Χωρίς κατηγορία

Ανασκόπηση παιχνιδιού της εβδομάδας: Book of Dead

Η εταιρεία Play’n Go δημιούργησε αυτό το παιχνίδι κουλοχέρη το 2014 και από τότε αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή για παίχτες όλων το ειδών. Με 5 τροχούς και 10 γραμμές πληρωμών, ο κουλοχέρης Book of Dead διαθέτει δυνατότητα λειτουργίας σε όλες τις συσκευές και με μια ποικιλία λειτουργιών μπόνους μπορεί να σου χαρίσει μεγάλες νίκες. Το καλύτερο από όλα είναι πως το Book of Dead διαθέτει jackpot 250,000 νομισμάτων. Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Σε αυτό το άρθρο, αξιολογούμε τον κουλοχέρη Book of Dead και αναφέρουμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά του.

BOOK OF DEAD: Γενικά Χαρακτηριστικά

Η Play’n Go μπορεί σίγουρα να δηλώσει πως έχει έναν ακόμη πετυχημένο τίτλο στη συλλογή της! Το Book of Dead αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους πιο σωστά στημένους κουλοχέρηδες, κάτι που φυσικά αντικατοπτρίζεται και στην απήχηση που έχει το παιχνίδι. Η δράση λαμβάνει χώρα σε 5 τροχούς, 3 γραμμές, και 10 γραμμές πληρωμών. Για να γίνει η εμπειρία σου ακόμη πιο συναρπαστική, η Play’n Go ενσωμάτωσε αρκετές λειτουργίες μπόνους σε αυτό το παιχνίδι όπως τα σύμβολα scatter και wilds, αλλά και τον γύρο δωρεάν περιστροφών. Το καλύτερο; Ένα jackpot αξίας 250,000 νομισμάτων μπορεί να γίνει δικό σου!

BOOK OF DEAD: Θέμα και Σχεδίαση

Καλά το κατάλαβες, ο διάσημος εξερευνητής Rich Wilde είναι πίσω και έτοιμος να αναλάβει μια νέα αποστολή εξερεύνησης! Ο κουλοχέρης σε ταξιδεύει στην Αρχαία Αίγυπτο για να ανακαλύψεις τους κρυμμένους θησαυρούς των Φαραώ μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι. Η αναζήτηση για το Book of Dead μπορεί να εκτοξεύσει τα κέρδη σου πέρα από κάθε φαντασία.

Το Book of Dead αποτελεί μια ιδανική επιλογή για παίχτες όλων των ειδών, αφού το ποντάρισμα μπορεί να ξεκινήσει χαμηλά, με μόνο $0.10 ανά περιστροφή. Αυτό βέβαια που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η πραγματικά άριστη σχεδίαση του παιχνιδιού με υπέροχα γραφικά, η οποία ολοκληρώνεται με μια μουσική υπόκρουση που ταιριάζει με το θέμα. Όταν σχηματίσεις ένα συνδυασμό νίκης, θα ακούσεις ειδικά εορταστικά ηχητικά εφέ.

BOOK OF DEAD: Τρόπος Παιχνιδιού

Το Book of Dead διαθέτει ένα μεγάλο στοιχηματικό εύρος που κυμαίνεται μεταξύ $0.10 και $50 ανά περιστροφή. Άρα, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να ορίσεις το ποντάρισμα σου. Όταν νιώσεις ικανοποιημένος με την επιλογή σου, πίεσε το πλήκτρο περιστροφής και ξεκίνησε την εξερεύνηση στην Αρχαία Αίγυπτο!

Ο βίντεο-κουλοχέρης Book of Dead κρύβει αρκετά μυστικά και θησαυρούς τους οποίους θα κληθείς να ανακαλύψεις, αν η τύχη είναι με το μέρος σου. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το Χρυσό Βιβλίο αποτελεί και το σύμβολο Wild. Όπως και στους περισσότερους κουλοχέρηδες, το Wild μπορεί να σε βοηθήσει να σχηματίσεις μια νίκη, αφού υποκαθιστά όλα τα σύμβολα, εκτός από το Scatter.

Το πιο επικερδές σύμβολο στο παιχνίδι είναι ο ίδιος ο Rich Wilde. Στους τροχούς θα δεις πολλά άλλα σύμβολα όπως Φαραώ, μπλε αετό και τον θεό Anubis. Τα κλασικά σύμβολα της τράπουλας είναι αυτά με τις χαμηλότερες αξίες στο παιχνίδι. Το παιχνίδι διαθέτει 10 γραμμές πληρωμών που μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με την προτίμηση σου. Για να σχηματίσεις μια νίκη, πρέπει να βρεις σύμβολα που ταιριάζουν ξεκινώντας από αριστερά προς δεξιά. Για να σχηματίσεις νίκη πρέπει να εμφανιστούν στο πλέγμα δύο ή περισσότερα σύμβολα υψηλής αξίας, ή τρία ή περισσότερα σύμβολα χαμηλής αξίας.

BOOK OF DEAD: Επιπλέον Λειτουργίες

Ο βίντεο-κουλοχέρης Book of Dead αποτελεί ένα αρκετά εύκολο παιχνίδι αλλά αν αυτό δεν είναι αρκετό τότε σίγουρα θα χαρείς να μάθεις πως η Play’n Go φροντίσει να το κάνει και αρκετά διασκεδαστικό! Σε αυτό το παιχνίδι όλα περιστρέφονται γύρο από τη λειτουργία Δωρεάν Περιστροφών. Αν καταφέρεις να εμφανίσεις τρία ή περισσότερα σύμβολα Book of Dead Scatters τότε θα πάρεις 10 δωρεάν περιστροφές με σύμβολα που επεκτείνονται! Όταν συμβεί αυτό, ένα σύμβολο θα επιλεχθεί τυχαία. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης λειτουργίας, σε κάθε περιστροφή, θα εμφανίζονται δύο ή και περισσότερα σύμβολα που επεκτείνονται σε διαφορετικές γραμμές. Αυτά θα γεμίζουν όλο τον τροχό προσφέροντας σου μεγαλύτερα κέρδη.

Θέλεις ακόμη περισσότερα; Αν κατά τη λειτουργία Δωρεάν Περιστροφών εμφανίσεις ακόμη 3 ή περισσότερα Scatters, θα κερδίσεις ακόμη 10 δωρεάν περιστροφές. Αν νιώθεις τυχερός, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τη λειτουργία Ρίσκου. Μετά από κάθε φορά που σχηματίζεις μια νίκη, μπορείς να επιλέξεις το σωστό χρώμα κάρτας και να διπλασιάσεις ή και να τετραπλασιάσεις τα κέρδη σου.

BOOK OF DEAD: Πληρωμές

Δεν είναι τυχαίο που ο κουλοχέρης Book of Dead αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς εκδόσεις της Play’n Go. Στην πραγματικότητα, το παιχνίδι είναι αρκετά επικερδές, αφού μπορεί να χαρίσει μέχρι και 250,000 νομίσματα. Ουσιαστικά, αν επιλέξεις να παίξεις το παιχνίδι με το μέγιστο ποντάρισμα, μπορεί να κερδίσεις μέχρι και $250,000 με μια μόνο περιστροφή! Το σύμβολο Rich Wilde μπορεί να χαρίσει μέχρι και 5000 νομίσματα για ένα συνδυασμό 5 ίδιων. Αν πάλι βρεις 5 Φαραώ σε μια γραμμή πληρωμής, τότε μπορείς να κερδίσεις μέχρι 2000 νομίσματα. Το παιχνίδι διαθέτει ποσοστό RTP στο 96.21%.

Συμπερασματικά

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παίξεις τον κουλοχέρη  Book of Dead. Η Play’n Go φρόντισε να κρατήσει τον πήχυ ψηλά με ένα όμορφα σχεδιασμένο παιχνίδι που είναι αρκετά εύκολο και κατανοητό. Το καλύτερο από όλα είναι πως το παιχνίδι διαθέτει αρκετές λειτουργίες που μπορούν να σου αυξήσουν τα κέρδη. Η λειτουργία Δωρεάν Περιστροφών είναι αρκετά διασκεδαστική καθώς διαθέτει σύμβολα που επεκτείνονται και γεμίζουν τους τροχούς και προκαλούν το ενδιαφέρον αλλά και τον ενθουσιασμό σου. Μπορείς να παίξεις το παιχνίδι από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου οποιαδήποτε στιγμή. Κάνε εγγραφή στη NetBet σήμερα και ξεκίνα την εξερεύνηση σου στην Αρχαία Αίγυπτο με τον κουλοχέρη Book of Dead! Για πιο πολλές πληροφορίες μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπό μας και να ενημερωθείτε σχετικά με τις προωθήσεις μας, το υπεύθυνο παιχνίδι, και πολλά άλλα!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ