Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Λίβερπουλ: Σπουδαίο ντέρμπι για τα προημιτελικά του FA Cup

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Λίβερπουλ: Σπουδαίο ντέρμπι για τα προημιτελικά του FA Cup

Προημιτελικά του FA Cup, με μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ στο Old Trafford (17.03-17:30), για μια θέση στους «4» της διοργάνωσης. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις ποδοσφαίρου που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά για stoixima, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα ειδικών στοιχημάτων, για το μεγάλο Αγγλικό ντέρμπι, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη. Παρακολουθώντας το παιχνίδι στο live, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ανά πάσα στιγμή τη πολύ χρήσιμη λειτουργία του Cash Out, κλείνοντας το δελτίο σας και παίρνοντας κέρδος, δίχως να χρειάζεται να περιμένετε την τελική έκβαση του αγώνα!

Προεπισκόπηση του αγώνα

Για να φτάσει εδώ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπρεπε να περάσει το εμπόδιο της δυσκολοκατάβλητης Νότιγχαμ Φόρεστ, την οποία κατάφερε να αποκλείσει, νικώντας με σκορ 0-1 στο City Ground. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με την κατοχή να είναι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο υπήρχαν πολλές μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν για ένα γκολ που θα έδινε προβάδισμα νίκης, σε όποιον το πετύχαινε. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που τελικά τα κατάφερε, με τον Casemiro να σκοράρει στο 89’ και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.

Πιο εύκολο ήταν το έργο της Λίβερπουλ, απέναντι στη Σαουθάμπτον της Championship, το εμπόδιο της οποίας ξεπέρασε με σκορ 3-0 στο Anfield. Ο Klopp παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές, ωστόσο αυτή παρουσιάστηκε σοβαρή, παίρνοντας μια επαγγελματική νίκη. Το σκορ για τη Λίβερπουλ άνοιξε ο Koumas στο 44’, με τον Danns με 2 προσωπικά γκολ (73’, 88’) να κάνει εύκολα τα πράγματα για τη Λίβερπουλ, και να σφραγίζει την πρόκριση στους «8» του FA Cup.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, έχουν αναμετρηθεί άλλη μια φορά τη φετινή σεζόν, στις 17/12 για το πρωτάθλημα, με εκείνο το ματς να λήγει ισόπαλο με 0-0, με τη Λίβερπουλ να έχει τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε απόδοση 4.20 την ισοπαλία σε απόδοση 4.00 και τη νίκη της Λίβερπουλ σε απόδοση 1.78. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 1.53, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 2.35. Ακόμα, το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.53, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.35.

Προγνωστικά

Τελικό Αποτέλεσμα / Χ – 4.00

Αναμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι, με τις 2 ομάδες να θέλουν να προχωρήσουν στη διοργάνωση, διεκδικώντας έναν από τους διαθέσιμους τίτλους της φετινής σεζόν. Σε καλύτερη κατάσταση η Λίβερπουλ, κάτι το οποίο εξισορροπεί ότι το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της Μάντσεστερ, με την ισοπαλία να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 1.53

Πολύ δυνατές επιθετικές γραμμές και από τις 2 ομάδες, οι οποίες αναμένουμε να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες στον αγώνα. Θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι 2 ομάδες, ως 2ο σημείο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 15/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ