Euroleague Μπάσκετ

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ

Ξεκίνημα του 2ου γύρου των αγώνων της Euroleague, με το Ισπανικό κλάσικο, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 18ης αγωνιστικής ημέρας. Διαβάστε το παρόν άρθρο για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, ενώ διαθέσιμα είναι και κάποια προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Στοιχηματίστε στο παιχνίδι στη NetBet Sport, όπως και σε όλα τα παιχνίδια της Euroleague, με τις αποδόσεις μπάσκετ που προσφέρονται στη σελίδα, να είναι ανάμεσα στις καλύτερες που θα βρείτε στην αγορά. Κλείστε το δελτίο σας ανά πάσα στιγμή, μέσω της λειτουργίας του Cash Out, με το οποίο λαμβάνετε προσφορές ανάλογα την έκβαση του αγώνα, έχοντας τη δυνατότητα να πουλήσετε το δελτίο σας, αν κρίνετε ότι είναι συμφέρον για εσάς.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Μονομαχία γιγάντων στο Palau Blaugrana, με την 3η στη βαθμολογία Μπαρτσελόνα (ρεκόρ 11-6), να υποδέχεται την 1η Ρεάλ (ρεκόρ 16-1).

Σε περίοδο ντεφορμαρίσματος βρίσκεται τελευταία η Μπαρτσελόνα, ερχόμενη στο παιχνίδι από βαριές ήττες σε πρωτάθλημα από την Unicaja, καθώς και στη Euroleague από τη Μονακό. Για τη 17η αγωνιστική της Euroleague, η Μονακό νίκησε εύκολα τους Καταλανούς με σκορ 91-71, με τον Jabari Parker (15 πόντοι, 5 ριμπαουντ) να παλεύει, αλλά να μην έχει σημαντική βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Για την Μπαρτσελόνα από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο τραυματίας Caicedo.

Από την άλλη, η Ρεάλ επέκτεινε το νικηφόρο σερί της στην Euroleague, στις 7 νίκες, νικώντας εντός έδρας τη Βαλένθια, με σκορ 83-74. Κορυφαίος για τους Μαδριλένους ο Campazzo, ο οποίος είχε 17 πόντους και 7 ασίστ. Για τη Ρεάλ από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο τραυματίας Yabusele, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Deck και Fernandez, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Το 1ο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων, ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, με το σκορ να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα και τη Ρεάλ να φτάνει τελικά στη νίκη με 65-64.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της Μπαρτσελόνα σε απόδοση 2.38, την ισοπαλία σε απόδοση 15 και τη νίκη της Ρεάλ σε απόδοση 1.68. Το line για τους πόντους είναι στους 163.5, με το over και το under σε αυτό το όριο να προσφέρονται σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Ρεάλ Μαδρίτης – 1.68

Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει μέχρι στιγμής σε άλλο επίπεδο, και μέχρι τώρα δεν φαίνεται κάποια ομάδα ικανή να την κοντράρει στα ίσια. Παρόλα αυτά, αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα, και τις περισσότερες φορές κρίνονται σε μικρές λεπτομέρειες. Ωστόσο, θεωρούμε ότι το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ανώτερο και αν είναι σοβαρή, θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Σύνολο Πόντων (-165.5) – 1.72

Η Μπαρτσελόνα, αναμένεται να επιδιώξει να πάει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, ώστε να έχει ελπίδες για τη νίκη. Με το επιθετικό ταλέντο των παικτών της Ρεάλ να είναι μεγάλο, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, θα είναι δύσκολο να ακολουθήσουν αν το παιχνίδι ανοίξει και πάμε σε μεγάλα σκορ. Έτσι, θεωρούμε ότι το under 165.5 πόντοι είναι ένα σημείο που έχει αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 02/01 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ