Euro 2024 Ποδόσφαιρο

Ποιες ομάδες θα καταφέρουν να πάρουν τα τελευταία 3 εισιτήρια για το Euro 2024;

Euro 2024

Μεγάλες αναμετρήσεις σε Γεωργία, Ουκρανία και Ουαλία, στις οποίες θα κριθούν οι ομάδες που θα πάρουν τα τελευταία εισιτήρια για τα τελικά του Euro 2024, που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για όλες τις αναμετρήσεις, μαζί με ορισμένα στοιχηματικά tips, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet Sport, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από επιλογές για όλα τα ματς για τα προκριματικά του Euro 2024, σε κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου. Αν σας αρέσουν τα παρολί, στη σελίδα μπορείτε να βρείτε διαθέσιμη την προσφορά Boost Νίκης στα Παρολί, με την οποία θα δείτε τα κέρδη σας να ενισχύονται έως και 50%, δημιουργώντας δελτία με τουλάχιστον 3 επιλογές, για ένα ή πολλαπλά παιχνίδια.

Προεπισκόπηση – Προγνωστικά Στοιχήματος

Γεωργία-Ελλάδα (26.03 / 19:00)

Στο Boris Paichadze Dinamo Arena, η Γεωργία υποδέχεται την Ελλάδα, με την Εθνική μας να θέλει να βρεθεί σε τελική φάση Euro, ύστερα από 12 χρόνια.

Η Γεωργία, έφτασε στο τελικό των μπαράζ, νικώντας με 2-0 το Λουξεμβούργο, σε μια αναμέτρηση που η Γεωργία ήταν καλύτερη και κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Zivzivadze στο 40’. Στο 56’, το Λουξεμβούργο έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Chanot, με τον Zivzivadze να κάνει το τελικό 2-0, με το 2ο προσωπικό του τέρμα.

Για να φτάσει στον τελικό των μπαράζ, η Ελλάδα έπρεπε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Καζακστάν, το οποίο νίκησε με 5-0 στην Opap Arena. Η Εθνική ομάδα ήταν καταιγιστική στο 1ο ημίχρονο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σκορ 4-0 (Μπακασέτας 9’, Πέλκας 15’, Ιωαννίδης 37’, Κουρμπέλης 40’).  Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού ηρέμησε, με το σκορ να κλείνει ύστερα από αυτογκόλ του Tapalov στο 85’.

Δύσκολο το έργο της Ελλάδας, παίζοντας εκτός έδρας σε ένα κατάμεστο γήπεδο, ωστόσο η Εθνική ομάδα της Ελλάδας δείχνει αποφασισμένη να μην αφήσει την ευκαιρία για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 να χαθεί και θα επιλέξουμε την πρόκριση της από το συγκεκριμένο ματς.

Πρόβλεψη: Πρόκριση / Ελλάδα – 1.65

Ουκρανία-Ισλανδία (26.03 / 21:45)

Στη Tarczynski Arena, η Ουκρανία υποδέχεται την Ισλανδία, με την Ισλανδία να θέλει να κάνει την έκπληξη και να πάρει ένα από τα τρία διαθέσιμα εισιτήρια.

Η Ουκρανία, έφτασε στον τελικό των μπαράζ, νικώντας δύσκολα, με σκορ 1-2 τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, εκτός έδρας. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Matviienko για τη Βοσνία στο 56’, με τους Βόσνιους να φτάνουν μια ανάσα από την πρόκριση, κρατώντας το προβάδισμά τους μέχρι το 84’.

Ωστόσο, στο 85’, η Ουκρανία κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Yaremchuk, ενώ βρήκε και γκολ νίκης, με τον Dovbyk στο 88’, με τους Ουκρανούς να παίρνουν την πρόκριση.

Από την άλλη, παρόλο που μπήκε ως αουτσάιντερ στον ημιτελικό με το Ισραήλ, η Ισλανδία κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να επικρατήσει με σκορ 1-4 εκτός έδρας. Το σκορ άνοιξε για το Ισραήλ, με γκολ του Zahavi στο 31’, με την Ισλανδία να καταφέρνει να κάνει την ανατροπή πριν τη λήξη του ημιχρόνου (Gudmundsson 39’, Traustason 42’).

Στο 2ο ημίχρονο οι μονομαχίες ήταν σκληρές, με το Ισραήλ να μένει με 10 παίκτες λόγω κόκκινης του Revivo στο 73’. Παρόλα αυτά, το Ισραήλ πίεσε, με τον Zahavi να αστοχεί σε πέναλτι στο 80’ και την Ισλανδία να βρίσκει τελικά άλλα 2 γκολ με τον Gudmundsson (83’, 87’), παίρνοντας θριαμβευτική νίκη, και την πρόκριση στο τελικό των μπαράζ.

Καλύτερη ομάδα η Ουκρανία, η οποία αναμένουμε να πάρει την πρόκριση για τα τελικά του Euro. Θα επιλέξουμε νίκη της Ουκρανίας από την κανονική διάρκεια.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Ουκρανία – 1.44

Ουαλία-Πολωνία (26.03 / 21:45)

Στο Cardiff City Stadium, η Ουαλία υποδέχεται την Πολωνία, σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση που θα κρίνει το ένα εκ των εισιτηρίων για την τελική φάση του Euro.

Για να φτάσει στον τελικό πρόκρισης η Ουαλία, έπρεπε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φινλανδίας, την οποία νίκησε με σκορ 4-1. Το σκορ άνοιξε ο Brooks για την Ουαλία μόλις στο 3’, με τον Williams να κάνει το 2-0 στο 38’. Η Φινλανδία ξαναμπήκε στο ματς, με γκολ του Pukki στο 45’, με την Ουαλία να καταφέρνει να κάνει το 3-1 με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου. Το σκορ έκλεισε με γκολ του James στο 86’, με την Ουαλία να παίρνει την πρόκριση.

Εύκολο έργο και για την Πολωνία, η οποία πέρασε το εμπόδιο της Εσθονίας, νικώντας με σκορ 5-1. Το σκορ άνοιξε ο Frankowski για την Πολωνία στο 22’, με το Paskotski να αφήνει την Εσθονία με 10 παίκτες, λόγω κόκκινης κάρτας στο 27’.

Η Πολωνία πίεσε κλείνοντας την Εσθονία στα καρέ της, πετυχαίνοντας άλλα 4 γκολ στο 2ο ημίχρονο, με τους Zielinski στο 50’, Piotrowski στο 70’, αυτογκόλ του Mets στο 73’ και Szymanski στο 76’. Η Εσθονία πέτυχε το γκολ της στιγμής με τον Vetkal στο 78’, με την Πολωνία να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό των μπαράζ.

Αναμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι, με τις 2 ομάδες να θέλουν να προστατεύσουν την άμυνα τους κατά πρώτο λόγο. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότερα από 3 γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ / (-2.5) – 1.56

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 24/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ