Euroleague Μπάσκετ

Προεπισκόπηση της 14ης αγωνιστικής της Euroleague

Euroleague

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει η 14η αγωνιστική της Euroleague (14/15-12), με την απόσταση μεταξύ των περισσότερων ομάδων στην βαθμολογία να παραμένει οριακή και τον ανταγωνισμό να είναι μεγάλος. Στο παρόν άρθρο, μπορείτε να διαβάσετε μια ανάλυση για τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, μαζί με ένα προγνωστικό στοιχήματος για κάθε παιχνίδι, από την ομάδα των ειδικών μας.

Εγγραφείτε σήμερα στη NetBet και στοιχηματίστε στους αγώνες τους Euroleague, αποκτώντας πρόσβαση στις πιο ελκυστικές αποδόσεις μπάσκετ, αλλά και άλλων αθλητικών στοιχημάτων, της αγοράς. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία οι νέοι παίκτες της σελίδας, μπορούν να λάβουν κατά την 1η τους κατάθεση ένα free bet 100%, μέχρι και για το ποσό των 50 €, καθώς και ένα επιπλέον free bet αξίας 5 €.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Ερυθρός Αστέρας-Άλμπα Βερολίνου (14/12 – 20:00)

Στη Σερβία, ο Ερυθρός Αστέρας (ρεκόρ 4-9) θα υποδεχθεί την Άλμπα Βερολίνου (ρεκόρ 2-11).

Ο Ερυθρός Αστέρας, έρχεται στο παιχνίδι από 2 ήττες από Βαλένθια και Μπασκόνια, με τη Σέρβικη ομάδα ωστόσο να είναι μαχητική στα παιχνίδια αυτά, δείγμα ότι ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στην έδρα της Μπασκόνια με 87-85. Για τον Αστέρα θα απουσιάσουν από το παιχνίδι οι Bjelica και Hanga.

Η Άλμπα Βερολίνου έκανε το ½ την περασμένη βδομάδα, παίρνοντας τη νίκη απέναντι στη Ζαλγκίρις και χάνοντας απέναντι στην Εφές, με 89-97. Από τους Γερμανούς θα απουσιάσουν οι Eriksson και Samar.

Ξεκάθαρο φαβορί ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος αναμένουμε ότι θα έχει ένα εύκολο απόγευμα.

Πρόβλεψη: Ημίχρονο * Τελικό / Ερυθρός Αστέρας * Ερυθρός Αστέρας – 1.43

Μακάμπι-Ανατολού Εφές (14/12 – 21:05)

Στη Σερβία, η Μακάμπι Τελ Αβίβ (ρεκόρ 7-6), υποδέχεται την Ανατολού Εφές (ρεκόρ 7-6), σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι ντέρμπι.

Η Μακάμπι, έρχεται στο παιχνίδι από ½ την περασμένη βδομάδα, αφού νίκησε τη Βιλερμπάν και ηττήθηκε με 100-90 από την Βίρτους στην Ιταλία, με τη μεγάλη εμφάνιση των Brown και Baldwin, οι οποίοι είχαν 26 και 20 πόντους, να μην φτάνει στην Μακάμπι, ώστε να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι.

Από την άλλη, η Εφές κατάφερε να κάνει το 2/2, νικώντας Παναθηναϊκό και Άλμπα, με τον Larkin να είναι εξαιρετικός και να οδηγεί την Εφές. Η Εφές αναμένεται να έχει και πάλι πολλές απουσίες, με τους τραυματίες Beaubois, Bryant, Clyburn, Wilis, Yilmaz και Zizic, να μένουν εκτός.

Αναμένουμε ένα παιχνίδι που θα έχει υψηλό ρυθμό και σκορ, με τη Μακάμπι να έχει το προβάδισμα για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Σύνολο Πόντων / Over 168 – 1.65

Μπασκόνια-Βίρτους Μπολόνια (14/12 – 21:30)

Στη Fernando Buesa Arena, η Μπασκόνια (ρεκόρ 8-5) θα υποδεχθεί τη Βίρτους (ρεκόρ 9-4), με τις δύο ομάδες να έχουν δείξει ένα εξαιρετικό πρόσωπο έως τώρα στη φετινή Ευρωλίγκα.

Η Μπασκόνια, έρχεται στο παιχνίδι από 2 οριακές νίκες με Φενέρμπαχτσε και Ερυθρό Αστέρα, με τα 2 παιχνίδια να κρίνονται στο καλάθι. Για τους Βάσκους από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο Costello.

Η Μπολόνια έρχεται επίσης από 2 εντός έδρας νίκες απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Μακάμπι, επιβεβαιώνοντας ότι έχει χτιστεί κάτι πολύ αξιόλογο από τον Luca Banchi.

Αμφίρροπο παιχνίδι, με το φαβορί να είναι η Μπασκόνια.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Μπασκόνια – 1.58

Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός (14/12 – 22:00)

Στην LDLC Arena, η Βιλερμπάν (ρεκόρ 2-11), θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (ρεκόρ 6-7), με τον Παναθηναϊκό να θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Η Βιλερμπάν γνώρισε 2 εντός έδρας ήττες την περασμένη βδομάδα από Μακάμπι και Βαλένθια, με τη Βαλένθια να νικάει εμφατικά με 55-78.

Από 2 ήττες έρχεται στο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός, αρχικά από την Εφές στην Τουρκία και στη συνέχεια από τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ με 78-90, με την μεγάλη εμφάνιση του Ναν, ο οποίος ήταν εξαιρετικός, να μην ήταν αρκετή. Για τον Παναθηναϊκό, επιστρέφει μετά από καιρό στη δράση ο Hernagomez, με μοναδική απουσία πλέον να είναι ο Παπαπέτρου.

Περιμένουμε ένα παιχνίδι όπου ο Παναθηναϊκός θα ελέγξει το ρυθμό και θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Παναθηναϊκός – 1.50

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 13/12 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ