Champions League Ποδόσφαιρο

Τελικός Champions League 2024. Οι πρώτες αποδόσεις

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Ρεάλ Μαδρίτης θα συνθέσουν το ζευγάρι του φετινού τελικού του Champions League, του 69ου στην ιστορία της διοργάνωσης και σε αγώνα που δεσπόζει στις αποδόσεις ποδοσφαίρου και κυριαρχεί στο πρόγραμμα των αθλητικών στοιχημάτων – το… ραντεβού είναι προγραμματισμένο για την 1η Ιουνίου στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου.

 Ποιος να το περίμενε; Η 5η της κατάταξης της Bundesliga, Μπορούσια Ντόρτμουντ, πέρασε στον τελικό νικώντας για δεύτερη φορά την Παρί Σεν Ζερμέν. Στη ρεβάνς του «Παρκ ντε Πρενς» του Παρισιού επιβλήθηκε επίσης με 1-0 (όσο και το σκορ του πρώτου ημιτελικού στην Βεστφαλία) και θα επιδιώξει να σηκώσει το δεύτερο βαρύτιμο τρόπαιο στην ιστορία της μετά από 27 χρόνια.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Ματς Χούμελς έγραψε ιστορία στην «Πόλη του Φωτός», όχι μόνο για το «χρυσό» γκολ που πέτυχε στο 50ό λεπτό με κοντινό σουτ μετά από σύγχυση στην άμυνα της Παρί, αλλά διότι έγινε ο τρίτος γηραιότερος σκόρερ στην ημιτελική φάση του Champions League σε ηλικία 35 ετών και 143 ημερών, πίσω από τους Ράιαν Γκιγκς (37 ετών και 148 ημερών) και Εντίν Τζέκο (37 ετών και 54 ημερών ενώ φορούσε την φανέλα της Ίντερ).

Η Μπορούσια δηλώνει παρούσα για τρίτη φορά σε τελικό: το 1997 νίκησε τη Γιουβέντους στο Μόναχο και το 2013 έχασε από την Μπάγερν στο Λονδίνο, στο Γουέμπλεϊ – εκεί όπου συμπτωματικά διεξάγεται και ο φετινός τελικός.

Η, δε, τελευταία φορά που η Ντόρτμουντ νίκησε και τα δύο παιχνίδια ενός νοκ άουτ ζευγαριού στο Champions League ήταν στα ημιτελικά της σεζόν 1996-97 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – και μετά το κατέκτησε. Το έκανε και φέτος…

Η Ρεάλ Μαδρίτης, πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στα χρονικά του Champions League και με πρωταγωνιστή τον Χοσέλου, που πέρασε στο ματς στο 81 και πέτυχε δύο γκολ στο 88’ και 91’, έβαλε «πλώρη» για το 15ο βαρύτιμο τρόπαιο στην ιστορία της. Νίκησε με 2-1 την Μπάγερν στη ρεβάνς των ημιτελικών στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στο Μόναχο πανηγύρισε μία επική πρόκριση.

Η «βασίλισσα» θα είναι παρούσα για 18η φορά σε τελικό (απόλυτο ρεκόρ – Μίλαν και Μπάγερν έχουν από 11) αριθμώντας 14 κατακτήσεις στις άλλες 17 παρουσίες της. Εχει, μάλιστα οκτώ σερί νικηφόρους τελικούς, με τελευταία ήττα το μακρινό 1981 από τη Λίβερπουλ ενώ έχει το απόλυτο με 2/2 κατακτήσεις σε τελικούς ενάντια σε Γερμανούς (με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης το 1960 και με τη Λέβερκουζεν το 2002).

Ο, δε, φετινός θα είναι ο έκτος τελικός στην καριέρα του πολυνίκη Κάρλο Αντσελότι, δύο παραπάνω από οποιονδήποτε άλλο.

Αποδόσεις

  • Στο 1.61 για νίκη η Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 5.30 της Ντόρτμουντ – στο 4.20 η ισοπαλία.
  • 1.61 πληρώνει το over 2,5 και 2,17 αντίστοιχα το under.
  • Στο 1.46 να ανοίξει το σκορ η Ρεάλ και στο 2.68 η Ντόρτμουντ. 

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ