Euroleague Μπάσκετ

Βαλένθια – Παναθηναϊκός: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

Βαλένθια - Παναθηναϊκός

Η δράση συνεχίζεται στην Euroleague, με τη Βαλένθια (ρεκόρ 10-8), να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (ρεκόρ 10-8), στο στάδιο Font de Saint Lluis (05/01-21:30). Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις μπάσκετ που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για τα προγνωστικά των ειδικών μας για το παιχνίδι.

Στη NetBet θα βρείτε όλα τα παιχνίδια της Euroleague, καθώς ακόμα και μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων, για να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία του Cash Out, ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, ιδιαιτέρως στο μπάσκετ. Μέσα από αυτό το εργαλείο, έχετε τη δυνατότητα να λάβετε κέρδη, εφόσον προηγηθεί η ομάδα που έχετε στοιχηματίσει, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε την τελική έκβαση του αγώνα.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Η Βαλένθια, έρχεται στο παιχνίδι ύστερα από ένα ντέρμπι με την Εφές στην Ισπανία, το οποίο κατάφερε τελικά να κερδίσει, με σκορ 93-88. Για να καταφέρει η Βαλένθια να πάρει αυτή τη νίκη, χρειάστηκε πολλοί της παίκτες να βγουν μπροστά και συγκεκριμένα οι Davies (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ), Jones S. (15 πόντοι, 6 ασίστ), Inglis (14 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και Ojeleye (14 πόντοι, 4 ριμπάουντ). Για τη Βαλένθια θα απουσιάσει από το παιχνίδι ο Claver.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπασκόνια και ηττήθηκε με 75-73. Οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, και κατάφεραν να προηγηθούν ακόμα και με 17 πόντους στην 3η περίοδο. Παρόλα αυτά, η Μπασκόνια ανέβασε την απόδοση της σε εκείνο το σημείο και με μεγάλα σουτ κατάφερε να πάρει το παιχνίδι, με buzzer beater του McIntyre. Καλό παιχνίδι από τον Nunn για τον Παναθηναϊκό, που με 25 πόντους έμοιαζε ασταμάτητος, ωστόσο δεν είχε τις απαραίτητες βοήθειες από τους συμπαίκτες του. Από τον Παναθηναϊκό από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο Παπαπέτρου, ενώ αμφίβολος είναι και ο Σλούκας, που αποχώρησε από το παιχνίδι με τη Μπασκόνια με τράβηγμα στον προσαγωγό.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της Βαλένθια σε απόδοση 1.85 και τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.96. Όσον αφορά το line των πόντων, αυτό είναι στους 155.5, με το over όπως και το under σε αυτό το όριο να προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά

Χάντικαπ Αγώνα / Παναθηναϊκός (+2.5) – 1.60

Σε καλή φόρμα βρίσκεται τον τελευταίο μήνα ο Παναθηναϊκός, που παρόλο το black out που έπαθε στα τελευταία λεπτά στο παιχνίδι με το Μπασκόνια, δείχνει ότι διεκδικεί μέχρι το τέλος όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Θα επιλέξουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού με πλεονέκτημα 2.5 πόντων, καθώς αναμένουμε ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες θα είναι κοντά στο σκορ και πιθανώς θα κριθείς τις λεπτομέρειες.

Kendrick Nunn / (+15.5) πόντοι – 1.85

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Αμερικανός παίκτης του Παναθηναϊκού, μετρώντας μέσο όρο 15 πόντους, στα 5 τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, και 25 στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπασκόνια. Λαμβάνοντας υπόψη και την πιθανή απουσία του Κώστα Σλούκα, ο Αμερικανός αναμένεται να πάρει περισσότερες προσπάθειες από ότι συνήθως και θεωρούμε ότι το να σημειώσει περισσότερους από 15 πόντους είναι ένα σημείο που μπορεί να επιβεβαιωθεί.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 04/01 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ