Euroleague Μπάσκετ

Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός

Σπουδαίο ματς για την 23η αγωνιστική της Euroleague, με τη Ρεάλ Μαδρίτης (ρεκόρ 19-3), να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (ρεκόρ 12-10), στην επανάληψη του περσινού τελικού της διοργάνωσης. Διαβάστε τη δημοσίευση αυτή, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση   των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet Sport, έχετε τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε στον αγώνα του Ολυμπιακού, στις καλύτερες αποδόσεις μπάσκετ που θα βρείτε στην αγορά. Παρακολουθήστε τον αγώνα στο live και λάβετε προσφορές για την πώληση του δελτίου σας, διεκδικώντας κέρδη χωρίς να χρειάζεται να ολοκληρωθεί ο αγώνας, χάρη στη λειτουργία του Cash Out.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Την εξαιρετική της πορεία στη φετινή Euroleague, θέλει να συνεχίσει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βρίσκεται μόνη 1η στη βαθμολογία, σε απόσταση 4 νικών από τη 2η Μπαρτσελόνα. Οι Μαδριλένοι έχουν παρουσιάσει μια κάμψη στην απόδοσή τους τις τελευταίες εβδομάδες, κάτι που οφείλεται μεταξύ άλλων και στους τραυματισμούς που έχουν προκύψει τελευταία (Tavares, Llull). Η Ρεάλ ταξίδεψε στη Γαλλία την προηγούμενη εβδομάδα, γνωρίζοντας βαριά ήττα από τη Μονακό με σκορ 98-74. Οι παίκτες της Ρεάλ δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν σε κανένα σημείο τη Γαλλική ομάδα, με το 1ο σκόρερ για τους Μαδριλένους να είναι ο Musa με 12 πόντους. Για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αμφίβολοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι οι Tavares, Causeur και Llull, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται επί του παρόντος στην 6η θέση της βαθμολογίας, και χρειάζεται νίκες στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να μπορέσει να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν απευθείας στα playoffs, και να διεκδικήσει το πλεονέκτημα έδρας. Οι ερυθρόλευκοι, πέτυχαν σπουδαία νίκη την προηγούμενη εβδομάδα, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Milutinov να είναι κυρίαρχος, έχοντας 20 πόντους και 20 ριμπάουντ, και τον Canaan να έχει επίσης σημαντική συνεισφορά στη νίκη του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας 20 πόντους. Για τον Ολυμπιακό, από το παιχνίδι με τη Ρεάλ θα απουσιάσει ο Fall, καθώς και ο Milutinov, που τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που βρίσκουμε διαθέσιμες από τη NetBet για το παιχνίδι, η νίκη της Ρεάλ προσφέρεται σε απόδοση 1.18, με τη νίκη του Ολυμπιακού να δίνεται σε απόδοση 4.70. Το line για τους πόντους είναι στους 160.5, με το over και το under αυτού του ορίου να προσφέρεται σε απόδοση 1.90. Ακόμα, στη NetBet μπορείτε να βρείτε πολλά εναλλακτικά όρια πόντων, για να επιλέξετε αυτό που θέλετε, όπως και ένα μεγάλο πλήθος στοιχημάτων για να στοιχηματίσετε στον αγώνα.

Προγνωστικά

Χάντικαπ Αγώνα / Ολυμπιακός (+14) – 1.55

Σημαντικές ελλείψεις για τον Ολυμπιακό στη γραμμή των ψηλών, με την αποστολή του απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας, να είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Αναμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να καλύψει τις απουσίες, μέσω της ομαδικής άμυνας. Θα επιλέξουμε τη νίκη του Ολυμπιακού με χάντικαπ 14 πόντων υπέρ των ερυθρόλευκων, θεωρώντας ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να βρει τον τρόπο να παραμείνει κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος.

Σύνολο Πόντων / (+158.5) – 1.72

Η Ρεάλ είναι μια ομάδα με πλούσιο επιθετικό ταλέντο, που θα είναι δύσκολο για τον Ολυμπιακό να την περιορίσει κάτω από τους 80 πόντους. Το παιχνίδι αναμένεται να κινηθεί στο όριο των 80 πόντων, με το over 158 πόντους να έχει αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 24/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ