Euroleague

Προεπισκόπηση της 18ης αγωνιστικής της Euroleague

Euroleague

Μπαίνοντας στο 2ο γύρο των αναμετρήσεων της Euroleague, ο  ανταγωνισμός γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος, με τις ομάδες που βρίσκονται στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τα playoffs να είναι αρκετές. Διπλή αγωνιστική εβδομάδα έχει το πρόγραμμα την πρώτη εβδομάδα της χρονιάς, αρχής γενομένης από την 18η αγωνιστική (02-03/01). Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να βρείτε μια ανάλυση των σημαντικότερων παιχνιδιών της αγωνιστικής, μαζί με μερικά προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Εγγραφείτε σήμερα στη NetBet και βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις μπάσκετ της αγοράς για τους αγώνες της Euroleague, καθώς και άλλων αθλητικών στοιχημάτων. Μπείτε στη δράση, εκμεταλλευόμενοι την προσφορά καλωσορίσματος, που είναι διαθέσιμη από τη σελίδα, με την οποία θα προστεθεί στο διαθέσιμο υπόλοιπο σας, ένα 100% free bet για έως και το ποσό των 50 €, μαζί με ένα ακόμα free bet των 5 €.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Ζαλγκίρις-Άλμπα Βερολίνου (02/01 – 20:00)

Στη Zalgirio Arena, η Ζαλγκίρις (ρεκόρ 5-12) υποδέχεται την Άλμπα (ρεκόρ 3-14).

Η Ζαλγκίρις έρχεται από 6 συνεχόμενες ήττες στο παιχνίδι, σερί που θέλει να σταματήσει. Τελευταία ήττα της αυτή απέναντι στην Μακάμπι με 70-78 εντός έδρας, με την προσπάθεια του Evans (18 πόντοι), να μην είναι αρκετή για τους Λιθουανούς. Για τη Ζαλγκίρις από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο τραυματίας Butkevicius.

Από διαδοχικές εντός έδρας ήττες από Φενέρ και Ολυμπιακό έρχεται στο παιχνίδι και η Άλμπα Βερολίνου. Τελευταία αυτή απέναντι στον Ολυμπιακό με 67-94, με τους Γερμανούς να υποτάσσονται στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού. Για την Άλμπα αναμένεται να απουσιάσουν οι τραυματίες Eriksson, Samar και Olinde.

Το 1ο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων έληξε με 64-62 υπέρ της Άλμπα, ωστόσο η έδρα αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι αυτό, με την Ζαλγκίρις να έχει το πλεονέκτημα για τη νίκη, μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Ζαλγκίρις – 1.34

Ολυμπιακός-Μιλάνο (02/01 – 21:15)

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ολυμπιακός (ρεκόρ 9-8), υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (ρεκόρ 7-10).

Ο Ολυμπιακός αρχίζει να βρίσκει ρυθμό και να παίζει σε υψηλά στάνταρ, ερχόμενος στο παιχνίδι από 2 εκτός έδρας νίκες με Βιλερμπάν και Άλμπα. Τελευταία αυτή απέναντι στην Άλμπα με 67-94, όπου παρόλο που έμεινε πίσω με 11 πόντους στην 2η περίοδο, έβγαλε αντίδραση και πήρε τελικά μια εύκολη νίκη. Κορυφαίος για τους ερυθρόλευκους ο Peters, με 23 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Από νίκη έρχεται στο παιχνίδι και η Μιλάνο, που κατάφερε να νικήσει εύκολα με 76-67 τη Μπασκόνια στην έδρα της. Κορυφαίοι για τους Ιταλούς ήταν ο Melli με 21 πόντους και ο Voigtmann με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ. Για την Αρμάνι, από το παιχνίδι θα απουσιάσουν οι τραυματίες Lo, Mirotic και Ricci, καθώς και ο Pangos που δεν υπολογίζεται.

Το 1ο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων έληξε με 65-53 υπέρ των Ιταλών, με πολλά να έχουν αλλάξει από τότε και τον Ολυμπιακό να είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Ολυμπιακός – 1.30

Βαλένθια-Ανατολού Εφές (03/01 – 20:30)

Στο Font de Sant Lluis, η Βαλέθια (ρεκόρ 9-8) υποδέχεται την Εφές (ρεκόρ 7-10).

Η Βαλένθια έρχεται στο παιχνίδι από ήττα στο γήπεδο της Μπάγερν με 85-84, σε ένα πραγματικό ντέρμπι, με την προσπάθεια των Davies (21 πόντοι) και Jones (19 πόντοι, 7 ασίστ), να μην είναι αρκετή για τους Ισπανούς. Για τη Βαλένθια θα απουσιάσουν από το παιχνίδι, οι τραυμτίες Claver, Harper και Ojeleye.

Η Εφές, έρχεται στο παιχνίδι από ήττα με 84-89, στο τούρκικο ντέρμπι απέναντι στην Εφές, με τις απουσίες να είναι και πάλι καθοριστικές για της Εφές και την προσπάθεια του Λάρκιν (28 πόντοι, 5 ασίστ) να μην είναι αρκετή. Για την Εφές θα απουσιάσουν από το παιχνίδι οι τραυματίες Clyburn, Willis και Yilmaz.

Θεωρούμε ότι η Βαλένθια θα μπορέσει να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα, οδηγώντας το σε ένα χαμηλό σκορ, στο οποίο θα έχει πλεονέκτημα για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Σύνολο Πόντων / (-162.5) – 1.70

Μπασκόνια-Παναθηναϊκός (03/01 – 21:30)

Στη Fernando Buesa Arena, η Μπασκόνια (ρεκόρ 9-8) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Η Μπασκόνια έρχεται στο παιχνίδι από εκτός έδρας ήττα απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο με 76-67, με την προσπάθεια του Moneke (14 πόντοι, 8 ριμπάουντ) να μην είναι αρκετή.

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, έχοντας 4 συνεχόμενες νίκες, με τελευταία απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα εντός έδρας, με σκορ 82-65 με MVP τον Μήτογλου (15 πόντοι, 5ριμπάουντ). Για τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσει για ένα ακόμα ματς ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Το 1ο ματς μεταξύ των 2 ομάδων έληξε με νίκη 95-81 για τον Παναθηναϊκό. Αναμένουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει σε ένα υψηλό σκορ το παιχνίδι, στο οποίο θα έχει πλεονέκτημα, με το επιθετικό ταλέντο των παικτών του, να είναι μεγαλύτερο από αυτό των παικτών της Μπασκόνια.

Πρόβλεψη: Σύνολο Πόντων / (+163) – 1.70

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 01/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ