Super League Ποδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης vs Βόλος: Θα καταφέρει ο Βόλος να πάρει κάτι καλό στην Τρίπολη και να ξεφύγει από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό;

Αστέρας Τρίπολης vs Βόλος

Ξεκίνημα των play out της Super League, με τον Αστέρα Τρίπολης (7η θέση / 31 βαθμοί), να υποδέχεται το Βόλο (13η θέση / 19 βαθμοί), στο στάδιο Θ. Κολοκοτρώνης (16.03 – 18:00). Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις ποδοσφαίρου που προσφέρονται από τη NetBet για το γεγονός, καθώς και για μερικά στοιχηματικά tips για το παιχνίδι.

Επιλέγοντας τη NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων για να επιλέξετε, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη. Αν είστε νέοι χρήστες της σελίδας, εκμεταλλευτείτε τη Διπλή Προσφορά Καλωσορίσματος, με την οποία μπορείτε να λάβετε 2 διαφορετικά free bet, ένα των 100 € και ένα των 5 €, με την εγγραφή σας στη σελίδα!

Προεπισκόπηση του αγώνα

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Αστέρας, με αποτελέσματα που του στέρησαν την είσοδο του στα playoffs, χάνοντας τη μάχη απέναντι από τη Λαμία για 3 βαθμούς. Τελευταίο παιχνίδι του Αστέρα απέναντι στον Πανσερραϊκό εκτός έδρας, στο οποίο ηττήθηκε με σκορ 2-1. Το σκορ για τον Πανσερραϊκό άνοιξε με πέναλτι του Warda στο 45+4’, με τον Καλτσά να ισοφαρίζει άμεσα για τον Αστέρα, πριν την ολοκλήρωση του 1ου ημιχρόνου. Το 2ο ημίχρονο είχε σκληρές μονομαχίες, με τον Αστέρα να μένει με 10 παίκτες στο 68’, λόγω κόκκινης κάρτας στον Yablonskiy, ύστερα από σκληρό μαρκάρισμα. Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Πανσερραϊκός πίεσε ασφυκτικά και κατάφερε να βρει γκολ νίκης με τον Warda στο 76’, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 2-1.

Από ήττα με 3-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, έρχεται στο παιχνίδι ο Βόλος, σε ένα ματς που οι Βολιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο μόλις στο 6’, λόγω αποβολής του Barrientos. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με τον El Kaabi να απλοποιεί την υπόθεση νίκη για τον Ολυμπιακό με 2 δικά του γκολ (27’, 45+6’). Οι ερυθρόλευκοι έχασαν πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια για περισσότερα γκολ, με τον Jovetic να κάνει τελικά το 3-0 με γκολ στο 89’.

Οι 2 ομάδες έχουν αναμετρηθεί 2 φορές τη φετινή σεζόν, με τον Αστέρα να κερδίζει και τα 2 ματς (1-0 και 1-2).

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης σε απόδοση 1.93 την ισοπαλία σε απόδοση 3.45 και τη νίκη του Βόλου σε απόδοση 4.10. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 2.13, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.70. Ακόμα, το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.96, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.84.

Προγνωστικά

Τελικό Αποτέλεσμα / Χ2 – 1.89

Μεγαλύτερο το κίνητρο του Βόλου για τη νίκη, όντας στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας, και θέλοντας να μαζέψει πόντους για να παραμείνει στην κατηγορία. Θα επιλέξουμε να μην ηττηθεί η Βόλος, ως 1ο σημείο από το συγκεκριμένο ματς.

Συνολικά Γκολ / (+1.5) – 1.36

Θα επιλέξουμε να σημειωθούν περισσότερα από 1 γκολ στο παιχνίδι, σημείο που έχει επιβεβαιωθεί σε κάθε ένα από τα τελευταία 5 παιχνίδια και των 2 ομάδων.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 12/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ