Super League Ποδόσφαιρο

Θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να μπει ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο της ΑΕΚ;

Super League

Μεγάλο ντέρμπι στην Opap Arena (31.03 / 20:30), με ΑΕΚ (1η θέση / 62 βαθμοί) και Ολυμπιακό (4η θέση 57 βαθμοί) να αναμετρώνται, σε μια αναμέτρηση που μπορεί να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο του φετινού πρωταθλήματος, με 4 ομάδες να το διεκδικούν στα ίσια.

Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το γεγονός, καθώς και για μερικά προγνωστικά για Στοίχημα Ποδόσφαιρο από την ομάδα των ειδικών μας για το παιχνίδι.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Εύκολη νίκη για την ΑΕΚ, στο τελευταίο της παιχνίδι για τα playoffs, στο οποίο επικράτησε με 0-4 στην έδρα της Λαμίας και εκμεταλλευόμενη και τη «γκέλα» του ΠΑΟΚ, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι κιτρινόμαυροι ήταν πολύ ανώτεροι, με τον Callens να ξεκλειδώνει την άμυνα της Λαμίας, με γκολ στο 45+2’.

Η ΑΕΚ βρήκε και 2ο γκολ με τον Ponce στο 68’ σφραγίζοντας τη νίκη. Στο 78’ πέρασε στον αγώνα ο Livai Garcia, ο οποίος έδειξε γρήγορα την κλάση του, καταφέρνοντας να σκοράρει 2 φορές (88’, 90+3’), στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Κακή εμφάνιση και ήττα για τον Ολυμπιακό, στο αιώνιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με την οποία οι ερυθρόλευκοι απομακρύνθηκαν από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Podence στο 24’, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να ανεβάζει στροφές, και να κάνει την ανατροπή, με τον Μπακασέτα και τον Ιωαννίδη, να σκοράρουν λίγο πριν το φινάλε του 1ου ημιχρόνου.

Ο Παναθηναϊκός πάταγε καλύτερα και στο 2ο ημίχρονο, καταφέρνοντας να κάνει το 1-3 με γκολ του Ιωαννίδη στο 70’, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός, έχουν αναμετρηθεί 2 φορές τη φετινή σεζόν, με το παιχνίδι στην Opap Arena να ολοκληρώνεται με 1-1 και την ΑΕΚ να επικρατεί με 1-2 στο παιχνίδι στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της ΑΕΚ σε απόδοση 1.92, την ισοπαλία σε απόδοση 3.56 και τη νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 4.00. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 1.93, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.88. Ακόμα, το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.80, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.01.

Προγνωστικά

Διπλή Ευκαιρία / Χ2 – 1.90

Αμφίρροπο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία, ύστερα από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του με 1-6 στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία προκρίθηκε στους «8» του Conference League. Θα επιλέξουμε να μην ηττηθεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος με ήττα αποχαιρετά τη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος.

Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 1.80

Πρόκειται για 2 ομάδες με επιθετικό προσανατολισμό, οι οποίες σκοράρουν πολύ στα φετινά παιχνίδια τους. Θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο παιχνίδι, σημείο που έχει επιβεβαιωθεί και στις 2 αναμετρήσεις που έχουν δώσει μεταξύ τους τη φετινή σεζόν.

Στη NetBet, θα βρείτε απεριόριστες επιλογές για stoixima, με πολλά διαθέσιμα ειδικά στοιχήματα να βρίσκονται  μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών. Μπαίνοντας στις αποδόσεις για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, θα βρείτε από κλασσικά στοιχήματα, όπως το νικητή και το σύνολο των γκολ, καθώς και πιο ιδιαίτερα στοιχήματα, όπως τον 1ο σκόρερ, τον αριθμό των καρτών και των αριθμό των κόρνερ. Αν είστε νέοι παίκτες στη σελίδα, μη χάσετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τη Διπλή Προσφορά Καλωσορίσματος, με την οποία κάνοντας την εγγραφή σας και ταυτοποιώντας το λογαριασμό σας, μπορείτε να λάβετε 2 διαφορετικά free bet, ένα των 100 € και ένα των 5 €.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 27/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ