Super League Ποδόσφαιρο

Μάχη τίτλου στην Opap Arena με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να συγκρούονται θέλοντας την 1η θέση στην κούρσα του τίτλου

Super League

Σπουδαία μονομαχία στην Opap Arena (07.04 – 20:30), με ΑΕΚ (2η θέση / 65 βαθμοί) και ΠΑΟΚ (1η θέση / 66 βαθμοί) να συγκρούονται, με φόντο την 1η θέση του φετινού πρωταθλήματος. Στο παρόν άρθρο, μπορείτε να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις ποδοσφαίρου που προσφέρονται από τη NetBet για το γεγονός, καθώς και για μερικά στοιχηματικά tips για το παιχνίδι.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Ήττα για την ΑΕΚ μετά από πολύ καιρό, με την οποία έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, καθώς δεν τα κατάφερε στη Λεωφόρο, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς, και προηγήθηκε στο σκορ στο 5ο λεπτό με σουτ του Vida, ύστερα από ασίστ του Eliasson.

To 1ο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό, με τις 2 ομάδες να έχουν πολλές ευκαιρίες, αλλά τον Παναθηναϊκό να βρίσκει 2 γκολ (Μπακασέτας 32’, Ιωαννίδης 34’), φέρνοντας τούμπα το ματς. Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο στη συνέχεια, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει, απέναντι στην οργανωμένη άμυνα του Παναθηναϊκού, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 2-1.

Αγχωτική νίκη για τον ΠΑΟΚ, που επικράτησε της Λαμίας με σκορ 3-1, σε ένα ματς που ο δικέφαλος έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 7’ με γκολ του Martinez. Ο ΠΑΟΚ πίεσε πολύ στη συνέχεια και κατάφερε να βρει γκολ ισοφάρισης με κεφαλιά του Μιχαηλίδη στο 45+1’. Ο Schwab που είχε περάσει στο ματς στο 65’, κατάφερε να σκοράρει στο 70’ με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και να δώσει το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, με τον Αυστριακό να σημειώνει και 2ο γκολ στο 88’ ύστερα από εκτέλεση πέναλτι, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 3-1.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν αγωνιστεί 2 φορές τη φετινή χρονιά, με την ΑΕΚ να επικρατεί με 2-0 στο παιχνίδι στην Opap Arena, ενώ το παιχνίδι στην Τούμπα ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 1-1.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της ΑΕΚ σε απόδοση 1.84 την ισοπαλία σε απόδοση 3.74 και τη νίκη του ΠΑΟΚ σε απόδοση 4.20. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 1.81, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 2.01. Ακόμα, το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.74, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.09.

Προγνωστικά

1ο Ημίχρονο Αποτέλεσμα / Χ – 2.35

Κρίσιμο ματς, με οποία ομάδα καταφέρει να φύγει αλώβητη από αυτό να αποκτά προβάδισμα για τον φετινό τίτλο. Αναμένουμε τις ομάδες να μπουν αμυντικά στο ματς και θα επιλέξουμε το 1ο ημίχρονο να λήξει ισόπαλο.

Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 1.74

Πρόκειται για 2 ομάδες που σκοράρουν πολύ στα παιχνίδια τους, με πολύ ποιοτικούς παίκτες στην επιθετική τους γραμμή. Θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στον αγώνα, ως 2ο σημείο από τον αγώνα αυτό.

Μπαίνοντας στη NetBet Sport, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα ειδικών στοιχημάτων, για το ντέρμπι των δικεφάλων, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη. Νέα προσθήκη της σελίδας αποτελεί η προσφορά 1.000 € Σκόρερ Predictor, με την οποία μπορείτε να διεκδικήσετε έως και 1.000 €, μαντεύοντας τον παίκτη που θα σκοράρει σε 5 αγώνες ποδοσφαίρου που καθορίζονται από τη NetBet.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 03/04 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ