Euroleague Μπάσκετ

Αρμάνι Μιλανο-Παναθηναϊκός: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

Euroleague

Στο Mediolanum Forum, η Αρμάνι Μιλάνο (ρεκόρ 6-9), υποδέχεται την Παρασκευή (22/12 – 21:45) τον Παναθηναϊκό (ρεκόρ 8-7). Διαβάστε το παρόν άρθρο για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το γεγονός και μερικές συμβουλές για stoixima στον αγώνα, από την ομάδα των ειδικών μας.

Εγγραφείτε σήμερα στη NetBet, και βρείτε ελκυστικές αποδόσεις μπάσκετ, σε όλους τους αγώνες της Euroleague. Λάβετε μέρος στην προσφορά καλωσορίσματος, που είναι επί του παρόντος διαθέσιμη από τη σελίδα, με την οποία μπορείτε να λάβετε ένα free bet 100%, μέχρι και για το ποσό των 50 €, καθώς και ένα επιπλέον free bet αξίας 5 € με την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Μετά το κακό της ξεκίνημα στη σεζόν, η Αρμάνι Μιλάνο, παρουσιάζεται πολύ βελτιωμένη στα τελευταία της παιχνίδια, μετρώντας 3 σερί νίκες, με Βίρτους εντός, Μπαρτσελόνα εκτός και Βιλερμπάν εντός. Ποιο πρόσφατη αυτή με τη Βιλερμπάν, με την Αρμάνι να επικρατεί εύκολα με 84-61, με τους Melli με 17 πόντους και Shields με 13 πόντους και 6 ασίστ, να κάνουν τη διαφορά. Από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκο, από την Αρμάνι θα απουσιάσουν οι Lo, Mirotic, Ricci και Pangos.

Από 2 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες έρχεται στο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός, με Βιλερμπάν και Μονακό. Τελευταία αυτή απέναντι στη Μονακό, όπου ύστερα από ένα παιχνίδι που η Μονακό είχε τον έλεγχο, ο Παναθηναϊκός με ένα επιμέρους σκορ 23-35 στην τελευταία περίοδο, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 90-91, ύστερα από buzzer beater του Grigonis. Το τριφύλλι είχε πολλούς πρωταγωνιστές στο παιχνίδι, με τους Σλούκα, Lessort, Grigonis, Nunn και Μήτογλου να ξεχωρίζουν. Ο Παναθηναϊκός έχει μοναδική απουσία τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος είναι τραυματίας εδώ και αρκετό καιρό.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet, βρίσκουμε τη νίκη της Αρμάνι Μιλάνο σε απόδοση 2.06 και τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.82. Το line των πόντων είναι στους 158 πόντους, με το under καθώς και το over να προσφέρονται σε απόδοση 1.90. Επιπλέον, το line των πόντων της Αρμάνι είναι στους 78.5 πόντους, ενώ αυτό του Παναθηναϊκού στους 80.5.

Προγνωστικά

Kendrick Nunn / +13.5 πόντοι – 1.92

Ο Kendrick Nunn είναι ένας παίκτης με τεράστιο επιθετικό ταλέντο, τον οποίο φαίνεται ότι εμπιστεύεται όλο και περισσότερο ο coach Ataman, όσο περνούν τα παιχνίδια. Ο Αμερικάνος μετρά μέσο όρο 16.6 πόντους στα τελευταία 5 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στη Euroleague, και θεωρούμε ότι το να σκοράρει περισσότερους από 13.5 πόντους, είναι ένα εφικτό σημείο, σε μια ευάλωτη άμυνα σαν της Αρμάνι.

Σύνολο Πόντων / (+156) – 1.70

Πρόκειται για 2 ομάδες που έχουν παίκτες με μεγάλο επιθετικό ταλέντο, που αρέσκονται να παίζουν σε υψηλά σκορ τους αγώνες τους. Η Αρμάνι σκοράρει κατά μέσο όρο 80 πόντους στη φετινή Ευρωλίγκα, ενώ ο Παναθηναϊκός 82.5 πόντους. Έτσι, το να μπουν περισσότεροι από 156 πόντους στον αγώνα, είναι ένα σημείο που μπορεί να επιβεβαιωθεί.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 21/12 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ