Euroleague Μπάσκετ

Προεπισκόπηση της 20ης αγωνιστικής της Euroleague

Euroleague

Ύστερα από μια διπλή αγωνιστική στην Euroleague την προηγούμενη βδομάδα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει back to back διπλή αγωνιστική αυτή την εβδομάδα, αρχής γενομένης από την 20η αγωνιστική (09-10/01). Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, την κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες, αλλά και για ορισμένα προγνωστικά για τα παιχνίδια, για να στοιχηματίσετε σε αυτά.

Εγγραφείτε σήμερα στη NetBet, και βρείτε ελκυστικές αποδόσεις μπάσκετ για όλους τους αγώνες της Euroleague, καθώς και πολλών ακόμα αθλητικών στοιχημάτων. Κατά την εγγραφής ας στη σελίδα, μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία θα λάβετε ένα 100% δωρεάν στοίχημα 1ης κατάθεσης έως 50€, μαζί με ένα επιπλέον δωρεάν στοίχημα 5 €, κατά την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας στη σελίδα.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Μονακό-Μπασκόνια (09/01 – 20:00)

Στο Salle Gaston Medecin, η Μονακό (ρεκόρ 10-9), υποδέχεται τη Μπασκόνια (ρεκόρ 10-9).

Η Μονακό, έρχεται στο παιχνίδι από 2 εκτός έδρας ήττες την προηγούμενη εβδομάδα, απέναντι σε Μακάμπι και Ολυμπιακό, και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Τελευταία ήττα των Γάλλων, απέναντι στον Ολυμπιακό, με σκορ 75-73, σε ένα παιχνίδι που είχαν τον έλεγχο, ωστόσο ένα τρίποντο του Mckissic λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, έκανε τη διαφορά. Για τη Μονακό, από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο τραυματίας Loyd, αλλά και ο Okobo που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα  και αποκλείστηκε από την ομάδα για τους ερχόμενους αγώνες της.

Από την άλλη, η Μπασκόνια πήρε τη νίκη στην έδρα της την περασμένη εβδομάδα, απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Μπαρτσελόνα με σκορ 89-85. Οι Βάσκοι είχαν την πρωτοπορία στο σκορ, καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο στο τέλος μίλησε η έδρα, με τους Καταλανούς να πετυχαίνουν μεγάλα σουτ και να φτάνουν τελικά στη νίκη.

Φαβορί για το παιχνίδι η Μονακό, τη νίκη της οποίας θα επιλέξουμε.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Μονακό – 1.40

Παναθηναϊκός-Ανατολού Εφές (09/01 – 21:15)

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός (ρεκόρ 11-8), υποδέχεται την Ανατολού Εφές (ρεκόρ 7-12).

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε η διπλή εβδομάδα που πέρασε στον Παναθηναϊκό, όπου έδωσε δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις στην Ισπανία, χάνοντας από την Μπασκόνια σε ένα παιχνίδι που είχε τον έλεγχο και προηγήθηκε ακόμα και με 17 πόντους, ενώ νίκησε στο γήπεδο της Βαλένθια, παρόλο που η Βαλένθια είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Το παιχνίδι με τη Βαλένθια ήταν θρίλερ, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει τελικά στη νίκη με 81-82, χάρη σε μια βολή του Lessort, με 1.9 δευτερόλεπτα να απομένουν στο χρονόμετρο. Κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό ο Vildoza, που αναπλήρωσε το κενό του τραυματία Σλούκα, και με 19 πόντους έκανε τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό. Από το παιχνίδι με την Εφές, για τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσει ο Παπαπέτρου, καθώς και ο Βιλντόζα, που χτύπησε σοβαρά στο παιχνίδι για το Ελληνικό πρωτάθλημα με το Περιστέρι, ενώ η κατάσταση του Σλούκα θα επανεκτιμηθεί, με τις πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι να είναι υπέρ του.

Από δύο ήττες έρχεται στο ΟΑΚΑ η Εφές, μη μπορώντας να πάρει κάτι καλό στα παιχνίδια με Βαλένθια και Ρεάλ, παρόλο που πάλεψε σκληρά και στα δύο. Το παιχνίδι με τη Ρεάλ, ήταν ίσως το καλύτερο που έχουμε δει στην ιστορία της Euroleague, και κρίθηκε ύστερα από 4 παρατάσεις, με σκορ 130-126 υπέρ της Ρεάλ. Η Εφές είχε πολλές ευκαιρίες για τη νίκη, φτάνοντας να προηγηθεί ακόμα και με 9 πόντους στην παράταση, αλλά η Ρεάλ δεν εγκατέλειψε και έφτασε τελικά στη νίκη. Καταπληκτικό παιχνίδι για την Εφές από τον Larkin, που είχε 32 πόντους, 5 ριμπάουντ και 9 ασίστ, καθώς και 53:11 λεπτά συμμετοχής που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της Euroleague. Για την Εφές, από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσουν ο τραυματίας Clyburn, ενώ αμφίβολος είναι ο και Jones, που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τη Ρεάλ.

Θα επιλέξουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού, που μπροστά σε ένα «καυτό» ΟΑΚΑ, θα έχει το πλεονέκτημα.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Παναθηναϊκός – 1.40

Βαλένθια-Ζαλγκίρις (09/01 – 21:30)

Στο Font de Sant Lluis, η Βαλένθια (ρεκόρ 10-9), υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας (ρεκόρ 6-13).

Η Βαλένθια στις 2 εντός έδρας αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας, πήρε τη νίκη απέναντι στην Εφές, ενώ ηττήθηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό με σκορ 81-82. Η ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό, ήρθε ύστερα από ένα δραματικό ματς με εναλλαγές στο σκορ, με τους Ισπανούς να έχουν την πρωτοπορία στο σκορ το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Κορυφαίος για τη Βαλένθια στο παιχνίδι ο Ojeleye με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ, που ωστόσο αστόχησε σε σουτ νίκης στο φινάλε. Για τη Βαλένθια, θα απουσιάσει από το παιχνίδι, ο τραυματίας Claver.

Από μία νίκη και μία ήττα έρχεται στο παιχνίδι και η Ζαλγκίρις, νικώντας την Άλμπα και χάνοντας στη Γαλλία από τη Βιλερμπάν. Το παιχνίδι με την Βιλερμπάν ήταν ντέρμπι για 2 περιόδους, με τους Γάλλους να ανεβάζουν στροφές λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και να φτάνουν τελικά σε μια εύκολη νίκη με σκορ 93-79. Κορυφαίος για τη Ζαλγκίρις ο Evans με 21 πόντους και 5 ασίστ, που ωστόσο δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του σε κάτι καλό στο παιχνίδι. Για τη Ζαλγκίρις θα απουσιάσει από το παιχνίδι, ο τραυματίας Butkevicius.

Θα επιλέξουμε τη νίκη της Βαλένθια, που δείχνει ότι είναι πολύ δυνατή στην έδρα της.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Βαλένθια – 1.35

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Βίρτους Μπολόνια (10/01 – 22:00)

Στο Menora Mivtachim Arena, η Μακάμπι Τελ Αβίβ (ρεκόρ 11-8), υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια (ρεκόρ 14-5).

Από μία νίκη και μία ήττα, στις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας έρχεται η Μακάμπι, νικώντας τη Μονακό και χάνοντας από τη Φενέρμπαχτσε. Η Μακάμπι δεν είχε απαντήσεις, απέναντι στη Φενέρ και ηττήθηκε με σκορ 109-74, με τους Τούρκους να κάνουν ένα εκπληκτικό 2ο δεκάλεπτο, με επιμέρους σκορ 35-9, που τους οδήγησε στη νίκη.

Η Μπολόνια από την άλλη, συνεχίζει την εκπληκτική πορεία της στη φετινή Euroleague, παίρνοντας 2 νίκες, στα παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας με Μπάγερν και Άλμπα. Τελευταία νίκη απέναντι στην Άλμπα, όπου οι Ιταλοί δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 68-83. Από τη Μπολόνια, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Cacok, Dobric και Mickey.

Αμφίρροπο παιχνίδι, ωστόσο θα επιλέξουμε τη νίκη της Μακάμπι, η οποία αναμένουμε να βγάλει αντίδραση, ύστερα από τη «βαριά» ήττα από τη Φενέρ.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Μακάμπι Τελ Αβίβ – 1.70

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 08/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ