Χωρίς κατηγορία

Δημοφιλείς Κουλοχέρηδες με τον Αριθμό 7 στη NetBet

Ο αριθμός 7 είναι ίσως το πιο κλασικό και δημοφιλές σύμβολο στους κουλοχέρηδες. Το 7 αποτελούσε ανέκαθεν ένα σήμα κατατεθέν νίκης και έχει καταφέρει να διατηρήσει το θρύλο του ακόμη και σήμερα, παρά την εξέλιξη των κουλοχέρηδων και τη δημιουργία διαδικτυακών καζίνο. Στη πραγματικότητα, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που να εξηγεί τη δημοφιλία αυτού του αριθμού. Σύμφωνα όμως με αναφορές, ο αριθμός 7 αποτελεί σύμβολο τύχης σε πολλές κουλτούρες. Με τη συνεχόμενη ανάπτυξη της τεχνολογίας, υπάρχουν πλέον αρκετά παιχνίδια κουλοχέρη στα οποία μπορείς να περιστρέψεις τους τροχούς και να δεις 7άρια να εμφανίζονται στην οθόνη σου. Σε αυτό το άρθρο, παρουσιάζουμε τους πιο δημοφιλείς κουλοχέρηδες με θέμα τον αριθμό 7 που μπορείς να βρεις στη NetBet.

20 Super Hot

Το συγκεκριμένο παιχνίδι κουλοχέρη κατασκευάστηκε από την EGT Interactive και αποτελεί ίσως έναν από τους πιο δημοφιλείς τίτλους της εταιρίας. Ο κουλοχέρης 20 Super Hot αποτελείται από 5 τροχούς και 20 γραμμές πληρωμής, ενώ η εταιρία φρόντισε να ενσωματώσει αρκετές μπόνους λειτουργίες και τα θρυλικά 7άρια. Αυτό που κάνει τον κουλοχέρη 20 Super Hot μοναδικό είναι αναμφίβολα το ρετρό στιλ που διατηρεί ακόμη και σήμερα, αλλά και τα μεγάλα κέρδη που μπορεί να κερδίσει κάποιος σε αυτό το παιχνίδι.

Με μια εξαιρετική, μίνιμαλ σχεδίαση, με υψηλής ποιότητας γραφικά, ο κουλοχέρης 20 Super Hot καταφέρνει να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον σου για το παιχνίδι και να σε συναρπάσει με απίστευτα κέρδη. Αφού καθορίσεις το ποντάρισμα σου, περίστρεψε τους τροχούς και άσε το 20 Super Hot να ανεβάσει την αδρεναλίνη σου. Το παιχνίδι διαθέτει, μεταξύ άλλων, και τα εικονίδια wild και scatter. Σε αυτό τον κουλοχέρη τα 7άρια αποτελούν το σύμβολο wild και μπορούν να σου χαρίσουν νίκες αφού αντικαθιστούν όλα τα κλασικά σύμβολα. Όπως και στους περισσότερους κουλοχέρηδες, το σύμβολο wild δεν μπορεί να αντικαταστήσει το scatter, που σε αυτό το παιχνίδι απεικονίζεται από τα αστέρια. Αν η τύχη είναι με το μέρος σου και καταφέρεις να εμφανίσεις 3 ή περισσότερα αστέρια, τότε μπορεί να πετύχεις τη μέγιστη νίκη, ίση με 200.000Χ του πονταρίσματος σου.

Burning Classics

Οι λάτρεις των κουλοχέρηδων με τον αριθμό 7 σίγουρα είναι και λάτρεις των κλασικών, διαχρονικών κουλοχέρηδων. Αν λοιπόν είσαι λάτρεις αυτών των στοιχείων, τότε σίγουρα θα λατρέψεις τον κουλοχέρη Burning Classics. Κατασκευασμένος από την εταιρεία Booming Games, ο κουλοχέρης αυτός αποτελεί μια νέα πρόταση η οποία φυσικά ακολουθεί ένα κλασικό θέμα, τα φρουτάκια με τα 7άρια. Ο κουλοχέρης Burning Classics διαθέτει 5 τροχούς και 20 γραμμές πληρωμών, ενώ είναι γεμάτος με όλα τα κλασικά σύμβολα. Αυτό που κάνει τον κουλοχέρη Burning Classics να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους είναι φυσικά το στοιχείο της φωτιάς, το οποίο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα του παιχνιδιού όταν εμφανιστεί.

Η σχεδίαση και η εμφάνιση του παιχνιδιού αντικατοπτρίζουν ένα κλασικό παιχνίδι κουλοχέρη με κεράσια, δαμάσκηνα, λεμόνια και καρπούζια. Ουσιαστικά, αυτό που δίνει την αίσθηση του μοντέρνου είναι η ύπαρξη διάφορων συμβόλων 7αριών. Στο κουλοχέρη Burning Classics θα δεις Τυχερά Κόκκινα 7άρια, Τυχερά Πράσινα 7άρια, και Τυχερά Μπλε 7άρια. Το παιχνίδι διαθέτει wild το οποίο απεικονίζεται από το γράμμα W και υποκαθιστά όλα τα βασικά σύμβολα για να συνδράμει στο σχηματισμό νικητήριου συνδυασμού. Το scatter στο παιχνίδι υπάρχει με το σύμβολο των Δωρεάν Περιστροφών και χρειάζεται να εμφανίσεις 3 ή περισσότερα από αυτά για να ενεργοποιήσεις αυτή τη λειτουργία. Ο κουλοχέρης Burning Classics σίγουρα θα σε ενθουσιάσει αν ψάχνεις ένα συνδυασμό κλασικού και μοντέρνου στοιχείου.

100 Super Hot

Ο κουλοχέρης 100 Super Hot αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση για τους παίχτες που ψάχνουν ένα παιχνίδι με απλό στήσιμο, διαχρονική σχεδίαση που περιλαμβάνει τα βασικά γραφικά, και τα κλασικά σύμβολα που όλοι έχουμε αγαπήσει στους κουλοχέρηδες. Με 5 τροχούς, 4 γραμμές, και 100 γραμμές πληρωμών, το παιχνίδι υπόσχεται να σου προσφέρει μια κάπως βασική εμπειρία παιχνιδιού αλλά με αρκετή διασκέδαση. Για να σχηματίσεις νίκη, θα πρέπει να βρεις 5 σύμβολα που ταιριάζουν σε μια γραμμή πληρωμής.

Ο κουλοχέρης 100 Super Hot διαθέτει το Κόκκινο 7άρι το οποίο αποτελεί το σύμβολο wild και εμφανίζεται μετά από κάθε περιστροφή. Όταν εμφανιστεί στους τροχούς, υποκαθιστά όλα τα βασικά σύμβολα για να σε βοηθήσει να σχηματίσεις μια νίκη και δρα ως πολλαπλασιαστής. Πρόσεξε όμως, το Κόκκινο 7άρι διαθέτει διαφορετικές πληρωμές, ανάλογα με τα σύμβολα που θα εμφανιστούν. Αν η τύχη είναι με το μέρος σου και καταφέρεις να γεμίσεις το πλέγμα με Κόκκινα 7άρια, τότε μπορεί να φύγεις με 1000Χ του πονταρίσματος σου!

Wild 7

Αν το εικονίδιο με το νούμερο 7 αποτελεί το αγαπημένο σου σύμβολο στα παιχνίδια κουλοχέρηδων, τότε θα λατρέψεις το παιχνίδι Wild 7. Κατασκευασμένος από την εταιρία Amatic, ο κουλοχέρης διαθέτει όλα όσα θα χρειαστείς για μια άνετη, διασκεδαστική και αρκετά κερδοφόρα εμπειρία! Ο κουλοχέρης Wild 7 διαθέτει μια αρκετά βασική εμφάνιση με το πλέγμα να έχει τη μορφή 5Χ3 και να προσφέρει 10 γραμμές πληρωμών. Καθώς αρχίζεις να περιστρέφεις τους τροχούς θα δεις όλα τα σύμβολα παλαιάς σχολής κουλοχέρηδων. Λεμόνια, πορτοκάλια, κεράσια, σταφύλια και πολλά άλλα σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να ανεβάσεις τα κέρδη σου.

Το πιο λαχταριστό από όλα τα σύμβολα, είναι σίγουρα το σύμβολο με τον αριθμό 7! Αν καταφέρεις να εμφανίσεις πέντε 7άρια σε μια γραμμή πληρωμής τότε μπορείς να κερδίσεις το κορυφαίο έπαθλο των 100,000 νομισμάτων. Στο κουλοχέρη Wild 7, το εικονίδιο με το 7άρι διαθέτει επίσης μια άλλη λειτουργία, αυτήν του συμβόλου Wild. Όταν εμφανιστεί αυτό το σύμβολο, τότε μπορεί να υποκαταστήσει όλα τα σύμβολα φρούτων για να σχηματίσεις νικητήριους συνδυασμούς. Αξίζει να αναφερθεί πως ο κουλοχέρης διαθέτει επίσης και σύμβολο Scatter, το οποίο απεικονίζεται από ένα αστέρι και ένας συνδυασμός 3 ή περισσότερων μπορεί να σου χαρίσει μια άμεση νίκη 50,000 νομισμάτων. Για πιο πολλές πληροφορίες μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπό μας και να ενημερωθείτε σχετικά με τις προωθήσεις μας, το υπεύθυνο παιχνίδι, και πολλά άλλα!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ