Conference League Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός – Αστον Βίλα: Ανάλυση και προγνωστικά για τη σούπερ ρεβάνς του Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός και Αστον Βίλα αναμετρώνται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Conference League και σε αγώνα που κυριαρχεί στις αποδόσεις ποδοσφαίρου. Η ελληνική ομάδα επικράτησε με 4-2 στον πρώτο αγώνα στο «Βίλα Παρκ» (σε αποτέλεσμα που πλήρωσε 8.00 στο stoixima!) και έθεσε βάσεις πρόκρισης.

Ολυμπιακός – Αστον Βίλα ανάλυση

Ο Ολυμπιακός θέλει να γίνει μόλις η δεύτερη ελληνική ομάδα που θα λάβει μέρος σε ευρωπαϊκό τελικό μετά τον Παναθηναϊκό το 1971 κα την παρουσία του στο Γουέμπλεϊ, χάνοντας με 2-0 από τον Αγιαξ για το Κύπελλο Πρωταθλητριών. Τεράστιο το διακύβευμα για τους «ερυθρόλευκους» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, οι οποίοι έκλεψαν την παράσταση με την εμφατική τους νίκη στο Μπέρμιγχαμ επί της Αστον Βίλα με 4-2 (με χατ-τρικ του Ελ Κααμπί) και βλέπουν… Νέα Φιλαδέλφεια, όπου διεξάγεται ο φετινός τελικός.

Και θέλουν να γίνουν ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που θα σηκώσει ευρωπαϊκό τρόπαιο. Επιχείρηση… προσγείωση από τον Μεντιλίμπαρ που έσπευσε άμεσα, μετά τον θρίαμβο στο «Βίλα Παρκ» να χαμηλώσει τους τόνους και να στείλει αυστηρό μήνυμα στους παίκτες του: «Να έχετε το μυαλό σας στη ρεβάνς με την Άστον Βίλα και όχι στον τελικό. Ακόμη δεν έχουμε προκριθεί», τόνισε ο Βάσκος τεχνικός. Εξέτισαν οι Μασούρας, Ντόι. Εκτός λίστας Ναβάρο, Ζέλσον, Βέζο, Μπιανκόν, Καμπράλ., επιστρέφει ο Αλεξανδρόπουλος.

Δύσκολα θα προβεί σε κάποια αλλαγή ο Μεντιλίμπαρ στην ενδεκάδα. Δεν υπήρχαν άλλωστε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και είχαν χρόνο για να πάρουν ανάσες όλοι οι παίκτες. Πιθανότατα λοιπόν θα προτιμηθεί ξανά ο Ιμπόρα για το κέντρο αντί του Όρτα αλλά και ο Τσικίνιο λίγο πιο μπροστά από τα κεντρικά χαφ αντί του Γιόβετιτς.

Οι οπαδοί της Αστον Βίλα, το βράδυ της ήττας από τον Ολυμπιακό… πανηγύριζαν την ήττα της Τότεναμ από την Τσέλσι, ένα αποτέλεσμα που κατά 95% τους εξασφαλίζει την 4η θέση και τη συμμετοχή στο επόμενο Champions League. Το ότι δέχτηκε για μόλις δεύτερη φορά 4 γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις στο «Βίλα Παρκ», τα λέει όλα για την εικόνα του πρώτου αγώνα – αν και ισοφάρισε προσωρινά σε 2-2.

«Πολύ καλύτεροι και δίκαιοι νικητές οι Ελληνες. Είχαμε εντελώς διαφορετικό πλάνο που δεν βγήκε ποτέ, μπορώ να πω ότι αιφνιδιαστήκαμε και από την επιθετικότητά τους. Προφανώς πάμε πλέον σαν αουτσάιντερ, θα χρειαστεί να τα κάνουμε όλα εντελώς διαφορετικά» τόνισε ο Ουνάι Εμερι..

Στην ήττα της Κυριακής από την Μπράιτον τραυματίστηκε ο εξτρέμ Ρότζερς και είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Εξέτισε και ξεπέρασε και τον τραυματισμό του ο αναντικατάστατος γκολκίπερ Μαρτίνες, γύρισε και ο αριστερός μπακ Μορένο, αναμένεται να επανέλθουν ο επιθετικός μέσος Τίλεμανς και ο ενίοτε βασικός εξτρέμ Τζανιόλο.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός (4-3-3): Τζολάκης – Ροντινέι, Κάρμο, Ρέτσος, Ορτέγκα – Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο – Ποντένσε Φορτούνης, Ελ Κααμπί

Αστον Βίλα (4-4-1-1): Μαρτίνες – Κονσά, Κάρλος, Πάου Τόρες, Ντιν –  Μπέιλι, Τίλεμανς, Λουίζ, Ντιαμπί – ΜακΓκιν – Γουάτκινς

Ολυμπιακός – Αστον Βίλα προγνωστικά

Παρά τη νίκη του στον πρώτο αγώνα ο Ολυμπιακός προβάλλει αουτσάιντερ στις αποδόσεις. Έδειξε εκ νέου τρομερές επιθετικές αρετές και δύναται να διαψεύσει τον χαρακτηρισμό του αουτσάιντερ για ακόμη μια φορά: στο 1.77 η διπλή ευκαιρία (1Χ), στο 2.50 το draw no bet του («ισοπαλία όχι στοίχημα).

Εναλλακτικά, τα φώτα πέφτουν προφανώς στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί που έφτασε τα 30 γκολ σε 45 εμφανίσεις στη φετινή σεζόν! Στο 2.70 να σκοράρει εκ νέου ο Μαροκινός σταρ του Ολυμπιακού, στο 6.30 να βάλουν γκολ και ο Ελ Κααμπί και ο Γουάτκινς.

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ