Super League Ποδόσφαιρο

«Φωτιά» έχει πάρει το πρωτάθλημα της Super League με τη μάχη για τον πρωταθλητή να είναι ακόμα ανοικτή

Super League

Κρίσιμη αγωνιστική στη Superleague την Τετάρτη (03/04), με μεγάλες μονομαχίες να είναι προγραμματισμένες. Στο παρόν άρθρο, είναι διαθέσιμη η ανάλυση όλων των παιχνιδιών της αγωνιστικής, μαζί με μερικά προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου, σε όλα τα παιχνίδια της Superleague, καθώς και μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων, για να φτιάξετε τα δελτία σας, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη. Επί του παρόντος, διαθέσιμη στη σελίδα είναι η προσφορά 1.000 € Σκορ Predictor, με την οποία μπορείτε να λάβετε έως και 1.000 €, προβλέποντας το σκορ σε 4 αναμετρήσεις που καθορίζονται σε καθημερινή βάση από τη NetBet.

Προεπισκόπηση – Προγνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός-Άρης (03.04 – 19:00)

Στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός (4η θέση – 57 βαθμοί) υποδέχεται τον Άρη (5η θέση – 48 βαθμοί), με τους ερυθρόλευκους να θέλουν τη νίκη, που θα τους διατηρήσει στο κυνήγι της πρωτοπόρου ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός, έρχεται στο παιχνίδι ύστερα από την ήττα στο γήπεδο της ΑΕΚ, με την οποία έμεινε 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν γκολ, με την ΑΕΚ να στέκεται πιο τυχερή στο τέλος και να σκοράρει με τον Elliason στο 90+1’, ύστερα από κάθετη πάσα του Μάνταλου.

Τρία λεπτά χρειάστηκε ο Άρης για να «καθαρίσει» τη Λαμία, με τους Θεσσαλονικείς να σκοράρουν στο 55’ με τον Suleymanov, στο 56’ με τον Molo και στο 59’ με τον Brabec, με τη Λαμία να καταφέρνει να μειώσει στο τελικό 3-1, με γκολ του Κοντονίκου στο 89’.

Σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό Ολυμπιακό, που αναμένουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι αυτό.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Ολυμπιακός – 1.36

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Λαμία (03.04 – 19:30)

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ (2η θέση 63 βαθμοί) υποδέχεται τον ΠΑΣ Λαμία (6η θέση – 34 βαθμοί), θέλοντας ένα εύκολο απόγευμα, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ έρχεται στο παιχνίδι, ύστερα από την σπουδαία επικράτηση στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, με σκορ 2-3, με την οποία παρέμεινε στο -2 από την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, και προηγήθηκε μόλις στο 2’ με τον Despotov, με τον Bernard να απαντά για τον Παναθηναϊκό στο 29’ για το 1-1. Ο δικέφαλος πήρε ξανά το προβάδισμα με γκολ του Thomas στο 37’, με το Schwab να κάνει το 1-3 στο 89’. Το μόνο που κατάφερε ο Παναθηναϊκός ήταν να μειώσει με τον Bernard στο 90+3’ για το τελικό 2-3.

Από την άλλη, η Λαμία πάλεψε στο γήπεδο του Άρη, ωστόσο ένα κακό τρίλεπτο στο οποίο δέχθηκε 3 γκολ (55’ Suleymanov, 56’ Molo, 59’ Brabec) της στοίχισε και δεν μπόρεσε να κυνηγήσει κάτι καλό από το ματς. Το μόνο που κατάφεραν οι Λαμιώτες ήταν να μειώσουν σε 3-1 με τον Κοντονίκο, λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού.

Αναμένουμε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ θα πιέσει για ένα γρήγορο γκολ, με το over 2.5 goal να έχει αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ / (+2.5) – 1.45

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (03.04 – 21:00)

Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός (3η θέση – 59 βαθμοί) υποδέχεται την ΑΕΚ (1η θέση – 65 βαθμοί), σε ένα παιχνίδι που το τριφύλλι, είτε θα επανέλθει στη μάχη του πρωταθλήματος είτε θα την εγκαταλείψει.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κεφαλαιοποιήσει τη νίκη του με τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με σκορ 2-3, που τον άφησε πίσω στη μάχη του τίτλου. Ο δικέφαλος ήταν καλύτερος στο παιχνίδι, με τον Despotov να του δίνει το προβάδισμα στο 2ο λεπτό. Ο Bernard απάντησε για τον Παναθηναϊκό στο 29’, με τον Thomas να δίνει ξανά το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ λίγα λεπτά μετά, στο 37’. Ο ΠΑΟΚ βρήκε και 3ο γκολ, με πέναλτι του Schwavb στο 89’, με τον Παναθηναϊκό να μειώνει σε 2-3 λίγο πριν το τέλος με τον Bernard.

Σπουδαία νίκη για την ΑΕΚ, στο γήπεδο της με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που τη διατήρησε μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο επιθετικός στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ωστόσο πλήρωσε το ότι δεν μπόρεσε να σκοράρει, με την ΑΕΚ να βρίσκει γκολ στις καθυστερήσεις με τον Eliasson, ύστερα από αντεπίθεση, παίρνοντας τη νίκη με 1-0.

Πρόκειται για 2 πολύ επιθετικές ομάδες, και θα επιλέξουμε το goal goal, σημείο που έχει επιβεβαιωθεί και στις 2 μεταξύ τους αναμετρήσεις (2-2, 1-2) τη φετινή σεζόν.

Πρόβλεψη: Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 1.78

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet την 02/04 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ