Euroleague Μπάσκετ

Ολυμπιακός-Βαλένθια: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

Ολυμπιακός-Βαλένθια

Ο Ολυμπιακός (ρεκόρ 7-6) υποδέχεται τη Βαλένθια (ρεκόρ 7-6) στο ΣΕΦ (15/12 – 21:15), για τη 14η αγωνιστική της Euroleague. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, να δείτε τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για τον αγώνα, ενώ διαθέσιμες είναι και κάποιες προτάσεις για stoixima, από την ομάδα των ειδικών μας.

Εγγραφείτε σήμερα στη NetBet και αποκτήστε πρόσβαση σε ελκυστικές αποδόσεις μπάσκετ για τη Euroleague, καθώς και για άλλες δημοφιλείς διοργανώσεις και σπορ. Πάρτε μέρος στην προσφορά καλωσορίσματος που είναι διαθέσιμη σήμερα από τη NetBet, και λάβετε ένα μπόνους 100% έως 50€, μαζί με ένα επιπλέον δωρεάν στοίχημα αξίας 5 €.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Με τις 2 καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης (μαζί με τη Ρεάλ) να αναμετρώνται στο ΣΕΦ, συνεχίζεται η 14η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός έκανε το ½ την προηγούμενη διπλή αγωνιστική, χάνοντας δύσκολα από τη Ρεάλ στο πρώτο παιχνίδι της εβδομάδας και νικώντας ύστερα τη Μπάγερν στο ΣΕΦ, με σκορ 77-69. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στη νίκη, χάρη σε μια ομαδική προσπάθεια, έχοντας πολλούς πρωταγωνιστές, με τους Peters, Walkup, Λαρεντζάκη και Miloutinov να είναι εξαιρετικοί. Από τον Ολυμπιακό θα απουσιάσουν ο τραυματίας Γκος και ο Μήτρου Λονγκ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Must win παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους, που θέλουν να πραγματοποιήσουν ένα σερί νικών, που θα τους φέρει στις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη, η Βαλένθια πραγματοποίησε εξαιρετική διπλή εβδομάδα, νικώντας Ερυθρό Αστέρα εντός έδρας αρχικά και ύστερα εκτός έδρας τη Βιλερμπάν, με σκορ 55-78, με τους Ojeleye και Jones με 16 και 14 πόντους, να οδηγούν τους Ισπανούς. Οι Ισπανοί έρχονται πλήρεις στον Πειραιά, θέλοντας να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους για κάτι καλό από το παιχνίδι.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, η νίκη του Ολυμπιακού προσφέρεται σε απόδοση 1.22, ενώ η νίκη της Βαλένθια σε απόδοση 4.10. Το line των πόντων είναι στους 152.5, με το under να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.88 και το over σε απόδοση 1.88. Το line για τους πόντους του Ολυμπιακού είναι στους 80.5 (over 1.91- under 1.85), ενώ για τη Βαλένθια είναι στους 72.5 (over 1.98 – under 1.79).

Προγνωστικά

Ημίχρονο * Τελικό: Ολυμπιακός * Ολυμπιακός – 1.48

Ο σοβαρός Ολυμπιακός δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα από την Βαλένθια στο ΣΕΦ και θα έχει ένα εύκολο βράδυ, μπροστά στο κοινό του. Θεωρούμε ότι η νίκη του Ολυμπιακού από ημίχρονο είναι ένα σημείο που μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Σύνολο Πόντων: (-156) – 1.60

Πρόκειται για 2 αμυντικογενείς ομάδες, που παίζουν σκληρά στην άμυνα τους, προσπαθώντας να βρουν ρυθμό μέσω αυτής. Θεωρούμε ότι η μία ομάδα θα προσπαθήσει να «χαλάσει» το παιχνίδι της άλλης, με το σκορ να μην ξεπερνά τους 156 πόντους στο σύνολο.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 13/12 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ