Champions League Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα-Νάπολι: Όλα ανοικτά για μια θέση στους «8» του Champions League

Μπαρτσελόνα-Νάπολι

Όλα ανοικτά στη Βαρκελώνη, με τη Μπαρτσελόνα να υποδέχεται τη Νάπολι (12.03 – 22:00), στη ρεβάνς του 1-1 της Ιταλίας, πριν 3 βδομάδες, για μια θέση στα προημιτελικά του Champions League. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για μερικά προγνωστικά για stoixima από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε ελκυστικές αποδόσεις ποδοσφαίρου, για όλα τα παιχνίδια του Champions League, όπως και για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι, με πλήθος από διαθέσιμα ειδικά στοιχήματα για αυτό. Αν σας αρέσουν τα παρολί, με την προσφορά Boost Νίκης στα Παρολί, με τη δημιουργία ενός τέτοιου δελτίου, μπορείτε να δείτε τα κέρδη σας στα παρολί να ενισχύονται έως και 50%. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε 3 τουλάχιστον επιλογές, σε αποδόσεις μεγαλύτερες του 1.60, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Το 1ο παιχνίδι ανάμεσα στις 2 ομάδες ήταν συναρπαστικό, με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, με την Μπαρτσελόνα είναι συνολικά ανώτερη, ωστόσο το 1-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε τα αφήνει όλα ανοικτά ενόψει της ρεβάνς.

Η Μπαρτσελόνα, μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, πιέζοντας πολύ θέλοντας να πάρει το προβάδισμα από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες μέχρι το 20’, με τη σπουδαιότερη να είναι το σουτ του Lewandowski στο 14’, με το πλασέ του Πολωνού να πηγαίνει λίγο δίπλα από το τέρμα. Στο 22’ ο Lewandowski έχασε κλασσική ευκαιρία, με τον Meret να αποκρούει εντυπωσιακά από κοντά, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Gundogan έκανε ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Meret να λέει και πάλι όχι.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε πιο δυνατά και στο 2ο ημίχρονο, έχοντας την κατοχή, με το σκορ να ανοίγει τελικά στο 60’, με σουτ του Lewandowski, ύστερα από εκπληκτική κάθετη πάσα του Pedri. Η Νάπολι ωστόσο άρχισε να ανεβαίνει από εκείνο το σημείο, θέλοντας να βρει γκολ ισοφάρισης. Στο 75’ ο Anguissa, πέρασε εξαιρετική κάθετη στον Osimhen και αυτός βάζοντας σωστά το σώμα του, κατάφερε να γυρίσει και να εκτελέσει τον ter Stegen για το 1-1. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η Νάπολι ήταν πιο επιθετική, πιέζοντας για το γκολ της νίκης. Παρόλα αυτά, η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν για τους Καταλανούς, με το σουτ του Gundogan στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι, και το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 1-1.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της Μπαρτσελόνα σε απόδοση 1.89 την ισοπαλία σε απόδοση 3.73 και τη νίκη της Νάπολι σε απόδοση 3.97. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 1.69, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 2.04. Ακόμα, το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.62, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.15.

Προγνωστικά

Πρόκριση / Μπαρτσελόνα – 1.40

Όπως απέδειξε στο 1ο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, με το τελικό αποτέλεσμα να την αδικεί. Θα επιλέξουμε λοιπόν πρόκριση της Μπαρτσελόνα, ως 1ο σημείο από το συγκεκριμένο ματς.

Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 1.62

Πρόκειται για 2 πολύ επιθετικές ομάδες, των οποίων τα περισσότερα παιχνίδια τη φετινή χρονιά, έχουν ολοκληρωθεί με goal goal. Θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο παιχνίδι, ως 2ο σημείο από το ματς.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 11/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ