Super League Ποδόσφαιρο

Ώρα απαντήσεων για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ λίγες στροφές πριν την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή της Super League

Super League

Τιτανομαχία στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (31.03 / 20:30), με Παναθηναϊκό (3η θέση / 59 βαθμοί) και ΠΑΟΚ (2η θέση / 60 βαθμοί) να αναμετρώνται, με την κατάσταση στη βαθμολογία να είναι ιδιαίτερα εύθραυστη, λίγες στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Στο παρόν άρθρο, θα βρείτε τα τελευταία νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις ποδοσφαίρου που προσφέρονται από τη NetBet για το γεγονός, καθώς και μερικά στοιχηματικά tips από τους ειδικούς μας.

Επιλέγοντας τη NetBet Sport, μπορείτε να μπείτε στη δράση, με μια μεγάλη γκάμα επιλογών να είναι διαθέσιμες προς στοιχηματισμό, όπως και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Μην χάσετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στην προσφορά 1.000 € Σκόρερ Predictor, που αποτελεί πρόσφατη προσθήκη της σελίδας, με την οποία μπορείτε να διεκδικήσετε έως και 1.000 € μετρητά, μαντεύοντας τον παίκτη που θα σκοράρει σε 5 αγώνες ποδοσφαίρου που καθορίζονται από τη NetBet.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Από σπουδαία νίκη έρχεται στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, στην έδρα του Ολυμπιακού. Οι πράσινοι επικράτησαν με 1-3, δηλώνοντας παρόντες, στη μάχη για το φετινό πρωταθλητή της Superleague. Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Podence στο 24’.

Από εκείνο το σημείο, οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή πριν ολοκληρωθεί το 1ο ημίχρονο, χάρη σε γκολ του Μπακασέτα στο 41’ και Ιωαννίδη στο 45+4’. Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα και στο 2ο ημίχρονο και κατάφερε να πετύχει και 3ο γκολ με τον Ιωαννίδη στο 70’, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 1-3.

Ήττα εκτός προγράμματος για τον ΠΑΟΚ, από τον συμπολίτη Άρη, ο οποίος τον νίκησε με 0-1 στην Τούμπα και τον έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο ματς, και πήρε νωρίς το προβάδισμα με γκολ του Moron στο 31’, ύστερα από ασίστ του Saverio. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο στη συνέχεια, χωρίς ωστόσο να βρίσκει μεγάλες φάσεις, απέναντι στην καλοστημένη άμυνα του Άρη, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 0-1.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν αναμετρηθεί άλλες 4 φορές τη φετινή χρονιά, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος να ολοκληρώνονται με 2-2 στη Λεωφόρο και με 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Όσον αφορά το Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 0-1 στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-2 στη Λεωφόρο, με την πρόκριση να κρίνεται στη διαδικασία των πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 2.15, την ισοπαλία σε απόδοση 3.39 και τη νίκη του ΠΑΟΚ σε απόδοση 3.45. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 2.04, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.78. Ακόμα, το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.84, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.96.

Προγνωστικά

Διπλή Ευκαιρία / 1Χ -1.30

Αμφίρροπο παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας. Θα επιλέξουμε να μην ηττηθεί ο Παναθηναϊκός, σαν 1ο σημείο από το συγκεκριμένο ματς.

Συνολικά Γκολ / (+2.5) – 2.04

Αρκετά γκολ στα παιχνίδια που έχουν δώσει μεταξύ τους οι 2 ομάδες τη φετινή σεζόν. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν περισσότερα από 2 γκολ στο παιχνίδι, ένα σημείο που έχει επιβεβαιωθεί σε 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια των 2 ομάδων.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 27/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ