Super League Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ανάλυση, στατιστικά και bet builder για το ντέρμπι της Τούμπας

Μετά τη διακοπή του Πάσχα το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει… εν μέρει με τη διεξαγωγή του εξ αναβολής ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Εκεί όπου, αν υπάρξει νικητής, τότε αυτός θα μείνει στο… κόλπο του φετινού τίτλου, εξ ου και το ντέρμπι δεσπόζει στο πρόγραμμα για το στοίχημα ποδόσφαιρο του Σαββατοκύριακου και στη NetBet.gr θα βρείτε εκατοντάδες προσφερόμενα γεγονότα για το stoixima.

  • Το Bet Builder έφτασε στη NetBet.gr! Τώρα, χτίζεις εσύ το στοίχημά σου, όπως το θες, πετυχαίνοντας υψηλότερες αποδόσεις συνδυάζοντας με τις συνδυαστικές επιλογές σου!

Το 6.00, το 10.00 και το… 3/3

Οι αποδόσεις των μακροχρόνιων στοιχημάτων για τη Super League φέρνουν την ΑΕΚ σε θέση οδηγού με 1.20, τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί με 6.00, τον Ολυμπιακό να τιμάται στο 10.00 και τον Παναθηναϊκό στο 81.00. Λογικό μιας και η ΑΕΚ είναι πρωτοπόρος με 75 βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή παρά την ήττα της με 3-2 από τον ΠΑΟΚ ενώ o Ολυμπιακός (70 β.) κέρδισε με 4-1 τη Λαμία και βρίσκεται πλέον στο -5 από την κορυφή με αγώνα λιγότερο. Αν κάνει 3/3 νίκες μέχρι τέλους, στέφεται πρωταθλητής Ελλάδος.

Σε, δε, πιθανή νίκη του ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος του βορρά» θα φτάσει στο -1 από την κορυφή και θα χρειάζεται το 2/2 με Παναθηναϊκό εντός και Άρη εκτός, καθώς και… γκέλα της ΑΕΚ σε ένα από τα δύο τελευταία της ματς (Ολυμπιακό εκτός, Λαμία εντός) για να πάρει αυτός τον τίτλο.

Καταλαβαίνει κανείς πόσο κομβικό είναι το ντέρμπι στην Τούμπα, για την έκβαση του τίτλου. Αν όμως το ματς λήξει ισόπαλο αυτομάτως η ΑΕΚ, αφού ευνοείται σε όλες τις ισοβαθμίες, θα κατακτήσει για δεύτερη διαδοχική χρονιά την εγχώρια κορυφή.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ανάλυση

Ο ΠΑΟΚ έκανε απίθανη ανατροπή και πήρε τρομερή νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που τον έβαλε ξανά στο κόλπο του τίτλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κωνσταντέλιας που άνοιξε το σκορ με το… καλημέρα (3′) και μπορεί η ισοφάριση να ήρθε άμεσα (9′) ενώ κόντρα στη ροή, δέχτηκε και το 1-2 στο 75′, αλλά πάλι ο μικρός μάγος του ΠΑΟΚ χτύπησε στο 81′ για το 2-2. Τη νέα ανατροπή ολοκλήρωσε ο Σάστρε στο 90′. Πλέον οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου πρέπει να κάνουν το 3/3 και να χάσει βαθμούς η ΑΕΚ στο Φάληρο για να πάρουν το πρωτάθλημα. Επιστρέφει ο Κετζιόρα, σχεδόν λευκό το απουσιόλογιο.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία την Πέμπτη, υπέταξε με 2-0 την Αστον Βίλα και με συνολικό σκορ 4-2 πέρασε στον τελικό του Conference League (με αντίπαλο τη Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια). Ιστορικές στιγμές για τον σύλλογο, που όμως αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να μείνει… εκτός Ευρώπης τη νέα σεζόν (αν δεν πάρει το τρόπαιο, αν βγει 4ος στο πρωτάθλημα και ο Αρης πάρει το Κύπελλο Ελλάδος). Η ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα έβαλε και τους Πειραιώτες γερά στο κόλπο, εκείνοι μάλιστα κρατούν μόνο στα χέρια τους τη δική τους τύχη, αρκεί να κάνουν το 3/3 στα ματς που απομένουν. Αμφίβολος ο μπακ Ορτέγκα. 

Stat attack

  • Για την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-2 στον Πειραιά και ο Ολυμπιακός με 4-1 στη Θεσσαλονίκη και 2-1 στο Καραϊσκάκη.
  • Στα τελευταία 12 παιχνίδια των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο υπάρχουν μόνο δύο νίκες γηπεδούχου και αυτές ήταν του Ολυμπιακού (στα περσινά και τα φετινά play offs).
  • Η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού ως γηπεδούχος ήταν στις 18 Απριλίου 2021 με 2-0 για τα play offs, έκτοτε 3-2-0 για τους «ερυθρόλευκους».
  • Συνολικά έχουν διεξαχθεί 71 συναντήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να έχει 32 νίκες, τον Ολυμπιακό 21 και 18 αγώνες να έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλοι.
  • Το πιο συχνό σκορ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων είναι το 1-0 με 12 εμφανίσεις, ενώ ακολουθεί το 2-0 με 11. Ο ΠΑΟΚ έχει έξι νίκες με 1-0, ενώ το πιο συχνό σκορ στις ισοπαλίες είναι το 1-1.
  • Στο 4-1 της Τούμπας ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έγινε ο τέταρτος παίκτης του Ολυμπιακού που σκοράρει δις στην Τούμπα μετά τους Κώστα Πολυχρονίου, Λάμπρο Χούτο και Πρέντραγκ.
  • Κανείς ποδοσφαιριστής από τις δύο ομάδες δεν έχει καταφέρει να κάνει χατ τρικ σε αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός προγνωστικά

Ξεκούραστος ο ΠΑΟΚ, χωρίς αγώνα από τις 28 Απριλίου και προσηλωμένος στον στόχο του, «ξεμυαλισμένος» ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση επί της Αστον Βίλα. Νίκη και μόνο νίκη θέλουν αμφότεροι, λογικό να παρθούν και ρίσκα, εξ ου και το goal/goal είναι πολύ πιθανό – και τιμάται στο 1.62.

Για να ανέβει η απόδοση, μπορούμε να χτίσουμε ένα bet builder με το προαναφερθέν αμφίτερμα, το over 0,5 στο 2ο ημίχρονο και τα over 6,5 κόρνερ στον αγώνα, συνδυασμός που βγάζει απόδοση 2.00.

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ