Conference League Europa League Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα. Οι πρώτες αποδόσεις του τελικού του Conference League

Ολυμπιακός εναντίον Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια και Αταλάντα εναντίον Λέβερκουζεν στο Δουβλίνο είναι οι φετινοί τελικοί των Conference League και Europa League αντίστοιχα. Στη NetBet.gr θα βρείτε τις κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου για τις σπουδαίες αυτές αναμετρήσεις και εκατοντάδες προσφερόμενα γεγονότα αθλητικών στοιχημάτων.

  • Το Bet Builder έφτασε στη NetBet.gr! Τώρα, χτίζεις εσύ το στοίχημά σου, όπως το θες, πετυχαίνοντας υψηλότερες αποδόσεις συνδυάζοντας με τις συνδυαστικές επιλογές σου!

Ραντεβού με την ιστορία

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε με δύο νίκες την Αστον Βίλα, προκρίθηκε στον τελικό του Conference League και στις 29 Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα. Έγινε μόλις η δεύτερη ελληνική ομάδα που θα μετάσχει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά την παρουσία του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971. Μια ιστορική επιτυχία για την ελληνική ομάδα αλλά και το ποδόσφαιρο της χώρας γενικότερα, με τον Ολυμπιακό να διάγει φέτος μια σεζόν με πολλές εναλλαγές, με τρεις αλλαγές προπονητών και δεκάδες μεταγραφές.

Η περσινή φιναλίστ του τελικού του Conference League, Φιορεντίνα, απέκλεισε την Μπριζ στα ημιτελικά και φτάνει (με τον φετινό) τους έξι ευρωπαϊκούς τελικούς στην ιστορία της και μετράει μία κατάκτηση. Είναι ο πρώτος σύλλογος που έφτασε και στους τέσσερις μεγάλους τελικούς ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων: Πρωταθλητριών / Champions League, Κυπελλούχων, UEFA Cup / Europa League και Conference League! Μόνο της κατάκτηση, αυτή του Κυπελλούχων το 1961 νικώντας σε διπλούς τελικούς τη σκωτσέζικη Ρέιντζερς.

Συμπτωματικά, Ολυμπιακός και Φιορεντίνα στη μακρά τους φετινή πορεία αντιμετώπισαν τρεις ίδιους αντιπάλους: Γκενκ, Τσουκαρίτσκι και Φέρεντσβαρος. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν τους Βέλγους στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και την Τσουκαρίτσκι στον επόμενο ενώ τον Φεβρουάριο, στα play offs του Conference League, απέκλεισαν τους Ούγγρους. Οι, δε, «βιόλα» έπαιζαν με τις τρεις αυτές ομάδες στους ομίλους του Conference League! Με την Γκενκ πήραν 2-2 στο Βέλγιο και επικράτησαν 2-1 στην Ιταλία, με την Τσουκαρίτσκι πήραν δύο νίκες και με τη Φέρεντσβαρος ήρθαν δύο φορές ισόπαλοι, 2-2 στο «Αρτέμιο Φράνκι» και 1-1 στη Βουδαπέστη.

Οι αποδόσεις του τελικού: Ο Ολυμπιακός προσφέρεται στο 3.36 για νίκη έναντι έναντι 2.27 της Φιορεντίνα. Οι αποδόσεις κατάκτησης είναι στο 2.20 για τον Ολυμπιακό και στο 1.60 για τη Φιορεντίνα.Στη NetBet.gr μπορείτε ήδη να βρείτε εκατοντάδες προσφερόμενα στοιχήματα για τον τελικό του Europa League.

Το τρομερό αήττητο της Λέβερκουζεν

Αταλάντα και Λέβερκουζεν θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Europa League στο Δουβλίνο στις 22 Μαΐου στο μεγάλο τελικό. Οι πρωταθλητές Γερμανίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 2-2, με την Ρόμα (είχαν νικήσει 2-0 στο «Ολίμπικο») ισοφαρίζοντας στο τέλος (έφτασαν τα 35 γκολ φέτος σε επίσημα παιχνίδια στο τελευταίο 10λεπτο!) ενώ οι «μπεργκαμάσκι» με το εμφατικό 3-0 επί της Μαρσέιγ έκαναν… πάρτι στην έδρα τους (1-1 το πρώτο ματς στο «Βελοντρόμ»).

Το αήττητο των 48 αγώνων της Μπάγερ Λεβερκούζεν σε όλες τις διοργανώσεις από την έναρξη της σεζόν λίγο έλλειψε να σπάσει στη «Μπάι Αρένα» από τη Ρόμα, παρ’ όλα αυτά η γερμανική ομάδα γύρισε στο τέλος από διαφορά δύο τερμάτων και έμεινε για 49ο επίσημο ματς στη σεζόν αήττητη! Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το δεύτερο ευρωπαϊκό της τρόπαιο μετά από 36 χρόνια (και το UEFA Cup του 1988).

Στη, δε, πιο επιτυχημένη ευρωπαϊκή χρονιά της ιστορίας της η Αταλάντα εξασφάλισε άνετα το «εισιτήριο» του τελικού με το νικηφόρο 3-0 επί της Μαρσέιγ. Η ομάδα του Τζαμπιέρο Γκασπερίνι μετά τις σεζόν 1990-91 και 2021-22, όταν έφτασε μέχρι του προημιτελικούς του UEFA Cup / Europa League, με τη νίκη θα διεκδικήσει την πρώτη ευρωπαϊκή της… κούπα.

Οι αποδόσεις του τελικού: Η Λέβερκουζεν τιμάται στο 1.90 για νίκη έναντι 3.93 της Αταλάντα και στο 1.43 για κατάκτηση έναντι 2.0 της ιταλικής ομάδας. Στη NetBet.gr μπορείτε ήδη να βρείτε εκατοντάδες προσφερόμενα στοιχήματα για τον τελικό του Europa League.

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ