Euroleague Μπάσκετ

Προεπισκόπηση της 22ης αγωνιστικής της Euroleague

Euroleague

Μεγάλες συγκινήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Euroleague, με πολλές ομάδες να κυνηγάνε να βρεθούν στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, μαζί με ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα των ειδικών μας.

Εγγραφείτε σήμερα στη NetBet και στοιχηματίστε στις αναμετρήσεις της Euroleague, σε κορυφαίες αποδόσεις μπάσκετ. Ακόμα, στη σελίδα της NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων, για να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη. Κατά την εγγραφή σας, μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία θα έχετε ένα 100% free bet για έως και το ποσό των 50 €, μαζί με ένα ακόμα free bet των 5 €, το οποίο θα πιστωθεί στο υπόλοιπό σας, μετά την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Ερυθρός Αστέρας-Μπασκόνια (18/01 – 20:00)

Στη Stark Arena, ο Ερυθρός Αστέρας (ρεκόρ 9-12), υποδέχεται τη Μπασκόνια (ρεκόρ 11-10).

Ο Ερυθρός Αστέρας πέτυχε μια μεγάλη νίκη την περασμένη εβδομάδα, με σκορ 62-76, στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε το προβάδισμα από νωρίς και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο στην Αρμάνι να πλησιάσει στο σκορ. Κορυφαίος για τους Σέρβους ο Giedraitis, με 22 πόντους και 6 ριμπάουντ, συμβάλλοντας τα μέγιστα για τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα. Για τον Ερυθρό Αστέρα, από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο Nedovic και ο Topic.

Από νίκη έρχεται στο παιχνίδι και η Μπασκόνια, με τους Ισπανούς να επικρατούν επί του Ολυμπιακού, με σκορ 80-69 εντός έδρας. Κορυφαίος για τη Μπασκόνια ο Howard, που με 21 πόντους έκανε τη διαφορά για την ομάδα του, καθώς και ο Moneke, που συνέχισε τις εκπληκτικές του εμφανίσεις στη φετινή Euroleague, έχοντας 13 πόντους και 7 ριμπάουντ απέναντι στον Ολυμπιακό.  Για τη Μπασκόνια θα απουσιάσει ο τραυματίας Chiozza.

Πολύ σταθερός ο Ερυθρός στην έδρα του, ο οποίος θεωρούμε ότι θα έχει το προβάδισμα για την νίκη, σε μια κατάμεστη Stark Arena.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Ερυθρός Αστέρας – 1.50

Βίρτους Μπολόνια-Βιλερμπάν (18/01 – 21:30)

Στο PalaDozza, η Βίρτους Μπολόνια (ρεκόρ 14-7), υποδέχεται τη Βιλερμπάν (ρεκόρ 4-17).

Η Βίρτους πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν ευρισκόμενη στη 3η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισε 2 ήττες από Μακάμπι και Εφές εκτός έδρας. Τελευταία αυτή απέναντι στην Εφές, από την οποία ηττήθηκε με 99-75, χωρίς να καταφέρει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Για τη Βίρτους από το παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Cacok και Dobric, ενώ αμφίβολος είναι ο Shengelia.

Την άσχημη της πορεία στην φετινή Euroleague συνεχίζει η Βιλερμπάν, που παρά τις 2 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες με Ζαλγκίρις και Ερυθρό Αστέρα, επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις, χάνοντας εντός έδρας με σκορ 63-88 από την Άλμπα. Για τη Βιλερμπάν αμφίβολος είναι ο De Colo και ο Thomas.

Πολύ καλύτερη ομάδα η Βίρτους, η οποία αν παρουσιαστεί σοβαρή, θα πάρει μια εύκολη νίκη, μπροστά στο κοινό της.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Βίρτους Μπολόνια (-5.5) – 1.60

Παναθηναϊκός-Παρτιζάν (19/01 – 21:15)

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός (ρεκόρ 13-8), υποδέχεται τη Παρτιζάν (ρεκόρ 11-10), με το Ζέλικο Ομπράντοβιτς να επιστρέφει ως αντίπαλος για ακόμα μια φορά, στο γήπεδο που δοξάστηκε.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενος από 3 σερί νίκες, με τελευταία αυτή απέναντι στη Μονακό, με σκορ 88-63, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ ανά διαστήματα, μην αφήνοντας περιθώρια στη Μονακό, ώστε να είναι ανταγωνιστική. Για τον Παναθηναϊκό, εξαιρετικός ήταν ο Lessort, με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ, και +33 για την ομάδα του, στο διάστημα που αγωνίστηκε. Εξαιρετικό παιχνίδι και από τον Grant, που παρότι είχε 8 πόντους, έπαιξε καταπληκτική άμυνα στον Mike James, κρατώντας τον ηγέτη της Μονακό μακριά από τον καλό του εαυτό. Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί για ένα ακόμα παιχνίδι τις υπηρεσίες του Vildoza, με τον Παπαπέτρου να επανέρχεται στη δράση, ύστερα από πολύμηνη απουσία, δίνοντας λύσεις στο «3» για τους πράσινους.

Τρομερή ανατροπή πραγματοποίησε η Παρτιζάν στο τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι στη Σερβία, καθώς κατάφερε να ανατρέψει το -24 του 2ου δεκαλέπτου και να πάρει τελικά τη νίκη με 88-79, με τη βοήθεια του κοινού της. Μπροστάρηδες της ανατροπής για τους Σέρβους ήταν ο Dozier (23 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και ο Nunally (20 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ). Από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσει για την Παρτιζάν ο Avramovic.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Παναθηναϊκός – 1.40

Βαλένθια-Αρμάνι Μιλάνο (19/01 – 21:30)

Στο Font de Sant Lluis, η Βαλένθια (ρεκόρ 10-11), υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (ρεκόρ 9-12).

Η Βαλένθια, πάλεψε στο τελευταίο της παιχνίδι στο γήπεδο της πρωτοπόρου στη βαθμολογία Ρεάλ, έχοντας το προβάδισμα στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού ολοκληρώθηκε με 82-82, με το παιχνίδι να πηγαίνει στη παράταση, και τη Βαλένθια να ξεμένει από δυνάμεις, με τη νίκη να πηγαίνει στη Ρεάλ με σκορ 96-86. Αμφίβολος για τη Βαλένθια είναι ο Claver.

Φρένο στο σερί των 2 συνεχόμενων νικών της Αρμάνι, μπήκε από τον Ερυθρό Αστέρα, με την Ιταλική ομάδα να γνωρίζει οδυνηρή εντός έδρας ήττα, με σκορ 62-76 από τους Σέρβους, η οποία την απομάκρυνε από τις θέσεις που οδηγούν στα playoffs. Για την Αρμάνι θα απουσιάσουν από το παιχνίδι οι τραυματίες Mirotic, Lo, Baron, ενώ αμφίβολος είναι και ο Shields.

Πιο σταθερή φέτος η Βαλένθια, που στο γήπεδο της θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Βαλένθια – 1.55

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 16/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ