Ποδόσφαιρο

Ελλάδα vs Καζακστάν: Ώρα πρόκρισης στο Euro 2024 για την Εθνική ομάδα

Ελλάδα vs Καζακστάν

Σπουδαίο παιχνίδι για την Εθνική μας ομάδα, που υποδέχεται το Καζακστάν στην Opap Arena (21.03 / 21:45), σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την ομάδα που θα περάσει στον τελικό, απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Γεωργία-Λουξεμβούργο, για ένα εισιτήριοo στα τελικά του Euro 2024.

Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις ποδοσφαίρου που προσφέρονται από τη NetBet για το γεγονός, καθώς και για μερικά στοιχηματικά tips για το παιχνίδι.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Η Εθνική μας ομάδα, κατάφερε να πάρει την πρόκριση της για τα μπαράζ του Euro 2024, μέσω του Nations League, όπου πήρε τη 1η θέση του Group 2 του League C, με 15 βαθμούς, απέναντι σε Κόσοβο, Βόρεια Ιρλανδία και Κύπρο.

Τελευταίο επίσημο παιχνίδι της Ελλάδας τον Νοέμβριο, απέναντι στην πανίσχυρη Γαλλία, σε ένα παιχνίδι που  παρόλο που η Εθνική έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Kolo Muani στο 42’, κατάφερε με γκολ του Μπακασέτα στο 56’ και Ιωαννίδη στο 61’, να κάνει την ολική ανατροπή, με τη Γαλλία να ισοφαρίζει τελικά σε 2-2 με γκολ του Fofana στο 74’.

Πρόκριση μέσω Nations League και για το Καζακστάν, το οποίο αναδείχθηκε 1ο στο Group 3 του League C, απέναντι σε Αζερμπαϊτζάν, Σλοβακία και Λευκορωσία. Στο τελευταίο του επίσημο παιχνίδι τον Νοέμβριο, το Καζακστάν γνώρισε την ήττα, στο γήπεδο της Σλοβενίας, σε ένα ματς που με νίκη θα έπαιρνε την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Το σκορ για τη Σλοβενία άνοιξε στο 41’ ο Sesko, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με τον Orazov να ισοφαρίζει στο 48’ για το Καζακστάν. Η Σλοβενία ήταν αυτή που τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024,  με γκολ του γνωστού μας από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, Verbic στο 86’.

Οι 2 ομάδες έχουν αναμετρηθεί 3 φορές στο παρελθόν, με την Ελλάδα να μετράει 3 νίκες (2004, 2005, 2006).

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της Ελλάδας σε απόδοση 1.43 την ισοπαλία σε απόδοση 4.10 και τη νίκη του Καζακστάν σε απόδοση 7.70. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 2.18, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.68. Ακόμα, το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 2.45, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.55.

Προγνωστικά

Τελικό Αποτέλεσμα / Ελλάδα – 1.43

Διψασμένη η Ελλάδα για μια πρόκριση στο Euro, ύστερα από 12 χρόνια απουσίας, τη νίκη της οποίας θα επιλέξουμε, ως 1ο σημείο από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Συνολικά Γκολ / (+1.5) – 1.39

Θα επιλέξουμε ακόμα, να σημειωθούν τουλάχιστον 2 γκολ στο παιχνίδι, ένα σημείο που έχει επιβεβαιωθεί στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της Ελλάδας και σε 5 από τα 5 τελευταία παιχνίδια του Καζακστάν.

Επιλέγοντας τη NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων για να επιλέξετε, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη. Αν είστε νέοι χρήστες της σελίδας, με τη δημιουργία ενός λογαριασμού, διαθέσιμη για εσάς είναι η εντυπωσιακή Διπλή Προσφορά Καλωσορίσματος, με την οποία μπορείτε να λάβετε 2 διαφορετικά free bet, ένα των 100 € και ένα των 5 €.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 15/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ