Αθλητισμός Στοιχηματική εκπαίδευση

Τα μεγαλύτερα γεγονότα για στοίχημα στο Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Εδώ στη NetBet, έχουμε ένα σωρό μεγάλες αγορές για στοιxημα και προσφέρουμε μερικές από τις καλύτερες αποδόσεις στο Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο. Δεν δεχόμαστε μόνο στοιχήματα σε μεμονωμένους αγώνες – προσφέρουμε ονλάιν στοιχήματα σε πολλές βαθύτερες αγορές στον ιστότοπό μας για στοιχημα live. Αν θέλετε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε αθλητικό στοίχημα, εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για το πώς ακριβώς πρέπει να το κάνετε.

Τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γεγονότα στο Aussie Rules

Όταν πρόκειται για το Aussie Rules, το πιο πολυαναμενόμενο και πιο διάσημο γεγονός από όλα είναι το Αυστραλιανό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (AFL). Αρχικά γνωστή ως Victorian Football League (VFL), η διοργάνωση αυτή διεξήχθη για πρώτη φορά το 1896 και είναι η μόνη πλήρως επαγγελματική διοργάνωση του αθλήματος. Επί του παρόντος, το πρωτάθλημα περιλαμβάνει συνολικά 18 ομάδες που κατανέμονται σε πέντε από τις έξι πολιτείες της Αυστραλίας. Ο μεγάλος τελικός του AFL έχει την υψηλότερη προσέλευση, τηλεθέαση και το μεγαλύτερο συνολικό ενδιαφέρον από κάθε άλλο αθλητικό γεγονός στην Αυστραλία.

Το Αυστραλιανό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Γυναικών (AFLW) είναι μία από τις πιο δημοφιλείς διοργανώσεις γυναικείου ποδοσφαίρου όχι μόνο στην Αυστραλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η πρώτη σεζόν αυτού του πρωταθλήματος που διεξάγεται από το AFL εγκαινιάστηκε το 2017 με οκτώ ομάδες- ο αριθμός αυτός έχει πλέον επεκταθεί σε 18 από το 2022.

Καλύτερα στοιχήματα στο Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Στοιχήματα τελικού νικητή

Τα στοιχήματα τελικού νικητή είναι τα πιο δημοφιλή και βασικά στοιχήματα που μπορείτε να τοποθετήσετε σε ένα παιχνίδι Αυστραλιανού Ποδοσφαίρου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στοιχηματίσετε στην ομάδα που πιστεύετε ότι θα κερδίσει μια συγκεκριμένη διοργάνωση στο τέλος της σεζόν. Αυτός ο τύπος στοιχήματος είναι ο ιδανικότερος για τους αρχάριους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα διαφοράς πόντων.

Τα πιο δημοφιλή στοιχήματα στο Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Σύνολο Πόντων Over/Under

Αυτή η αγορά στοιχημάτων επιτρέπει στους παίκτες να προβλέψουν αν ο συνολικός αριθμός πόντων που θα σημειωθεί από τις δύο ομάδες κατά τη διάρκεια ενός αγώνα θα είναι πάνω (μεγαλύτερος) ή κάτω (μικρότερος) από ένα συγκεκριμένο αριθμό που καθορίζεται από τον bookmaker. Ας υποθέσουμε ότι η καθορισμένη τιμή είναι 54,5. Αν προβλέπετε χαμηλότερο σκορ, ποντάρετε στο under, ενώ αν προβλέπετε υψηλότερο σκορ, μπορείτε να ποντάρετε στο over.

Χάντικαπ Αγώνα

Οι στοιχηματικές εταιρείες επιβάλλουν χάντικαπ για να εξισορροπήσουν τις αποδόσεις μεταξύ δύο ανταγωνιστικών ομάδων, όπου η μία είναι σαφώς το φαβορί. Το χάντικαπ έχει συνήθως τη μορφή μιας σειράς πόντων που δίνει στη μία πλευρά (αουτσάιντερ) πλεονέκτημα και στην άλλη πλευρά (φαβορί) αντίστοιχο μειονέκτημα. Αυτό το στοίχημα πληρώνει εάν η ομάδα που επιλέξατε κερδίσει τον αγώνα, ακόμη και μετά την εφαρμογή του καθορισμένου χάντικαπ στο τελικό σκορ.

Στοιχήματα Περιθωρίου

Τα στοιχήματα περιθωρίου (ή αγορές Big Win, Little Win) επιτρέπουν στους παίκτες να επιλέξουν μια πλευρά που πιστεύουν ότι θα κερδίσει με διαφορά μεγαλύτερη από έναν καθορισμένο αριθμό πόντων. Για παράδειγμα, αν το περιθώριο είναι 1-24 ή 24+, η ομάδα που επιλέξατε πρέπει να κερδίσει τον αγώνα με τέσσερα γκολ διαφορά.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ