Ποδόσφαιρο

Σούπερ Λίγκα – Σύνοψη αγώνων και βαθμολογία

super-league-greece

Την Κυριακή ολοκληρώθηκε και η 13η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να παραμένουν ισόπαλοι στην κορυφή της κατάταξης με 31 βαθμούς. Δέκα βαθμούς πίσω από την κορυφή παραμένει η ΑΕΚ, ενώ στην τέταρτη θέση ανέβηκε η ομάδα της Λάρισας με 19 βαθμούς. Παρακάτω θα δούμε πως διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα στα παιχνίδια του σαββατοκύριακου, και ποιοι είναι οι αγώνες της 14ης αγωνιστικής για τις 14 και 15 Δεκέμβρη. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τα τελευταία νέα της Σούπερ Λίγκα και να οργανώσετε το στοίχημα σας για τα επόμενα παιχνίδια.

Πλούσιο θέαμα και νίκη στην Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο ξεκίνησε με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ξάνθη. Το θέαμα ήταν πλούσιο στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να έχει τρία άκυρα γκολ και τέσσερα δοκάρια μέχρι το 80ο λεπτό. Παρά τις προσπάθειες της, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπορούσε να προηγηθεί της Ξάνθης. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ είχε ψυχολογικά αποθέματα, δεν λύγισε απέναντι στην Ξάνθη και στο 79 κατάφερε να σκοράρει για το 1-0. Λίγα λεπτά μετά το γκολ του Μπίσεβαρ που μπήκε μαζί με την μπάλα στα δίχτυα, είχαμε και δεύτερο γκολ με ασίστ του ίδιου, αλλά αυτή την φορά από τα πόδια του Κρέσπο. Ο δικέφαλος του Βορρά πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στην Ξάνθη και παραμένει αήττητος μετά από 48 παιχνίδια.

Κυριαρχία ΑΕΚ και Ολυμπιακού στα παιχνίδια του Σαββάτου

Επιβλητική ήταν και η ΑΕΚ απέναντι στον Πανιώνιο παίρνοντας μια εύκολη νίκη εντός έδρας. Η Ένωση κέρδισε με 5-0 σε μια τέλεια εμφάνιση και φανταστικά γκολ που αξίζει να δείτε. Αποκορύφωμα της βραδιάς η γκολάρα του Βέρντε και το χατ-τρικ του Ολιβέιρα που μαζί με το γκολ του Ντανιέλε έφεραν την νίκη στους κιτρινόμαυρους. Τέλος, είχαμε το παιχνίδι του Παναιτωλικού που φιλοξένησε τους ερυθρόλευκους στο Αγρίνιο. Ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη με 0-3 σε ένα ακούραστο απόγευμα για τους παίκτες, αφού έκαναν πραγματικά βόλτα στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Η πολύτιμη νίκη της Λαμίας απέναντι στον ΟΦΗ

Όλα τα παιχνίδια της Κυριακής εκτός από ένα έληξαν με ισοπαλία. Ας αρχίσουμε, λοιπόν, από την Λαμία που πήρε μια σπουδαία νίκης εντός έδρας απέναντι στον ΟΦΗ. Οι Φθιώτες έκαναν την ανατροπή και γύρισαν το 0-1 του ΟΦΗ σε 2-1 για να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που τους έφεραν στην 6η θέση της βαθμολογίας. Τα προβλήματα στην ομάδα της Λαμίας ήταν αρκετά, αλλά οι παίκτες κατάφεραν να γυρίσουν το αρνητικό αποτέλεσμα και να πάρουν την νίκη.

Οι ισοπαλίες της Κυριακής

Από την άλλη πλευρά, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και Βόλος έμειναν ισόπαλοι στα παιχνίδια απέναντι στην Λάρισα, τον Άρη και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Η ΑΕΛ έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΚ μετά το 1-1 με τον Αστέρα, και να βρεθεί και πάλι στην τρίτη θέση της κατάταξης. Από την άλλη, ο Αστέρας παραμένει για τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη γεγονός που απογοητεύει την ομάδα. Ο Άρης κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο έναν βαθμό στο Περιστέρι την τελευταία στιγμή με γκολ του Φετφατζίδη στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων που έφερε την ομάδα του στο 2-2. Τέλος, η 13η αγωνιστική έληξε με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο. Το τριφύλλι έφυγε ισόπαλο 1-1 από τον Βόλο, παρ’ όλο που ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα με πέναλτι και γκολ στο 7ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως έκανε πολλά λάθη και άφησε περιθώρια στον Βόλο που άδραξε την ευκαιρία και ισοφάρισε.

Η κατάταξη στην Σούπερ Λίγκα

Μετά και το τέλος της 13ης αγωνιστικής και πριν την έναρξη των επόμενων παιχνιδιών το Σάββατο, αξίζει να δούμε ποια είναι η κατάταξη των ομάδων και ποια η βαθμολογία στην Σούπερ Λίγκα.

Κατάταξη Ομάδα Βαθμολογία
1. Ολυμπιακός 31
2. ΠΑΟΚ 31
3. ΑΕΚ 21
4. ΑΕΛ 19
5. ΟΦΗ 19
6. Ξάνθη 19
7. Άρης 18
8. Παναθηναϊκός 17
9. Λαμία 17
10. Ατρόμητος 15
11. Βόλος 14
12. Αστέρας Τρίπολης 12
13. Πανιώνιος 6
14. Παναιτωλικός 4

 

Τα παιχνίδια στις 14 και 15 Δεκέμβρη

Η 14η αγωνιστική ξεκινά το Σάββατο με το παιχνίδι του ΟΦΗ απέναντι στον Άρη και τελειώνει την Κυριακή με τον Αστέρα να υποδέχεται στην Τρίπολη τον Ολυμπιακό. Ας δούμε ποια είναι τα παιχνίδια για το σαββατοκύριακο και πως διαμορφώνονται οι αποδόσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο για αυτή την εβδομάδα.

Σάββατο 14/12
ΟΦΗ 2.40 3.00 2.85 Άρης
Παναθηναϊκός 1.40 3.70 8.00 Λαμία
Ξάνθη 4.20 3.05 1.86 ΑΕΚ
Κυριακή 15/12
ΑΕΛ 2.40 3.00 2.85 Ατρόμητος
Βόλος 1.80 3.05 4.65 Πανιώνιος
Παναιτωλικός 8.50 5.05 1.27 ΠΑΟΚ
Αστέρας Τρίπολης 6.70 3.65 1.46 Ολυμπιακός

 

Εύκολα παιχνίδια έχουν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, που όπως όλα δείχνουν από την πορεία των ομάδων μέχρι τώρα θα πάρουν μια άνετη νίκη και θα παραμείνουν ισόπαλοι στην κορυφή. Ακόμα, ο Βόλος υποδέχεται τον προτελευταίο στην κατάταξη Πανιώνιο, και ελπίζει για μια εξίσου εύκολη νίκη που θα του χαρίσει τους τρεις βαθμούς που δεν κατάφερε να πάρει από τον Παναθηναϊκό. Εξίσου εύκολη υπόθεση φαίνεται ότι θα είναι το παιχνίδι του Παναθηναϊκού που θα φιλοξενήσει στην Αθήνα την Λαμία. Από την άλλη έχουμε μια αναμέτρηση φωτιά μεταξύ του ΟΦΗ και του Άρη, αλλά και της Λάρισας με τον Ατρόμητο. Πρόκειται για παιχνίδια που μπορούν να αλλάξουν αρκετά την βαθμολογία για τις ομάδες, με τον Ατρόμητο να θέλει να ανέβει όσο γίνεται πιο ψηλά στην κατάταξη.

Η αναμέτρηση ΟΦΗ-ΑΡΗΣ και ΑΕΛ-Ατρόμητος

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και ζητώντας απεγνωσμένα την νίκη που θα του δώσει μια ανάσα επιτέλους, καθώς έχει πέσει στην 5η θέση της κατάταξης. Από την άλλη ο Άρης έχει να χάσει από τον Οκτώβρη και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει πάρει τρεις ισοπαλίες. Οι δυο ομάδες έπαιξαν και πάλι μαζί στην έδρα του Άρη, όμως, στην αρχή του φετινού πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι που έληξε 1-1. Αναμένουμε να δούμε αν θα καταφέρει ο ΟΦΗ να πάρει την νίκη επιτέλους ή αν ο Άρης θα παραμείνει αήττητος και πάλι. Τέλος, ο Ατρόμητος θέλει την νίκη για να ανέβει στην κατάταξη, αλλά και η Λάρισα ζητά και αυτή τους τρεις βαθμούς για να μην αφήσει την ΑΕΚ να ξεφύγει και να την κυνηγήσει στην 3η θέση. Στο προηγούμενο παιχνίδι μεταξύ τους, ο Ατρόμητος επικράτησε με 0-1 και περιμένουμε να δούμε αν μπορεί να επαναλάβει αυτό το αποτέλεσμα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ