Euroleague Μπάσκετ

Ολυμπιακός vs Μακάμπι Τελ Αβίβ: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Μακάμπι Τελ Αβίβ

Σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό (ρεκόρ 11-10) στο κυνήγι των playoffs της Euroleague, με τη φορμαρισμένη Μακάμπι (ρεκόρ 12-9), να έρχεται στο ΣΕΦ (18/01-21:15). Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet Sport για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα στοιχηματικά tips, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπείτε στη δράση στοιχηματίζοντας στο παιχνίδι στη NetBet, σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις μπάσκετ. Εκμεταλλευτείτε την πολύ χρήσιμη λειτουργία του Cash Out, με την οποία μπορείτε να έχετε ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο του δελτίου σας, με την σελίδα να σας κάνει συνεχόμενες προσφορές για να πουλήσετε το δελτίο σας, ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα. Επιλέξτε πότε θέλετε να κλείσετε το δελτίο σας, λαμβάνοντας κέρδη χωρίς να είναι απαραίτητη η ολοκλήρωση του γεγονότος.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Δύσκολη η προηγούμενη, διπλή εβδομάδα της Euroleague για τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να γνωρίζουν 2 εκτός έδρας ήττες στην Ισπανία, απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια. Τελευταία ήττα για τον Ολυμπιακό αυτή απέναντι στη Μπασκόνια, με σκορ 80-69, σε ένα ματς που ύστερα από το 1ο ημίχρονο που πήγαινε πόντο πόντο, στο 2ο ημίχρονο η Μπασκόνια είχε τον έλεγχο, παίρνοντας τελικά τη νίκη. Σημείο κλειδί ήταν το ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου, όπου το 40-38, έγινε 51-40 για τη Μπασκόνια, με ένα σερί 11-2. Από την κακή εμφάνιση στη Βιτόρια, για τον Ολυμπιακό διασώθηκε ο Canaan, με 19 πόντους, καθώς και ο Petrusev, ο οποίος σημείωσε 14 πόντους. Σημαντική απουσία για τον Ολυμπιακό, με τον Fall να μένει εκτός για τις επόμενες 3 εβδομάδες, λόγω τραυματισμού, και τον Petrusev να είναι αμφίβολος και τη συμμετοχή να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Η Μακάμπι αντιμετώπισε τη Βίρτους εντός και τη Παρτιζάν εκτός την προηγούμενη εβδομάδα, νικώντας τους Ιταλούς και χάνοντας στη Σερβία από τη Παρτιζάν. Η Μακάμπι παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική στο παιχνίδι με τη Παρτιζάν εκτός έδρας, μπαίνοντας πολύ δυνατά σε μια πολύ δύσκολη έδρα, καταφέρνοντας να προηγηθεί, μέχρι και με 24 πόντους (15-39) στη 2η περίοδο. Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και μετά, οι παίκτες της Παρτιζάν, παίρνοντας ώθηση από τον κόσμο, έβγαλαν αντίδραση, πραγματοποιώντας μια μεγάλη ανατροπή και νικώντας τελικά, με σκορ 88-79. Κορυφαίος για τη Μακάμπι, ο πρώην ερυθρόλευκος Baldwin, ο οποίος πέτυχε 19 πόντους, οι οποίοι όμως δεν έφταναν για να πάρει η Μακάμπι μια σπουδαία νίκη.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 1.45 και τη νίκη της Μακάμπι σε απόδοση 2.63. Το line για τους πόντους είναι στους 163, με το over και το under αυτού του ορίου να προσφέρονται σε απόδοση 1.90 από τη NetBet. Όσον αφορά το όριο για τους πόντους του Ολυμπιακού είναι στους 84.5, με το αντίστοιχο όριο για τη Μακάμπι να είναι στους 78.5.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Ολυμπιακός – 1.45

Ύστερα από 2 σερί ήττες, ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά εξάδας, στις θέσεις που οδηγούν απευθείας στα playoffs. Ο Ολυμπιακός θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του απέναντι στη Μακάμπι, ύστερα από το 74-79 του 1ου γύρου, αποκτώντας έτσι πλεονέκτημα σε μια πιθανή ισοβαθμία με τους Ισραηλινούς, αλλά και σημαντική βαθμολογική ανάσα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν, δίνοντας ώθηση στον Ολυμπιακό για τη νίκη.

Πόντοι Milutinov / over 12.5 πόντοι – 1.71

Λαμβάνοντας ως δεδομένο την απουσία του Fall, ο Milutinov θα κληθεί να καλύψει αυτή την απουσία, αγωνιζόμενος για 30+ λεπτά. Θα επιλέξουμε το να σημειώσει ο Σέρβος περισσότερους από 12 πόντους, θεωρώντας ότι θα πάρει αρκετές προσπάθειες στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 18/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ