Euro 2024 Ποδόσφαιρο

Γεωργία – Ελλάδα: Θα προκριθεί η χώρα μας στο Euro 2024;

Γεωργία - Ελλάδα

Μεγάλο παιχνίδι για την Εθνική μας ομάδα, που αντιμετωπίζει τη Γεωργία, θέλοντας να βρεθεί στην τελική φάση του Euro ύστερα από το 2012. Στο παρόν άρθρο, θα ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις ποδοσφαίρου που προσφέρονται από τη NetBet για το γεγονός, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Στο Boris Paichadze Dinamo Arena, ταξιδεύει η Εθνική μας ομάδα, με τη Γεωργία να αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Η Γεωργία έρχεται στον αγώνα από νίκη με 2-0 στο παιχνίδι με το Λουξεμβούργο για τα ημιτελικά των μπαράζ. Η Γεωργία ήταν καλύτερη από την αρχή του ματς, και κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Zivdivadze, λίγο πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου.

Στο 56’ ο Chanot αποβλήθηκε λόγω σκληρού μαρκαρίσματος, αφήνοντας το Λουξεμβούργο με 10 παίκτες, και κάνοντας δύσκολο το έργο της ομάδας του για πρόκριση. Στο 63’ ο Zivzivadge έκανε το 2-0 για τη Γεωργία, ένα αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος, δίνοντας την ευκαιρία στη Γεωργία να κυνηγήσει την πρόκριση στα τελικά του Euro, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Στο δικό της ματς για τα ημιτελικά των μπαράζ, η Εθνική Ελλάδας ήταν καταιγιστική, επικρατώντας με 5-0 του Καζακστάν. Οι παίκτες του Gustavo Poyet μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς, θέλοντας να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Το σκορ για την Ελλάδα άνοιξε ο Μπακασέτας στο 9’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με τον Πέλκα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με γκολ στο 15’. Ο Ιωαννίδης έκανε το 3-0 με σουτ από κοντά στο 37’, με τον Κουρμπέλη να κάνει το 4-0 στο 40’ με καρφωτή κεφαλιά. Το 2ο ημίχρονο ήταν διαδικαστική υπόθεση, με την Ελλάδα να βρίσκει τελικά και 5ο γκολ, ύστερα από το αυτογκόλ του Tapalov στο 85’.

Οι 2 ομάδες έχουν αναμετρηθεί 8 φορές στο παρελθόν, με την Ελλάδα να μετράει 6 νίκες, ενώ 2 παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα. Τελευταία τους αναμέτρηση το 2021, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με σκορ 0-2 για την Ελλάδα, με γκολ του Μπακασέτα στο 90’ και του Πέλκα στο 90+5’.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της Γεωργίας σε απόδοση 3.39 την ισοπαλία σε απόδοση 3.08 και τη νίκη της Ελλάδας σε απόδοση 2.22.

Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 2.50, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.53. Ακόμα, το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 2.12, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.72.

Προγνωστικά

Πρόκριση / Ελλάδα – 1.65

Σπουδαίο παιχνίδι για την Εθνική Ελλάδας, που θέλει να επιστρέψει στα τελικά της κορυφαίας Ευρωπαϊκή διοργάνωσης, ύστερα από το 2012. Αναμένουμε από το συγκρότημα του Poyet να τα δώσει όλα για τη νίκη, και θα επιλέξουμε την πρόκριση της Ελλάσας, σαν πρώτο σημείο από το συγκριμένο ματς.

Συνολικά Γκολ / (-2.5) – 1.53

Περιμένουμε ένα κλειστό ματς, με τις 2 ομάδες να θέλουν να προστατεύσουν την άμυνα τους, ώστε να μείνουν μέχρι το τέλος στο κυνήγι της πρόκρισης στα τελικά του Euro 2024. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότερα από 3 γκολ, σαν 2ο σημείο από το συγκεκριμένο ματς.

Επιλέγοντας τη NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών στοιχημάτων, για να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη. Αν είστε νέοι χρήστες της σελίδας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη Διπλή Προσφορά Καλωσορίσματος, με την οποία ταυτοποιώντας το λογαριασμό σας στη σελίδα και κάνοντας την 1η σας κατάθεση, μπορείτε να λάβετε έως και 105 € σε free bet.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 24/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ