Euroleague Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

Euroleague

Συναρπαστικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ (07/12-21:15), με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ρεάλ Μαδρίτης (ρεκόρ 11-1) να έρχεται στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (ρεκόρ 6-6). Διαβάστε το παρόν άρθρο για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις απουσίες, τις αποδόσεις που είναι διαθέσιμες από τη NetBet, καθώς και ορισμένες συμβουλές για stoixima από την ομάδα των ειδικών μας.

Εγγραφείτε σήμερα στη NetBet για να στοιχηματίσετε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, καθώς και σε όλα τα παιχνίδια της Euroleague, έχοντας πρόσβαση στις πιο ελκυστικές αποδόσεις μπάσκετ της αγοράς. Μην ξεχάσετε να λάβετε την προσφορά καλωσορίσματος που είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα, και να κερδίσετε ένα free bet 100% έως και 50€, καθώς και άλλο ένα ακόμα free bet αξίας 5 €.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Παιχνίδι μεγάλης σημασίας για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που ύστερα από τις 2 συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες από Παρτιζάν και Εφές, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Τελευταία ήττα για το τριφύλλι, από την Εφές στην Τουρκία, σε ένα παιχνίδι που φαινόταν να ελέγχει λίγο πριν το τέλος, αλλά καθοριστικά λάθη στο τελευταίο λεπτό έφεραν την ήττα με 71-68 για τους πράσινους. Έτσι, ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη, απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και φετινή πρωτοπόρο στη βαθμολογία της Euroleague, νίκη που θα του δώσει σημαντική ψυχολογική ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Για τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσουν για ένα ακόμα παιχνίδι οι Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερναγκόμεθ.

Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να επικρατήσει δύσκολα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, με σκορ 71-77, δείχνοντας ότι μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά ακόμα και σε σκληρά παιχνίδια με χαμηλά σκορ. Για τους Μαδριλένους ξεχώρισαν ο Μούσα με 23 πόντους και ο Χεζόνια με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τη Ρεάλ Μαδρίτης θα απουσιάσουν από το παιχνίδι οι τραυματίες Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Γιαμπουσέλε.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, τη νίκη του Παναθηναϊκού τη βρίσκουμε σε απόδοση 2.38, ενώ τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης τη βρίσκουμε σε απόδοση 1.55. Το line των πόντων για τον αγώνα είναι στους 164.5, με το under καθώς και το over να προσφέρονται σε απόδοση 1.88 σε αυτό το όριο. Όσον αφορά το όριο των πόντων για το Παναθηναϊκό είναι στους 80.5 πόντους, ενώ για τη Ρεάλ είναι στους 83.5 πόντους.

Προγνωστικά

Χάντικαπ Αγώνα / Παναθηναϊκός (+7) – 1.57

Παρόλο που η Ρεάλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν χάνει εύκολα στη φετινή σεζόν, θεωρούμε ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει με τη βοήθεια του κοινού του να παλέψει για τη νίκη, μένοντας κοντά στο σκορ μέχρι το φινάλε και προσπαθώντας να διεκδικήσει κάτι καλό από το παιχνίδι.

Πόντοι Παναθηναϊκού (+80.5) – 1.93

Ο Παναθηναϊκός σκοράρει τη φετινή χρονιά στα παιχνίδια που έχει δώσει για την Euroleague στο ΟΑΚΑ κατά μέσο όρο 83.6 πόντους, και θεωρούμε ότι το over 80.5 πόντοι του Παναθηναϊκού είναι ένα σημείο που μπορεί να επιβεβαιωθεί, μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 06/12 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ