Euro 2024 Ποδόσφαιρο

Ποια θα είναι τα ζευγάρια των τελικών των μπαράζ του Euro 2024 για τις 3 τελευταίες θέσεις στα τελικά της διοργάνωσης;

Euro 2024

Παιχνίδια μπαράζ για τις τελευταίες 3 θέσεις της τελικής φάσης του  Euro 2024, με τις ομάδες που πήραν την πρόκριση μέσω Nations League, να αναμετρώνται αρχικά στην ημιτελική φάση των μπαράζ. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για όλους τους αγώνες της φάσης των μπαράζ του Euro 2024, τις αποδόσεις για Στοίχημα Ποδόσφαιρο που προσφέρονται από τη NetBet για αυτά τα γεγονότα, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά για stoixima, από την ομάδα των ειδικών μας.

Επιλέγοντας τη NetBet για το στοιχηματισμό σας, θα αποκτήσετε πρόσβαση στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη. Αν σας αρέσουν τα παρολί, εκμεταλλευτείτε την προσφορά Boost Νίκης στα Παρολί, που είναι επί του παρόντος διαθέσιμη από τη σελίδα, λαμβάνοντας ενίσχυση έως και 50%, σε δελτία με τουλάχιστον 3 επιλογές.

Προεπισκόπηση – Προγνωστικά Στοιχήματος

Γεωργία-Λουξεμβούργο (21.03 – 19:00)

Στη Boris Paichadze Dinamo Arena, η Γεωργία υποδέχεται το Λουξεμβούργο, για τη 1η φάση των μπαράζ, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για την Ελλάδα, αφού θα αντιμετωπίσει το νικητή αυτού του ζευγαριού για την πρόκριση στο Euro 2024, αν ξεπεράσει το εμπόδιο του Καζακστάν.

Η Γεωργία πήρε την πρόκριση για τα μπαράζ, τερματίζοντας στη 1η στο Group 4 του League C του Nations League, συγκεντρώνοντας 16 βαθμούς στον όμιλο με Βουλγαρία, Σκόπια και Γιβραλτάρ.

Από την άλλη, το μαχητικό Λουξεμβούργο, πήρε τη 2η θέση στο Group 1 του League C, με 11 βαθμούς, απέναντι σε Τουρκία, Νησιά Φερόε και Λιθουανία.

Καλύτερη ομάδα η Γεωργία που αναμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει την πρόκριση για τον τελικό που θα δώσει 1 από τα 3 εισιτήρια για το Euro 2024.

Πρόβλεψη: Πρόκριση / Γεωργία – 1.44

Β3οσνία Ερζεγοβίνη-Ουκρανία (21.03 – 21:45)

Στο Bilino Polje, η Βοσνία Ερζεγοβίνη, υποδέχεται την Ουκρανία, με το νικητή να αντιμετωπίζει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Ισραήλ-Ισλανδία.

Η Βοσνία πήρε την πρόκριση για τα μπαράζ, τερματίζοντας 1η στο Group 3 του League B, με 11 βαθμούς απέναντι σε Φινλανδία, Μαυροβούνιο και Ρουμανία.

Από την άλλη, για να φτάσει εδώ η Ουκρανία, ήρθε 2η στο Group 1 του League B του Nations League, απέναντι σε Σκωτία, Ιρλανδία και Αρμενία.

Σε καλύτερη κατάσταση η Ουκρανία, η οποία αναμένουμε να πάρει την πρόκριση από αυτό ζευγάρι.

Πρόβλεψη: Πρόκριση / Ουκρανία – 1.53

Πολωνία-Εσθονία (21.03 – 21:45)

Στο PGE Narodowy, η Πολωνία υποδέχεται την Εσθονία, με το νικητή να αντιμετωπίζει το νικητή του ζευγαριού Ουαλία-Φινλανδία.

Η Πολωνία τερμάτισε στην 3η θέση του Group 4 του League A Group Nations League, με 7 βαθμούς, απέναντι σε Ολλανδία, Βέλγιο και Ουαλία.

Η Εσθονία τερμάτισε στη 1 θέση του Group 2 του League D, με 12 βαθμούς, απέναντι σε Μάλτα και Άγιο Μαρίνο.

Καλύτερη ομάδα η Πολωνία, ωστόσο αναμένουμε ένα παιχνίδι που η Εσθονία θα κλειστεί αρκετά, θέλοντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, για το λόγο αυτό θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότερα από 4 γκολ στο παιχνίδι.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ / (-3.5) – 1.46

Ουαλία-Φινλανδία (21.03 – 21:45)

Στο Cardiff City Stadium, η Ουαλία υποδέχεται τη Φινλανδία, με την ομάδα που θα προκριθεί να βρίσκει μπροστά της την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Πολωνία-Εσθονία.

Η Ουαλία τερμάτισε στη 4η θέση του Group 4 του League A, με δυνατούς αντιπάλους όπως η Ολλανδία, το Βέλγιο και η Πολωνία.

Η Φινλανδία τερμάτισε στη 2η θέση του Group 3 του League B, με 8 βαθμούς, απέναντι σε Βοσνία Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο και Ρουμανία.

Φαβορί του ζευγαριού η Ουαλία, που παίζοντας στην έδρα της, θα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στο τελικό των μπαράζ, για το 1 από τα 3 εισιτήρια για το Euro 2024.

Πρόβλεψη: Πρόκριση / Ουαλία – 1.46

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 18/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ