Ποδόσφαιρο

Play offs Championship: Τέσσερις ομάδες για μια θέση

Σε μια δραματική, συναρπαστική σεζόν στην αγγλική Championship, Λέστερ και Ιπσουϊτς πήραν τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην απευθείας άνοδο στην Premier League ενώ άλλες τέσσερις ομάδες (που τερμάτισαν στις θέσεις 3-6) θα μετάσχουν στα play offs ανόδου, με τον τελικό να διεξάγεται στο Γουέμπλεϊ και να αποτελεί ένα από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά γεγονότα κάθε σεζόν στην Αγγλία – όπως και top event στις αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στους πρώτους ημιτελικούς για τα play offs (την Κυριακή 12/5) που κυριαρχούν στο πρόγραμμα των αθλητικών στοιχημάτων, η Νόριτς υποδέχεται στο «Κάροου Ρόουντ» της Λιντς με κεντρικό πρόσωπο τον Ντάνιελ Φάρκε, άλλοτε (2017-21) τεχνικό των «καναρινιών» (ανέβασε μάλιστα δις τη Νόριτς στην Premier League) και νυν των «παγωνιών. Αήττητη από τις 25 Νοεμβρίου στην έδρα της η Νόριτς, θέλει να επαναλάβει την παρουσία του 2015 (νίκησε στον τελικό τη Μίντλεσμπρο και πήρε την άνοδο). Επιστρέφει ο εξτρέμ Φάσναχτ, αμφίβολος ο εξτρέμ Μπαρνς, τραυματίας ο μπακ Γκιμπς.

Η Λιντς πάλεψε για την άμεση επάνοδο στα… σαλόνια της Premier League αλλά στα τελευταία παιχνίδια της regular season έχασε αρκετούς βαθμούς και εντέλει το πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα. Στα άλλα δύο φετινά νίκησε τη Νόριτς, 3-2 εκτός και 1-0 εντός. Από το 2004 η ομάδα που τερμάτισε στην 3η θέση της κανονικής περιόδου, κέρδισε την άνοδο στις 9/19 φορές στα play offs. Αναμένεται να επιστρέψουν ο εξτρέμ Τζέιμς και ο φορ Μπάμφορντ, αμφίβολος ο εξτρέμ Σάμερβιλ.

Η Γουέστ Μπρόμιτς φιλοξενεί, στον δικό τους πρώτο ημιτελικό, τη Σάουθαμπτον. Συνολικά η WBA άξιζε να βρεθεί στη διαδικασία, μπορεί οι τρεις  σερί ήττες πριν το φινάλε να την έβαλαν σε κάποια δυσκολία, όμως σε όλη τη χρονιά ήταν μια αποτελεσματική ομάδα, έργο του (πρώην προπονητή του Ολυμπιακού) Κάρλος Κορμπεράν και ούσα πολύ αποτελεσματική στο «Χόουθορνς» με 15 νίκες – η καλύτερη επίδοσή της από το 2009-10. Η φετινή είναι η τέταρτη παρουσία της σε play offs ανόδου αλλά απέτυχε και στις τρεις προηγούμενες.

Η Σάουθαμπτον, όπως και η Λιντς, διεκδικεί την άμεση επάνοδό της στην Premier League έχοντας πατήσει… γκάζι το τελευταίο δίμηνο και βρίσκοντας το πλασάρισμα στην τελική 6άδα. Φέτος νίκησε και στα δύο τη Γουέστ Μπρομ (2-1 εντός και 2-0 εκτός), με τον Ράσελ Μάρτιν να τονίζει πως σε μια σειρά ημιτελικών το κλειδί είναι ο εκμηδενισμός των λαθών και η ηρεμία. Παραμένουν έξω ο χαφ Αρμστρονγκ και ο εν δυνάμει βασικός γκολκίπερ Μπαζούνου.

Προγνωστικά

Πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι αγώνων αυτό της Νόριτς με τη Λιντς και ίσως η έδρα παίξει καθοριστικό ρόλο. Τα «καναρίνια» τιμώνται στο 3.20 και ποντάρονται σε draw no bet («ισοπαλία όχι στοίχημα») στο 2.33.

Στο άλλο ζευγάρι, Γουέστ Μπρομ και Σάουθαμπτον είναι πιο κυνικές ως ομάδες αλλά με έφεση στο σκοράρισμα και το goal/goal προσφέρεται στο 1.73.

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ