Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση των σημαντικότερων γεγονότων ποδοσφαίρου του Σαββατοκύριακου 06-07/01

ποδοσφαίρου

Μετά τις διακοπές των πρωταθλημάτων για τις γιορτές, η δράση στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται με σημαντικές αναμετρήσεις. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να δείτε την ανάλυση των κορυφαίων γεγονότων του Σαββατοκύριακου, καθώς και μερικά προγνωστικά στοιχήματος για αυτά, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπείτε στη NetBet και βρείτε κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου, αλλά και άλλων αθλητικών στοιχημάτων, καθώς και ελκυστικές προσφορές που θα αυξήσουν τη δράση. Λάβετε μέρος στην προσφορά «Boost Νίκης στα Παρολί», με την οποία μπορείτε να δείτε τα κέρδη σας από τα παρολί, να ενισχύονται έως και 50%.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Τορίνο-Νάπολι (07/01 – 16:00)

Στο Stadio Olimpico di Torino, η 10η στη βαθμολογία Τορίνο (24 βαθμοί), υποδέχεται την 8η Νάπολι (28 βαθμοί).

Η Τορίνο, έρχεται στο παιχνίδι από εκτός έδρας ήττα με τη Φιορεντίνα με 1-0, σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, που κρίθηκε με γκολ του Ranieri στο 83’.

Από άσχημα αποτελέσματα έρχεται στο παιχνίδι και η Νάπολι, που ύστερα από την ήττα της από τη Ρόμα με 2-0, δεν κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τη Μόνζα, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ.

Η προϊστορία λέει Νάπολι, καθώς έχει κερδίσει τα 5 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των 2 ομάδων, ωστόσο φέτος οι Ναπολιτάνοι πραγματοποιούν μια μέτρια χρονιά και θα επιλέξουμε το Under 2.5 goal σε αυτό το παιχνίδι που αναμένουμε να είναι κλειστό.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ / (-2.5) – 1.67

Ολυμπιακός-ΑΕΚ (07/01 – 21:00)

Για την Superleague, ο Ολυμπιακός (32 βαθμοί), υποδέχεται την ΑΕΚ (35 βαθμοί) στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός έρχεται στο παιχνίδι από άσχημη ήττα με αντίπαλο τη Λαμία, όπου σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, δεν κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του και τελικά ηττήθηκε με 1-0.

Από την άλλη, από νίκη έρχεται στο παιχνίδι η ΑΕΚ, αφού κατάφερε να επικρατήσει εύκολα του Βόλου με 3-0 στην Αγιά Σοφιά.

Πρόκειται για ένα ντέρμπι, στο οποίο ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων παίζοντας στην έδρα του. Θα επιλέξουμε την επιλογή goal goal, που έχει επιβεβαιωθεί στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια, ανάμεσα στις 2 ομάδες.

Πρόβλεψη: Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 1.81

Ρόμα-Αταλάντα (07/01 – 21:45)

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ιταλία, η 7η Ρόμα (28 βαθμοί), υποδέχεται την 6η Αταλάντα (29 βαθμοί) στο Olimpico.

Η Ρόμα έρχεται στο παιχνίδι από νίκη, για το Coppa Italia, που παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Κρεμονέζε, που αγωνίζεται στη Serie B, κατάφερε να κάνει την ανατροπή, με τα γκολ των Lukaku και Dybala, και να φτάσει τελικά στη νίκη με 2-1.

Από νίκη για το Coppa Italia έρχεται και η Αταλάντα, με σκορ 3-1 απέναντι στη Σασουόλο, σε ένα ματς που η Αταλάντα έλεγξε από την αρχή και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στη Σασουόλο.

Η προϊστορία στα 5 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των 2 ομάδων είναι μοιρασμένη, με 2 νίκες να πηγαίνουν στην Αταλάντα, 2 στη Ρόμα και ένα παιχνίδι να λήγει ισόπαλο. Μικρό πλεονέκτημα για τη νίκη στη Ρόμα, η οποία θα έχει τη στήριξη του κοινού της, έχοντας ένα καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων στο γήπεδό της το τελευταίο διάστημα.

Πρόβλεψη: Διπλή Ευκαιρία / 1Χ – 1.36

Άρσεναλ-Λίβερπουλ (07/01 – 18:30) FA Cup

Μεγάλο ντέρμπι για τους 32 του FA Cup στην Αγγλία, με την Άρσεναλ να υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο Emirates.

Η Άρσεναλ θέλει να βάλει τέλος στο σερί των 2 συνεχόμενων ηττών της στην Premier League από Γουέστ Χαμ και Φούλαμ, με τις οποίες έχασε σημαντικό έδαφος στην κούρσα του φετινού πρωταθλήματος.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όντας πλέον μόνη 1η στην Premier League, παίρνοντας σπουδαία εντός έδρας νίκη με 4-2 απέναντι στη Νιούκαστλ, στο πιο πρόσφατο της παιχνίδι.

Πάντα απρόβλεπτες οι μάχες ανάμεσα στις 2 ομάδες, ωστόσο δίνουμε μικρό πλεονέκτημα στην Άρσεναλ, η οποία αναμένεται να τα δώσει όλα για τη νίκη, θέλοντας να βάλει τέλος στο αρνητικό της σερί και να δείξει ότι είναι εδώ, απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Λίβεπουλ.

Πρόβλεψη: Διπλή Ευκαιρία / 1Χ – 1.32

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 03/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ