Αθλητισμός Στοιχηματική εκπαίδευση

Τα μεγαλύτερα γεγονότα για στοιχήματα στο μπάντμιντον

Εδώ στη NetBet, έχουμε ένα σωρό μεγάλες αγορές για αθλητικά στοιχήματα και προσφέρουμε μερικές από τις καλύτερες αποδόσεις για το μπάντμιντον. Δεν δεχόμαστε μόνο stoixima σε μεμονωμένους αγώνες – προσφέρουμε live stoixima σε πολλές βαθύτερες αγορές στον ιστότοπό μας για στοιχήματα live. Αν θέλετε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε αθλητικό στοίχημα, εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για το πώς ακριβώς πρέπει να το κάνετε.

Τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γεγονότα στο Μπάντμιντον

Thomas Cup (BWF)

Επίσης γνωστό ως Παγκόσμιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Ανδρών. Συνολικά 12 ομάδες συμμετέχουν στο τουρνουά και διεκδικούν αυτόν τον διάσημο τίτλο. Το Thomas Cup διοικείται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάντμιντον (BWF) και διεξάγεται κάθε δύο χρόνια.

Uber Cup

Το Uber Cup είναι το γυναικείο αντίστοιχο του Thomas Cup. Παρόμοια με το αντίστοιχο ανδρικό, το Uber Cup έχει τρεις αγώνες μονών και τέσσερις αγώνες διπλών, με τις ισοπαλίες να περιορίζονται σε τρεις αγώνες μονών και δύο διπλών.

Sudirman Cup

Κάθε δύο χρόνια, το Sudirman Cup διεξάγεται τον Μάιο και είναι ένα από τα πιο διάσημα ομαδικά τουρνουά στο μπάντμιντον. Οι συμμετέχουσες ομάδες χωρίζονται σε επτά ομίλους, ανάλογα με τις επιδόσεις τους. Το τρόπαιο μπορούν να κατακτήσουν μόνο οι ομάδες του ομίλου 1 (ένας επίλεκτος όμιλος με 12 ομάδες), ενώ οι ομάδες όλων των άλλων ομίλων διεκδικούν την άνοδο.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάντμιντον

Υπάρχουν πέντε κατηγορίες σε αυτό το τουρνουά μπάντμιντον – διπλό ανδρών, διπλό γυναικών, μονό ανδρών, μονό γυναικών και μικτό διπλό. Τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα διεξάγονται κάθε χρόνο και φιλοξενούνται από διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Καλύτερα στοιχήματα στο Μπάντμιντον

Live στοιχήματα

Μπορείτε να στοιχηματίζετε για έναν αγώνα κατά τη διάρκειά του. Όταν ένας παίκτης φαίνεται δυνατός, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα κερδίσει το παιχνίδι ή το σετ. Διατίθενται επίσης διάφορα στοιχήματα “επόμενο”, όπως ο επόμενος παίκτης που θα κερδίσει έναν πόντο. Καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, οι αποδόσεις ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, οπότε μπορεί να έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από κάποιες επικερδείς ευκαιρίες στοιχηματισμού παρακολουθώντας τις προσεκτικά.

Νικητής του πρώτου γκέιμ

Αν δεν θέλετε να περιμένετε το τελικό αποτέλεσμα ενός ολόκληρου αγώνα, μπορείτε να στοιχηματίσετε στο πρώτο νικητήριο γκέιμ σε οποιονδήποτε αγώνα μπάντμιντον. Για παράδειγμα, μπορείτε να στοιχηματίσετε στο ποιος παίκτης θα κερδίσει το πρώτο γκέιμ και αν κερδίσει το πρώτο γκέιμ, θα κερδίσετε.

Τα πιο δημοφιλή στοιχήματα στο Μπάντμιντον

Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με πολλούς τρόπους στοιχηματίζοντας στο Μπάντμιντον. Οι πιο διαδεδομένες επιλογές είναι το στοίχημα στον τελικό νικητή, το σύνολο των σετ και το over/under.

Τελικός νικητής

Τα στοιχήματα για τον τελικό νικητή είναι τα πιο εύκολα. Εδώ, τοποθετείτε ένα στοίχημα στο ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει τον διαγωνισμό.

Σετ αγώνα

Τα στοιχήματα σετ αγώνων είναι η τοποθέτηση στοιχημάτων στον παίκτη που πιστεύετε ότι θα κερδίσει σε κάθε γκέιμ των σετ ενός αγώνα. Παρόλο που παίζεται ευρέως, αυτό είναι πιο δύσκολο να προβλεφθεί από άλλα, λόγω της εγγενούς μεταβλητότητας κάθε αγώνα.

Στοιχήματα Over/Under

Στο στοίχημα over/under, ο παίκτης στοιχηματίζει στο αν το τελικό σκορ θα είναι πάνω ή κάτω από έναν προκαθορισμένο αριθμό. Το πρακτορείο σας θα σας δώσει αυτόν τον αριθμό.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ