Χωρίς κατηγορία

Φαβορί η Ρεάλ, επικίνδυνη έξοδος για Σίτι & Ντόρτμουντ, ματσάρα στο Μιλάνο

Η ποδοσφαιρική δράση στα κορυφαία Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα συνεχίζεται μετά την απαραίτητη διακοπή για την διεξαγωγή των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο κουπόνι του NetBet Sport.

Στην Primera Division η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο» την Θέλτα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Με 7 βαθμούς συγκομιδή σε τρεις αγώνες, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας με τις Σεβίλη, Βαλένθια, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μαγιόρκα.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, δεν ξεκίνησαν καλά τη σεζόν, έχοντας μόλις έναν βαθμό στους τρεις αγώνες που έχουν δώσει.

Η ιστορία δείχνει ξεκάθαρο φαβορί την Ρεάλ η οποία σε σύνολο 55 αγώνων που έχουν διεξαχθεί στην έδρα της για το Πρωτάθλημα, μετρά 43 νίκες, μόλις 6 ήττες, ενώ 6 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τον Φλεβάρη του 2020 πάντως η Θέλτα κατάφερε να αποδράσει με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το Μπερναμπέου χάρη στο γκολ του Σάντι Μίνα στο 85′.

Στην Premier League εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Λέστερ με την Πρωταθλήτρια Μάνστεστερ Σίτι που διεξάγεται στο King Power Stadium.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς μετρά δύο νίκες (1-0 τη Γουλβς εντός και 2-1 τη Νόργουιτς εκτός) και μία ήττα (1-4 από την Γουέστ Χαμ εκτός).

Η Σίτι από την άλλη, μετά την εκτός έδρας ήττα 0-1 από την Τότεναμ, επέστρεψε δριμύτερη καθώς φιλοδώρησε με πέντε γκολ τόσο την Νόργουιτς όσο και την Άρσεναλ, χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί η εστία της.

Στοίχημα Ποδόσφαιρο να παίξουν καλό και οι δύο ομάδες προσφέροντας θέαμα στο κοινό που θα βρεθεί στις εξέδρες.

Η προϊστορία των αναμετρήσεων δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα η οποία στις 10 φορές που έχει επισκεφθεί την έδρα της Λέστερ για την Premier League, μετρά 6 νίκες. Δύο φορές έχουν νικήσει οι γηπεδούχοι, ενώ δύο ματς έχουν λήξει χωρίς νικητή. Στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους οι «πολίτες» επικράτησαν με 1-0 (22/2/2020) και 2-0 (3/4/2021). Η τελευταία νίκη της Λέστερ σημειώθηκε στις 26/12/2018 με 2-1.

Στην Ιταλία, η 3η αγωνιστική του Campionato περιλαμβάνει ντέρμπι κορυφής, με την Μίλαν να υποδέχεται την Λάτσιο στο Σαν Σίρο.

Οι «ροσονέρι» ξεκίνησαν με το δεξί το Πρωτάθλημα επικρατώντας 1-0 της Σαμπντόρια εκτός έδρας και 4-1 της Κάλιαρι στην έδρα τους.

Το αυτό ισχύει και για την Λάτσιο που με τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Οι «λατσιάλι» φιλοδώρησαν με τρία τέρματα την Έμπολι εκτός έδρας (3-1) και εν συνεχεία «σκόρπισαν» με 6-1 την Σπέτσια στο Ολίμπικο. Το στοίχημα για την ομάδα της Ρώμης είναι να ξεδιπλώσει τις επιθετικές της αρετές απέναντι και σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.

Στις 78 αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί στο Σαν Σίρο στο πλαίσιο της Serie A, η Μίλαν μετρά 45 νίκες, η Λάτσιο 10, ενώ 23 έληξαν χωρίς νικητή. Πέρσι η Μίλαν επικράτησε 3-2, ενώ το 2019 η Λάτσιο είχε νικήσει με 2-1.

Η 4η αγωνιστική της Bundesliga επιφυλάσσει μια σπουδαία αναμέτρηση, αυτήν ανάμεσα στη Λεβερκούζεν και τη Ντόρτμουντ, στο BayArena. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο τεσσάρες επί της Γκλάντμπαχ (4-0) και της Άουγκσμπουργκ (4-1), ενώ έχουν και μια ισοπαλία με την Ουνιόν Βερολίνου (1-1). με 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες φιγουράρουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Βεστφαλοί από την άλλη έχουν δύο νίκες (5-2 την Άιντραχτ, 3-2 την Χόφενχαϊμ) και μια ήττα (1-2) από την Φράιμπουργκ.

Η Λεβερκούζεν έχει την παράδοση με το μέρος της καθώς στις 42 αναμετρήσεις που διεξήχθησαν στην έδρα της για το Πρωτάθλημα, μετρά 20 νίκες. 10 νίκες έχει η Ντόρμουντ, ενώ 12 ματς έληξαν ισόπαλα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ