Euroleague Μπάσκετ

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

Δύσκολη έξοδος για τον Ολυμπιακό (ρεκόρ 11-8), που ταξιδεύει στη Βαρκελώνη, για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα (ρεκόρ 13-6), στο στάδιο Palau Blaugrana (10/01-21:30). Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση που βρίσκονται οι 2 ομάδες, τις απουσίες, καθώς και τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet Sport για το παιχνίδι, μαζί με ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των αναλυτών μας.

Στοιχηματίστε στο παιχνίδι στη NetBet, σε μια πληθώρα από επιλογές, σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις μπάσκετ. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του παιχνιδιού στο live, και εκμεταλλευτείτε τη λειτουργία του Cash Out, με συνεχείς προσφορές να είναι διαθέσιμες για τα δελτία σας, κατά την διάρκεια του αγώνα. Έτσι, έχετε την ευκαιρία να λάβετε κέρδη, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε την ολοκλήρωση του αγώνα!

Προεπισκόπηση γεγονότος

Μεγάλες νίκες πέτυχε η Μπαρτσελόνα την προηγούμενη βδομάδα, στα 2 ισπανικά ντέρμπι με Ρεάλ και Μπασκόνια, με τις οποίες έχει πλέον απόσταση 2 νικών από τους διώκτες της για την 3η θέση της Euroleague. Τελευταία νίκη των Καταλανών, απέναντι στην Μπασκόνια, με σκορ 89-85, σε ένα παιχνίδι που η Μπασκόνια είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα. Παρόλα αυτά, ένα ξέσπασμα της Μπαρτσελόνα την τελευταία περίοδο, όπου είχε επιμέρους σκορ 27-17, τη βοήθησαν να πάρει αυτή τη μεγάλη νίκη. Για ένα ακόμα παιχνίδι, κορυφαίος για τη Μπαρτσελόνα ήταν ο Vesely με 23 πόντους, ενώ ακολούθησε σε απόδοση ο Jabary Parker, με 17 πόντους και 5 ασίστ. Για την Μπαρτσελόνα, από το παιχνίδι θα απουσιάσουν οι τραυματίες Caicedo και Abrines.

Από 4 συνεχόμενες νίκες στη Euroleague, έρχεται στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, με τις 2 να έρχονται την περασμένη εβδομάδα, απέναντι σε Αρμάνι Μιλάνο και Μονακό. Το παιχνίδι με τη Μονακό, θύμισε παιχνίδι playoffs, με τις μάχες στις 2 ρακέτες να είναι σκληρές και τον Ολυμπιακό να παίρνει μια σπουδαία νίκη, σε ένα κλειστό παιχνίδι, με σκορ 75-73. Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ο Mckissic (13 πόντοι), όπου με κρίσιμο τρίποντο λίγο πριν το φινάλε, έδωσε σημαντικό προβάδισμα στον Ολυμπιακό, το οποίο κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος. Από κοντά σε απόδοση ακολούθησαν και οι Canaan (16 πόντοι) και Peters (14 πόντοι), δίνοντας συνέχεια στην εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιούν έως τώρα. Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πλήρης στη Βαρκελώνη, θέλοντας μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, μετά από αρκετό καιρό.

Αποδόσεις

Όσον αφορά τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε την νίκη της Μπαρτσελόνα σε απόδοση 1.55, ενώ αυτή του Ολυμπιακού σε απόδοση 2.40. Το όριο των πόντων είναι στους 157.5, με το under καθώς και το over σε αυτό το όριο, να προσφέρονται σε απόδοση 1.90. Όσον αφορά το όριο για τους πόντους της Μπαρτσελόνα, είναι στους 80.5, ενώ για τον Ολυμπιακό είναι στους 77.5.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Μπαρτσελόνα – 1.55

Αμφίρροπο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να είναι πάντα ανταγωνιστικός στο γήπεδο της Μπατσελόνα. Στα τελευταία 5 παιχνίδια μεταξύ των 2 ομάδων στη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα μετράει 3 νίκες, ενώ ο Ολυμπιακός 2. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός δεν έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής το εκτός έδρας πρόσωπο που είχε τα προηγούμενα χρόνια στην Euroleague και θεωρούμε ότι οι περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη, είναι με το μέρος της Μπαρτσελόνα.

Σύνολο Πόντων / (-157.5 ) – 1.90

Ο Ολυμπιακός, θα επιδιώξει με όπλο την άμυνα του, να κρατήσει χαμηλά το σκορ και να διεκδικήσει μέχρι το τέλος τη νίκη. Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες, το οποίο δεν θα πάει σε πολύ υψηλό σκορ.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 09/01 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ