Premier League Ποδόσφαιρο

Τσέλσι vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προεπισκόπηση της σπουδαιότερης αναμέτρησης της 31ης αγωνιστικής της Premier League, Αποδόσεις & Συμβουλές στοιχήματος

Τσέλσι vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μεγάλη αναμέτρηση στο Stamford Bridge (04.04 / 22:15), με Τσέλσι (11η θέση / 40 βαθμοί) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (6η θέση / 48 βαθμοί), να έρχονται αντιμέτωπες, θέλοντας να μας χαρίσουν συναρπαστικό θέαμα. Στο παρόν άρθρο, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις ποδοσφαίρου που είναι διαθέσιμες για το γεγονός, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά για stoixima, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα ειδικών στοιχημάτων, για το μεγάλο Αγγλικό ντέρμπι, ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη. Παρακολουθήστε τα δελτία σας στο live και εκμεταλλευτείτε την πολύ χρήσιμη λειτουργία του Cash Out, που προσφέρεται από τη NetBet, με την οποία μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο των δελτίων σας, τόσο σε μονά δελτία όσο και σε παρολί.

Απλά πηγαίνετε στην ενότητα «Τα στοιχήματά μου», στην οποία μπορείτε να δείτε όλα τα στοιχήματα που έχετε ανοικτά, καθώς και τις προσφορές για να τα «κλείσετε», λαμβάνοντας κέρδη, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε την ολοκλήρωση των αγώνων.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Από ισοπαλία έρχεται στον αγώνα η Τσέλσι, η οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπέρνλι εντός έδρας, με την οποία ήρθε ισόπαλη με 2-2. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με τις 2 ομάδες να δημιουργούν πολλές φάσεις από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Στο 40’ η Μπέρνλι έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Assignon με δεύτερη κίτρινη κάρτα, λόγω ανατροπής στον Mudryk μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Palmer, ο οποίος ήταν εύστοχος, δίνοντας το προβάδισμα στην Τσέλσι.

Παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες, η Μπέρνλι δεν εγκατέλειψε το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Cullen στο 47’, ύστερα από φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή. Στο 78’ ο Palmer δήλωσε ξανά παρόν για τη Τσέλσι, σκοράροντας με σουτ, με τη Μπέρνλι ωστόσο να απαντά άμεσα και να ισοφαρίζει με κεφαλιά του O’Shea στο 81’, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, σκορ που παρέμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Ισόπαλη αναδείχθηκε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τελευταίο της παιχνίδι, εκτός έδρας με την Μπρέντφορντ. Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση, με τη Γιουνάιτεντ να έχει την κατοχή και την Μπρέντφορντ να χτυπάει στην αντεπίθεση, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες.

Η Μπρέντφορντ είχε συνολικά 3 δοκάρια, ενώ είδε και γκολ του Toney να ακυρώνεται για offside. Και ενώ φαινότανε ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα, με τις καθυστερήσεις του αγώνα να είναι 9 λεπτά, το παιχνίδι «πήρε φωτιά». Αρχικά, ο Mount έκανε το 0-1 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γκολ στο 90+6’, με τον Ajer να ισοφαρίζει σε 1-1 για τη Μπρέντφορντ στο 90+9’, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 1-1.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της Τσέλσι σε απόδοση 2.00 την ισοπαλία σε απόδοση 3.99 και τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε απόδοση 3.34. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 1.40, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 2.70. Ακόμα, το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.39, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.75.

Προγνωστικά

Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 1.39

Θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στον αγώνα, σημείο που έχει επιβεβαιωθεί σε 5 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της Τσέλσι, και σε 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή / Cole Palmer – 2.44

Πολύ φορμαρισμένος στα τελευταία παιχνίδια της Τσέλσι ο Palmer, ο οποίος μετράει 13 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, τον οποίο θα επιλέξουμε να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 02/04 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ