς που πίεσαν για τη νίκη και θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο.

Θα επιλέξουμε τη νίκη του Ατρόμητου, καθώς αναμένουμε ότι ο Ατρόμητος θα συνεχίσει το φετινό αήττητο σερί στο γήπεδό του.

Πρόβλεψη: 1 – 2.22

Παναιτωλικός-Άρης (14/01 – 15:00)

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός (14 βαθμοί) θα υποδεχτεί τον Άρη (27 βαθμοί).

Ο Παναιτωλικός, έχει ανεβάσει την απόδοσή του τον τελευταίο καιρό, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και μαζεύοντας μερικούς βαθμούς. Τελευταίο του παιχνίδι απέναντι στο Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο οποίο δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό, καθώς ηττήθηκε με σκορ 2-1.

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται και ο Άρης, ο οποίος νίκησε τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα με 2-1, σε ένα ματς που οι κιτρινόμαυροι είχαν τον έλεγχο. Ακόμα, οι Θεσσαλονικείς στάθηκαν όρθιοι στο γήπεδο της ΑΕΚ, στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι που έδωσαν για το Κύπελλο, με το παιχνίδι να λήγει 0-0 και την πρόκριση πλέον να κρίνεται στη Θεσαλονίκη.

Θα πάμε με την έδρα, και θα επιλέξουμε το να μην ηττηθεί ο Παναιτωλικός.

Πρόβλεψη: 1Χ – 1.50

Κηφισιά-Ολυμπιακός (14/01 – 17:00)

Στο Γ. Καμάρας, η Κηφισιά (12 βαθμοί), υποδέχεται τον Ολυμπιακό (32 βαθμοί).

Η Κηφισιά βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χάνοντας αρκετό έδαφος τις τελευταίες αγωνιστικές. Τελευταίο της παιχνίδι, απέναντι στον Πανσερραϊκό εκτός έδρας, που παρόλο που είχε το προβάδισμα και πήγαινε για μια σπουδαία νίκη, ισοφαρίστηκε στο 85’, με το παιχνίδι να λήγει με 1-1.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, έρχεται στο παιχνίδι από ήττα με 1-2 από την ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης, με τους ερυθρόλευκους να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Ακόμα, στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου, οι ερυθρόλευκοι έφεραν 1-1 στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, με την πρόκριση πλέον να κρίνεται στο Καραϊσκάκη.

Ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός, που αν θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωταθλήματος, θα πρέπει να πάρει τη νίκη στη Κηφισιά.

Πρόβλεψη: 2 – 1.33

ΠΑΟΚ-Πας Γιάννινα (14/01 – 20:30)

Στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ (38 βαθμοί), υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (12 βαθμοί).

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, και ηττήθηκε με 2-1 από τον Άρη, με το νικηφόρο σερί του σε όλες τις διοργανώσεις, να σταματάει στις 9 νίκες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, έρχεται στο παιχνίδι από νίκη, με 2-1 απέναντι στον Αστέρα, με την οποία πήρε μια ανάσα, στο κυνήγι για την παραμονή στην κατηγορία.

Φαβορί ο ΠΑΟΚ, που θέλει να πάρει τη νίκη, με καλό ποδόσφαιρο και πολλά γκολ.

Πρόβλεψη: Over 2.5 γκολ – 1.53

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 10/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ