Μπέιζμπολ Στοιχηματική εκπαίδευση

Τα μεγαλύτερα γεγονότα για στοιχήματα στο μπέιζμπολ

Εδώ στη NetBet, έχουμε ένα σωρό μεγάλες αγορές για αθλητικά στοιχήματα και προσφέρουμε μερικές από τις καλύτερες αποδόσεις στο μπέιζμπολ. Δεν δεχόμαστε μόνο στοιχήματα σε μεμονωμένους αγώνες – προσφέρουμε αποτελεσματα στοιχημα σε πολλές βαθύτερες αγορές στον ιστότοπό μας για στοιχημα λαιβ. Αν θέλετε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε αθλητικό στοίχημα, εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για το πώς ακριβώς πρέπει να το κάνετε.

Τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γεγονότα στο μπέιζμπολ

World Series

Όποιος έχει πιάσει ποτέ μπαστούνι του μπέιζμπολ θα ονειρευόταν να κερδίσει το World Series. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του μπέιζμπολ καθορίζει τον πρωταθλητή της σεζόν και είναι το πρωτάθλημα με το μεγαλύτερο κύρος στον κόσμο. Περισσότεροι από 160 αγώνες διεξάγονται από τις ομάδες που αγωνίζονται στο World Series. Το τρόπαιο του Επιτρόπου απονέμεται στην ομάδα με τις περισσότερες νίκες στο MLB σε ένα best-of seven playoff.

Premier12 World Championship

Το Premier 12 World Championship, μια ετήσια διοργάνωση που εγκρίνεται από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Μπέιζμπολ Σόφτμπολ, είναι σχετικά νέο στο διεθνές μπέιζμπολ. Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετέχουν 12 από τις ομάδες μπέιζμπολ με την υψηλότερη κατάταξη στον κόσμο και διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια.

Nippon Professional Baseball

Το Nippon Professional Baseball (NPB) είναι η πιο δημοφιλής διοργάνωση μπέιζμπολ στον κόσμο, δεύτερη μετά το Major League Baseball (MLB) από άποψη ποιότητας και κύρους. Περιλαμβάνει 12 ομάδες μπέιζμπολ που αγωνίζονται μεταξύ τους σε 146 αγώνες (έξι την εβδομάδα) καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Τα πρωταθλήματα Central και Pacific είναι οι δύο κύριες κατηγορίες. Οι σεζόν ξεκινούν στα τέλη Μαρτίου ή στις αρχές Απριλίου και ολοκληρώνονται τον Οκτώβριο.

Japan Series

Τα εθνικά πρωταθλήματα μπέιζμπολ στην Ιαπωνία αποφασίζονται από το Japan Series. Κάθε χρόνο οι νικητές της Central League και της Pacific League παίζουν στο Japan Series, το οποίο είναι ένα πρωτάθλημα επτά αγώνων. Ο τελικός διεξάγεται συνήθως στα τέλη Οκτωβρίου ή στις αρχές Νοεμβρίου.

Καλύτερα στοιχήματα στο μπέιζμπολ

Moneyline

Το Moneyline είναι ο απλούστερος τύπος στοιχήματος που διατίθεται για το μπέιζμπολ. Σε αυτά τα στοιχήματα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ποντάρετε στην ομάδα που πιστεύετε ότι θα κερδίσει τελικά το παιχνίδι.

Τα πιο δημοφιλή στοιχήματα στο μπέιζμπολ

Run Lines

Ένα είδος στοιχήματος point spread ή handicap στο μπέιζμπολ είναι το “run line”. Τα επιπλέον ράνκινγκ του αουτσάιντερ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εξισορροπήσουν τις αποδόσεις σε αυτό το είδος στοιχήματος. Σκεφτείτε ένα run line 1,5 για την ομάδα Α. Αν στοιχηματίσετε στην ομάδα Β, πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον 2 runs για να κερδίσει. Ακόμη και αν η Ομάδα Α χάσει ή κερδίσει με ένα run, το στοίχημά σας εξακολουθεί να κερδίζει.

Σύνολα

Με αυτό το στοίχημα, μπορείτε να στοιχηματίσετε στο συνολικό αριθμό των runs που πιστεύετε ότι θα σημειωθούν σε έναν αγώνα μπέιζμπολ. Τα στοιχήματα τοποθετούνται στο κατά πόσον το τελικό σύνολο των run θα υπερβεί ή θα είναι κάτω από έναν συγκεκριμένο αριθμό. Εάν το over/under έχει οριστεί στο 8, τότε και οι δύο ομάδες θα πρέπει να σημειώσουν τουλάχιστον εννέα runs για να καλύψουν το over και όχι περισσότερα από επτά runs για να καλύψουν το under. Για παράδειγμα, αν ποντάρετε στο over και το τελικό σκορ είναι 4-5, θα κερδίσετε το στοίχημα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ