Super League Ποδόσφαιρο

Κηφισιά vs ΟΦΗ: Μάχη για τα play out με φόντο την παραμονή στη Super League

Super League

Σημαντική αναμέτρηση στη Ριζούπολη (16.03 – 18:00), με την Κηφισιά  (11η θέση / 21 βαθμοί), να υποδέχεται τον ΟΦΗ (10η θέση / 25 βαθμοί), σε μια σημαντική μονομαχία για τα play out της Superleague. Στη δημοσίευση αυτή, μπορείτε να μάθετε τα τελευταία νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις ποδοσφαίρου που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και μερικές συμβουλές στοιχήματος από τους ειδικούς μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, μπορείτε να εξερευνήσετε μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών στοιχημάτων, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, δημιουργώντας τα δελτία σας, και διεκδικώντας μεγάλα κέρδη. Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στη σελίδα, η NetBet προσφέρει επί του παρόντος μια πολύ ελκυστική Διπλή Προσφορά Καλωσορίσματος, με την οποία οι νέοι παίκτες της σελίδας, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν κουπόνια στοιχήματος, έως και 105 €!

Προεπισκόπηση του αγώνα

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Κηφισιά το τελευταίο διάστημα, καταφέρνοντας να  πάρει μικρό προβάδισμα στη μάχη της παραμονής στη κατηγορία, χάρη στους βαθμούς που συγκέντρωσε στα τελευταία της παιχνίδια. Τελευταίο παιχνίδια της ομάδα των βορείων προαστίων, απέναντι στον Παναιτωλικό, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με 2-2. Η Κηφισιά ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ. Το σκορ άνοιξε για την Κηφισιά ο Ozegovic με πέναλτι στο 23’, με τον Joao Pedro να ισοφαρίζει για τον Παναιτωλικό στο 56’. Ωστόσο, η Κηφισιά πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με Ozegovic στο 56’, με τον Παναιτωλικό να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση με τον Mladen στο 77’, σε ένα σκληρό ματς στο οποίο βγήκαν 9 κίτρινες κάρτες.

Από μεγάλη εμφάνιση έρχεται στο παιχνίδι ο ΟΦΗ, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο, με σκορ 2-2. Ο ΟΦΗ κατάφερε να προηγηθεί χάρη σε γκολ του Jimenez στο 21’, με τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει με γκολ του Ιωαννίδη στο 35’. Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις εκατέρωθεν στη συνέχεια, με τον ΟΦΗ να ξαναπαίρνει τελικά το προβάδισμα στο σκορ, με πέναλτι του Leya στο 81’. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση, με τον Sporar να φέρνει το παιχνίδι στα ίδια στο 83’. Οι πράσινοι πίεσαν στη συνέχεια για τη νίκη, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο.

Κηφισιά και ΟΦΗ έχουν αναμετρηθεί 4 φορές φέτος με τις 2 ομάδες να μετρούν από 1 νίκη και 2 παιχνίδια να ολοκληρώνονται ισόπαλα.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της Κηφισιάς σε απόδοση 2.62, την ισοπαλία σε απόδοση 3.30 και τη νίκη του ΟΦΗ σε απόδοση 2.74. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 1.84, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.97. Ακόμα, το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.65, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.24.

Προγνωστικά

Διπλή Ευκαιρία / 1Χ – 1.47

Σε καλή φόρμα στα τελευταία παιχνίδια η Κηφισιά, και θα επιλέξουμε να μην ηττηθεί, σαν 1ο σημείο από το συγκεκριμένο ματς.

Συνολικά Γκολ / (-3.5) – 1.35

Με το παιχνίδι να είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για τις 2 ομάδες, στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, και θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότερα από 4 γκολ στην αναμέτρηση.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 12/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ