Super League Ποδόσφαιρο

Μεγάλη αναμέτρηση στο Κ. Βικελίδης με Άρη και Παναθηναϊκό να συγκρούονται για τα playoffs λίγο πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου

Super League

Πρόβα τελικού Κυπέλλου, με Άρη (5η θέση / 48 βαθμοί) και Παναθηναϊκό (3η θέση / 62 βαθμοί), να αναμετρώνται στο Κλεάνθης Βικελίδης (07.04 / 19:30) για την 4η αγωνιστική των playoffs της Superleague. Στη δημοσίευση αυτή θα βρείτε τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που είναι διαθέσιμες από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και ορισμένα προγνωστικά για stoixima, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε ελκυστικές αποδόσεις για Στοίχημα Ποδόσφαιρο, για όλα τα παιχνίδια της Superleague, όπως και για το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό, με πλήθος από διαθέσιμα ειδικά στοιχήματα για αυτό. Αν είστε νέοι στη σελίδα, μη χάσετε την ευκαιρία να ενεργοποιήσετε τη Διπλή Προσφορά Καλωσορίσματος, με την οποία κάνοντας απλά την εγγραφή σας στη NetBet και ταυτοποιώντας το λογαριασμό σας, μπορείτε να λάβετε 2 διαφορετικά free bet, ένα των 100 € και ένα των 5 €.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Από ήττα έρχεται στο παιχνίδι ο Άρης, που δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός, απέναντι στον Ολυμπιακό, στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’ με κεφαλιά του El Kaabi, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των ερυθρόλευκων, αστοχώντας σε πέναλτι στο 41’. Το 2-0 έγινε για τον Ολυμπιακό με τον Podence, με συρτό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Carvalho να κάνει το 3-0 για τον Ολυμπιακό στο 89’.

Σπουδαία νίκη για τον Παναθηναϊκό, στο πρόσφατο του παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, με τους πράσινους να επικρατούν με 2-1, μένοντας ζωντανοί στη μάχη του τίτλου. Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο σκορ, με γκολ του Vida στο 5’, με τον Παναθηναϊκό να πιέζει ασφυκτικά στα επόμενα λεπτά για την ισοφάριση. Στο 25’ ο Μπακασέτας είδε το γκολ του να ακυρώνεται για οφσάιντ, ενώ στο 32’ με σουτ έξω από την περιοχή ο Έλληνας άσος, ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό. Δύο λεπτά αργότερα, στο 34’, ο Ιωαννίδης έκλεψε την μπάλα από τον  Moukoudi, κάνοντας το 2-1 με πλασέ σε τετ α τετ με τον Αθανασιάδη. Στη συνέχεια, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή και να είναι πιο απειλητική, χωρίς ωστόσο να αλλάζει κάτι στο σκορ μέχρι το φινάλε.

Οι 2 ομάδες έχουν αγωνιστεί 2 φορές τη φετινή σεζόν, με τον Άρη να επικρατεί με 2-0 του Παναθηναϊκού στο Βικελίδης και τον Παναθηναϊκό να νικάει με το ίδιο σκορ στη Λεωφόρο.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Άρη σε απόδοση 4.10 την ισοπαλία σε απόδοση 3.47 και τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.93. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 2.10, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.72. Ακόμα, το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.95, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.85.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Παναθηναϊκός – 1.93

Αναμένουμε ένα Παναθηναϊκό που θα τα δώσει όλα για τη νίκη, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τις απώλειες βαθμών που θα υπάρξουν στο ντέρμπι των δικεφάλων και να πλησιάσει την κορυφή. Με το κίνητρο των πρασίνων να είναι μεγάλο, θα τους επιλέξουμε για τη νίκη.

Συνολικά Γκολ / (-2.5) – 1.72

Περιμένουμε να δούμε ένα σκληρό παιχνίδι, με τις 2 ομάδες να μπαίνουν στον αγώνα με αμυντικό προσανατολισμό. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότερα από 3 τέρματα στον αγώνα, σημείο που έχει επιβεβαιωθεί και στις 2 φετινές αναμετρήσεις, ανάμεσα στις 2 ομάδες.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 03/04 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ