Super League Ποδόσφαιρο

Σημαντικές αναμετρήσεις σε play off και play out στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Super League

Super League

Ενδιαφέρουσες μονομαχίες αυτό το Σαββατοκύριακο (30-31/03) στο πρόγραμμα της Superleague. Στο παρόν άρθρο, μπορείτε να βρείτε μια ανάλυση για μερικά παιχνίδια της αγωνιστικής, μαζί με συμβουλές στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου, σε όλα τα παιχνίδια της Superleague, καθώς και μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων, για να φτιάξετε τα δελτία σας, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά 1.000 € Σκορ Predictor, που αποτελεί πρόσφατη προσθήκη της σελίδας και με την οποία μπορείτε να διεκδικήσετε έως και 1.000 €, μαντεύοντας το σκορ σε 4 παιχνίδια της ημέρας που καθορίζονται από τη NetBet.

Προεπισκόπηση – Προγνωστικά Στοιχήματος

Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης (30.03 / 15:00)

Στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, ο Πανσερραϊκός (9η θέση / 27 βαθμοί) υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (7η θέση / 31 βαθμοί), με τις 2 ομάδες να έχουν εξασφαλίσει κατά πάσα πιθανότητα την παραμονή τους στην κατηγορία

Βαριά ήττα για τον Πανσερραϊκό, στο τελευταίο του παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με 3-0. Ο Πανσερραϊκός δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός και έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς (Juanpi 26’, Μαυρίας 34’), χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Παναιτωλικού στη συνέχεια. Το 3-0 για τον Παναιτωλικό έγινε λίγο πριν το τέλος, με τον Lomonaco να σκοράρει ύστερα από ασίστ του Λιάβα.

Από ήττα έρχεται στο παιχνίδι και ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο εντός έδρας παιχνίδι του με το Βόλο. Η ομάδα από την Τρίπολη δεν μπόρεσε να φανεί αντάξια των περιστάσεων και με γκολ των Comba στο 63’ και Garcia στο 69’, γνώρισε την ήττα με 0-2.

Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι και θα επιλέξουμε να σημειωθούν περισσότερα από 1 γκολ σε αυτό.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ / (+1.5) – 1.37

 

Βόλος-Κηφισιά (30.03 / 17:15)

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Βόλος (13η θέση / 22 βαθμοί) υποδέχεται την Κηφισιά (12η θέση / 22 βαθμοί), με το νικητή να παίρνει μεγάλη βαθμολογική ανάσα και τον χαμένο να βυθίζεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Σπουδαία νίκη για το Βόλο, ο οποίος πέρασε από την έδρα του Αστέρα με 0-2 (Comba 63’, Garcia 69’) και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Οι Βολιώτες ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δείχνοντας ότι ήθελαν πιο πολύ τη νίκη από τον αντίπαλό τους.

Ισοπαλία για την Κηφισιά, στο τελευταίο της παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, με τις 2 ομάδες να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες ωστόσο δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 0-0.

Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι από τις 2 ομάδες και θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότερα από 3 γκολ σε αυτό.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ / (-2.5) – 1.67

ΟΦΗ-Ατρόμητος (30.03 / 20:00)

Στο Στάδιο Θ. Βαρδινογιάννης, ο ΟΦΗ (10η θέση / 26 βαθμοί) υποδέχεται τον Ατρόμητο (8η θέση / 31 βαθμοί), με τον ΟΦΗ να θέλει νίκη για να σφραγίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με την Κηφισιά, σε ένα ματς που οι Κρητικοί μπήκαν αποφασισμένοι να μην χάσουν και ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, με τις 2 ομάδες να δίνουν βαρύτητα στην προστασία της άμυνάς τους.

Νίκη για τον Ατρόμητο στο τελευταίο του παιχνίδι, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα. Η ομάδα από το Περιστέρι ήταν καλύτερη, έχοντας την κατοχή της μπάλας, και βρίσκοντας απαντήσεις όποτε χρειάστηκε. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Gonzalez στο 37’, με τον Παμλίδη να ισοφαρίζει για τα Γιάννενα στο 49’. Ο Ατρόμητος ξαναπήρε το προβάδισμα με τον Τζαβέλλα στο 61’, με τον Erramuspe να απαντάει για τον ΠΑΣ Γιάννενα στο 85’. Παρόλα αυτά, ο Ατρόμητος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, βρίσκοντας γκολ νίκης στο 90+5’ με τον Βέργο.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον ΟΦΗ, που θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να απομακρυνθεί από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Θα επιλέξουμε να μην ηττηθεί ο ΟΦΗ.

Πρόβλεψη: Διπλή Ευκαιρία / 1Χ – 1.29

Άρης-Λαμία (31.03 / 20:30)

Στο Στάδιο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης (5η θέση / 45 βαθμοί) υποδέχεται τη Λαμία (6η θέση / 34 βαθμοί), με τις 2 ομάδες να μη διεκδικούν κάτι και να αποτελούν τους ρυθμιστές των playoffs.

Σπουδαίο διπλό για τον Άρη στο τελευταίο του παιχνίδι, όπου επικράτησε με 0-1 στην έδρα του ΠΑΟΚ, ρίχνοντας τον από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Άρης προηγήθηκε στο σκορ με τον Moron στο 31’, με τον ΠΑΟΚ να πιέζει στη συνέχεια για την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να βρει κάποιο γκολ, απέναντι στην καλοστημένη άμυνα του Άρη.

Βαριά ήττα για τη Λαμία, η οποία  έχασε στο γήπεδο της με 0-4 από την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 45+2’ με γκολ του Callens, με τον Ponce να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 68’ και τον Livai Garcia να προσθέτει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ λίγο πριν το τέλος (88’, 90+3’).

Σε καλύτερη κατάσταση ο Άρης, τη νίκη του οποίου θα επιλέξουμε.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Άρης – 1.50

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 27/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ