Χωρίς κατηγορία

Φαβορί η Σίτι, μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ»

Με μία ματιά στο κουπόνι της NetBet Sport, μπορεί κανείς να αντιληφθεί εύκολα ότι και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο υπάρχει πλήθος ποδοσφαιρικών παιχνιδιών, που αναμένεται να συναρπάσει τους ποδοσφαιρόφιλους.

Σε ένα από αυτά, η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Άρσεναλ και επιθυμεί να φτάσει στη νίκη, πράγμα που αν συμβεί, θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά το εντός έδρας 5-0 που πέτυχε επί της Νόριτς. Επρόκειτο για ένα παιχνίδι στο οποίο οι «πολίτες» ξέσπασαν, μετά την ήττα τους με 1-0 στην πρεμιέρα, στην έδρα της Τότεναμ, τη στιγμή που, αντίθετα, οι «κανονιέρηδες» ηττήθηκαν με 2-0 τόσο στην έδρα της νεοφώτιστης Μπρέντφορντ όσο και εντός έδρας από την Τσέλσι. Οι «πολίτες» είναι το μεγάλο φαβορί για να πανηγυρίσουν τη νίκη, με το ενδεχόμενο, μάλιστα, να προηγούνται και στο ημίχρονο να φαντάζει πολύ πιθανό. Εκτός από τον άσσο από ημίχρονο, μία καλή επιλογή φαντάζει και η νίκη της Σίτι με περισσότερα από 1.5 γκολ διαφορά.

Επίσης το Σάββατο διεξάγεται και το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Λίβερπουλ και Τσέλσι, δύο ομάδων που από το ξεκίνημα της εφετινής Premier League δείχνουν ικανές να διεκδικήσουν τον τίτλο. Από τη μία πλευρά, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κέρδισε με 3-0 στην πρεμιέρα της, στην έδρα της Νόριτς, και με 2-0, εντός έδρας, στη δεύτερη αγωνιστική, την Μπέρνλι. Από την άλλη πλευρά, αυτή του Τόμας Τολυχελ έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερα μετά το εντός έδρας 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας και το 2-0 στην έδρα της Άρσεναλ. Αναμένεται, λοιπόν, να γίνει ένα κλειστό παιχνίδι στο «Άνφιλντ», με τις δύο ομάδες να κοιτούν ιδιαίτερα την άμυνά τους, καθώς το στοίχημα γι’ αυτές είναι, καταρχάς, να μην ηττηθούν. Το under 2.5 γκολ μοιάζει, λοιπόν, μία πολύ ισχυρή πιθανότητα. Εναλλακτικά, εάν κάποιος θέλει να ρισκάρει περαιτέρω, μία καλή επιλογή είναι, ίσως, και το 2-3 συνολικά γκολ.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ