Euroleague Μπάσκετ

Προεπισκόπηση της 16ης αγωνιστικής της Euroleague

Euroleague

Διπλή αγωνιστική αυτή την εβδομάδα στην Euroleague, με τη δράση να συνεχίζεται με σημαντικές αναμετρήσεις. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα κυριότερα γεγονότα της 16ης αγωνιστικής (21-22/12), την κατάσταση των ομάδων, ενώ διαθέσιμα είναι και κάποια προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Εγγραφείτε σήμερα στη NetBet και βρείτε κορυφαίες αποδόσεις μπάσκετ, αλλά και άλλων αθλητικών στοιχημάτων, για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας για σημαντικά κέρδη. Αν είστε νέος παίκτης στη σελίδα, εκμεταλλευτείτε την προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία μπορείτε να λάβετε κατά την εγγραφή σας στη σελίδα, ένα free bet 100%, μέχρι και για το ποσό των 50 €, καθώς και ένα επιπλέον free bet αξίας 5 €.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ερυθρός Αστέρας (21/12 – 21:05):

Οι αγώνες της Πέμπτης, ξεκινάνε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (ρεκόρ 9-6) να υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (ρεκόρ 5-10).

Η Μακάμπι, έρχεται στο παιχνίδι με ανεβασμένη ψυχολογία, ύστερα από την εντός έδρας νίκη με τη Μπασκόνια με 89-81, σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι καθόλη τη διάρκεια του, αλλά οι Ισραηλινοί ήταν πιο ψύχραιμοι στα τελευταία λεπτά και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη. Από τη Μακάμπι θα απουσιάσει ο Dibartolomeo, στερώντας στους Ισραηλινούς σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα.

Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και ηττήθηκε εύκολα με 58-72 στη Σερβία. Για τους Σέρβους από το παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Bjelica, Kuzmic και Napier.

Το παιχνίδι προβλέπεται αμφίρροπο, με το πλεονέκτημα για τη νίκη να είναι στη Μακάμπι.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Μακάμπι Τελ Αβίβ – 1.53

Βαλένθια-Βίρτους Μπολόνια (21/12 – 21:30):

Στην Ισπανία, η Βαλένθια (ρεκόρ 8-7), υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια (ρεκόρ 11-4)

Η Βαλένθια έρχεται στο παιχνίδι από εντός έδρας ήττα από τη Παρτίζαν με 67-72, όπου πάλεψε μέχρι το τέλος για τη νίκη, ωστόσο η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κατάφερε να βάλει μεγάλα σουτ στο τέλος και να φτάσει τελικά στη νίκη. Από τη Βαλένθια θα απουσιάσουν οι Harper, Lopez και Ojeleye.

Από την άλλη, η Βίρτους Μπολόνια συνεχίζει την εξαιρετική φετινή της πορεία, νικώντας πριν 2 μέρες τον Ολυμπιακό με 69-67, σε ένα ματς που ουσιαστικά «έκλεψε», αφού οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο καθόλη τη διάρκεια του, έχοντας μεγάλες διαφορές. Από τη Βίρτους θα απουσιάσει ο Mickey.

Αμφίρροπο παιχνίδι, που αν η Βαλένθια θέλει να έχει τύχη, θα πρέπει να έχει σαν όπλο την άμυνά της, που την έχει οδηγήσει στην εξαιρετική φετινή της πορεία στην Ευρωλίγκα.

Πρόβλεψη: Σύνολο Πόντων / (-159.5) – 1.60

Ανατολού Εφές-Μπασκόνια (22/12 – 19:15):

Στην Τουρκία, η Ανατολού Εφές (ρεκόρ 7-8), υποδέχεται τη Μπασκόνια (ρεκόρ 8-7).

Η Ανατολού Εφές έχει χάσει έδαφος, ύστερα από τις εκτός έδρας ήττες με Μακάμπι και Μπάγερν, με τις απουσίες να τις στοιχίζουν. Τελευταία ήττα της την Τετάρτη, όπου η Μπάγερν κατάφερε να πάρει εύκολα τη νίκη με 86-71 στο γήπεδο της, απέναντι στους Τούρκους. Από την Εφές θα απουσιάσουν και πάλι οι τραυματίες Clyburn, Pleiss, Willis, Yilmaz, ενώ αμφίβολος παραμένει και ο Beaubois.

Από ήττες έρχεται και η Μπασκόνια, μη μπορώντας να κερδίσει κάτι από τα παιχνίδια με Βίρτους και Μακάμπι, με τελευταία ήττα απέναντι στη Μακάμπι, με σκορ 89-81. Μόνη απουσία για τους Βάσκους ο τραυματίας Costello.

Περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη έχει η Εφές, με το κοινό της να αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν, βοηθώντας τη να πάρει τη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Ανατολού Εφές 1.80

Βιλερμπάν-Ολυμπιακός (22/12 – 20:45):

Στη Γαλλία, η Βιλερμπάν (ρεκόρ 2-13), υποδέχεται τον Ολυμπιακό (ρεκόρ 7-8), στο νέο της γήπεδο.

Η Βιλερμπάν συνεχίζει την άσχημή της πορεία στη φετινή Euroleague, με την τελευταία της ήττα να έρχεται στο Μιλάνο με 84-61, απέναντι στην Αρμάνι, με τους Γάλλους να μην μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί.

Από σερί ηττών έρχεται και ο Ολυμπιακός, χάνοντας από Βαλένθια και Βίρτους, με την ήττα από τη Βίρτους, να έρχεται σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο, ωστόσο διαδοχικά λάθη στα τελευταία λεπτά δεν επέτρεψαν στους ερυθρόλευκους, να φύγουν από την Ιταλία με τη νίκη.

Ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν έχει περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να φτάσει στη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Ολυμπιακός – 1.40

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 21/12 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ