Χωρίς κατηγορία

Συναρπαστικά φρουτάκια με θέμα βρικόλακες και βαμπίρ

Wild Blood

Ο μυστηριώδης κόσμος των βαμπίρ και των βρικολάκων έχει συναρπάσει πολύ κόσμο και αποτελεί συχνά πηγή έμπνευσης για αρκετές νέες ταινίες και σειρές που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Παρομοίως, πολλοί πάροχοι λογισμικού τυχερών παιχνιδιών έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία δεκαετία πολλά φρουτάκια με θέμα τα βαμπίρ, τα οποία μάλιστα έχουν λάβει πολύ θετικά σχόλια και αντιδράσεις από τους παίκτες στα διαδικτυακά καζίνο. Παρακάτω θα δούμε ποια vampire themed slots ξεχωρίζουν στην κατηγορία, και ποια είναι τα πιο fun φρουτάκια με θέμα τους βρικόλακες, που μπορείτε να παίξετε αυτή την στιγμή online.

Wild Blood II Slot της Yggdrasil

To Wild Blood II Slot είναι ανάμεσα στα καλύτερα και πιο δημοφιλή παιχνίδια με βαμπίρ και βρικόλακες που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το δεύτερο φρουτάκι της φημισμένης σειράς, και ακολουθεί τρεις αδερφές βαμπίρ που περιφέρονται στο δάσος και αναζητούν το επόμενο θύμα τους. Η Play N’ Go έχει κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά στον συγκεκριμένο κουλοχέρη: τα γραφικά και τα ηχητικά εφέ, καθώς και τα σκοτεινά χρώματα που έχουν επιλεχθεί δημιουργούν μια τρομακτική ατμόσφαιρα που πηγαίνει τέλεια με το συγκεκριμένο θέμα. Ειδικότερα, το Wild Blood II Slot διαθέτει αναβαθμισμένο σχεδιασμό, καλύτερα γραφικά, περισσότερες πιθανότητες νίκης και περισσότερα μπόνους από το ορίτζιναλ φρουτάκι, και κερδίζει επάξια την πρώτη θέση στην σημερινή μας λίστα. Το μοντέρνο αυτό φρουτάκι, διαθέτει πλέγμα 6×4, λειτουργία Re-Spin, και μπόνους σύμβολα Μπαλαντέρ και Scatter. Τα τελευταία βοηθούν στην ενεργοποίηση της μπόνους λειτουργίας Bloodlust Free Spins, όπου μπορείτε να διαλέξετε με ποιο από τα τρία βαμπίρ θέλετε να παίξετε. Διεκδικήστε κέρδη x5.000 του αρχικού σας πονταρίσματος και εκτινάξτε την διασκέδαση σας στα ύψη!

Dracula’s Family Slot της Playson

Αν ψάχνετε για ένα διασκεδαστικό φρουτάκι και μια εναλλακτική στο δημοφιλές Dracula Slot της NetEnt, τότε το Dracula’s Family Slot της Playson είναι το ιδανικό παιχνίδι για εσάς! Ο συγκεκριμένος κουλοχέρης θυμίζει λίγο από οικογένεια Adams, συνδυάζοντας με άψογο τρόπο το θέμα των βαμπίρ με καρτουνίστικα γραφικά και ήχους που μοιάζουν λες και έχουν βγει από κάποια τηλεοπτική σειρά που βλέπαμε μικροί. Στους τροχούς εμφανίζονται όλα τα μέλη της οικογένειας του Δράκουλα, ενώ τα δίδυμα αγόρια λειτουργούν σαν σύμβολο Μπαλαντέρ και το λογότυπο του κουλοχέρη είναι το σύμβολο Scatter. Τρία σύμβολα Dracula’s Family στους τροχούς ενεργοποιούν την λειτουργία Δωρεάν Περιστροφών, και καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού μπορείτε να ξεκλειδώσετε 4 διαφορετικές λειτουργίες Free Spins: ο τρελός πολλαπλασιαστής, η αιώνια αγάπη, τα Μπαλαντέρ που σφυρίζουν, και οι θεότρελοι κύλινδροι. Κάθε λειτουργία έχει από 15 Δωρεάν Περιστροφές που μπορούν να ενεργοποιηθούν εκ νέου, καθώς και ξεχωριστούς πολλαπλασιαστές κερδών, ειδικά σύμβολα και αποκλειστικά μπόνους. Το Dracula’s Family Slot διαθέτει συνολικά 15 γραμμές κέρδους και το ποσοστό επιστροφής αγγίζει το 95,6%.

Blood Suckers II Slot της NetEnt

Είναι προφανές ότι το δημοφιλές φρουτάκι Blood Suckers Slot της NetEnt δεν θα μπορούσε να λείπει από μια λίστα με τα καλύτερα vampire themed slots. Εξάλλου, πρόκειται για το κυρίαρχο φρουτάκι σε αυτή την κατηγορία, το οποίο έχει αποτελέσει και έμπνευση πολλών άλλων παιχνιδιών. Το Blood Suckers II Slot είναι το δεύτερο φρουτάκι της σειράς, και κερδίζει τις εντυπώσεις με τα εντυπωσιακά γραφικά και τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό. Το εύρος των πονταρισμάτων είναι ικανοποιητικό, καθώς το στοίχημα ανά περιστροφή ξεκινά από 0,25€ και φτάνει και τα 250€. Επισκεφτείτε το κάστρο των βαμπίρ και γνωρίστε την νέα γενιά βρικολάκων, μάθετε την ιστορία τους και ανακαλύψτε τον μυστικό τους κόσμο. Απαραίτητα εφόδια στις περιπέτειες σας είναι τα σύμβολα Μπαλαντέρ και scatter, με τα τελευταία να πυροδοτούν την λειτουργία Blood Rose Free Spins, όπου κερδίζετε δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή x3! Το μπόνους σύμβολο ενεργοποιεί το bonus game του κρυμμένου θησαυρού όπου μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν περιστροφές ή να ξεκλειδώσετε και άλλες έξτρα λειτουργίες στο επόμενο επίπεδο. Το Blood Suckers II Slot είναι ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι με ιδιαίτερο σχεδιασμό που πρέπει να δοκιμάσετε, ειδικά αν έχετε παίξει και λατρέψει το Blood Suckers Ι.

Vampire: The Masquerade – Las Vegas Slot της Foxium

To Vampire: The Masquerade – Las Vegas Slot είναι ένα φρουτάκι τρόμου, το οποίο σας καλεί να παίξετε τον ρόλο ενός βρικόλακα που κυνηγά ανυποψίαστους τουρίστες στην πόλη του Λας Βέγκας. Ο συγκεκριμένος κουλοχέρης διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε σε ένα μοντέρνο vampire themed slot, και τι πιο διασκεδαστικό από ένα πάρτι μασκέ με βρικόλακες; Το Vampire: The Masquerade – Las Vegas Slot της Foxium είναι ένα φρουτάκι με κλασικό πλέγμα 5×3 και 20 φιξαρισμένες γραμμές κέρδους. Το πρώτο πράγμα που τραβά τα βλέμματα είναι χωρίς  αμφιβολία τα γραφικά και ο σχεδιασμός του. Το φόντο του κουλοχέρη είναι δυναμικό, και οι τροχοί γυρνάνε καθώς πέφτει καταρρακτώδης βροχή την νύχτα με πανσέληνο. Ο βρικόλακας και το θύμα του είναι τα βασικά σύμβολα με τα μεγαλύτερα κέρδη, καθώς ενεργοποιούν τις μπόνους λειτουργίες, ενώ στους τροχούς θα βρείτε και σύμβολο Μπαλαντέρ που εμφανίζεται τόσο στο βασικό παιχνίδι όσο και στο Free Spins game. Το Vampire: The Masquerade – Las Vegas Slot είναι γεμάτο με μπόνους λειτουργίες, δυο διαφορετικά Free Spins games, πολλαπλασιαστές κερδών έως και x6 και έξτρα μπόνους Μπαλαντέρ, και είναι σίγουρο ότι θα σας συναρπάσει και θα κρατήσει το ενδιαφέρον σας μέχρι τέλους!

  • Αν έχετε παίξει στο Immortal Romance Slot, τότε αξίζει να δοκιμάσετε και το Vampire: The Masquerade – Las Vegas Slot, καθώς έχει παρόμοιο σχεδιασμό και τα δυο παιχνίδια μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους.

Vampire Hunters Slot της 1×2 Gaming

Είστε έτοιμοι για μια μυστηριώδη και απόκοσμη περιπέτεια; Το Vampire Hunters Slot της 1×2 Gaming σας καλεί να ανακαλύψετε και να κυνηγήσετε κρυμμένους βρικόλακες, σε ένα καλά ισορροπημένο παιχνίδι με τρομερά γραφικά, σπουδαίο σχεδιασμό και μπόνους που ανεβάζουν τα κέρδη και την διασκέδαση στα ύψη. Πρόκειται για ένα φρουτάκι μεσαίας διακύμανσης, με πλούσια μπόνους, πολλαπλασιαστές κερδών και λειτουργία δωρεάν περιστροφών, που σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μέχρι και 80.000 νομίσματα! Το Vampire Hunters Slot έχει μπόνους Μπαλαντέρ που αντικαθιστά όλα τα συνηθισμένα σύμβολα, καθώς και μπόνους σύμβολο που σας επιβραβεύει με το bonus game, αλλά και scatter symbol που πυροδοτεί έως και 18 δωρεάν περιστροφές! Πρόκειται για ένα φρουτάκι που είναι εμφανώς εμπνευσμένο από τα άλλα δυο δημοφιλή slots της κατηγορίας, δηλαδή το Immortal Romance της Microgaming και το Blood Suckers της NetEnt. Ωστόσο κερδίζει επάξια μια θέση στην σημερινή μας λίστα γιατί καταφέρνει να συνδυάσει μοντέρνα γραφικά υψηλής ευκρίνειας με απόκοσμα ηχητικά εφέ που δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα για έναν κουλοχέρη με θέμα τους βρικόλακες και τα βαμπίρ.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ