Euroleague Μπάσκετ

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης

Μεγάλο ματς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (05/12-21:15), με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην επανάληψη του περσινού τελικού της διοργάνωσης. Στο παρόν άρθρο, θα βρείτε μια προεπισκόπηση του αγώνα, με τα νέα και την κατάσταση των 2 ομάδων, θα βρείτε τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet Sport για τον αγώνα, ενώ μπορείτε να δείτε και τα προγνωστικά για το παιχνίδι, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπείτε στη NetBet και βρείτε ελκυστικές αποδόσεις για μπάσκετ στοίχημα, καθώς και για άλλα αθλήματα, οι οποίες θα σας δώσουν τη δυνατότητα για μεγάλα κέρδη. Στοιχηματίστε στο παιχνίδι στη Netbet και κάντε χρήση της λειτουργίας του Cash Out, κλείνοντας το δελτίο σας και παίρνοντας κέρδος, δίχως να χρειάζεται να περιμένετε την τελική έκβαση του αγώνα.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Ο Ολυμπιακός έρχεται στο παιχνίδι με τη Ρεάλ, ύστερα από την εκτός έδρας ήττα από τη Μονακό με 85-77, που πάλεψε για τη νίκη μέχρι το τέλος, αλλά είδε τη Μονακό να κάνει ένα επιμέρους σκορ 12-4 στα τελευταία λεπτά και να φτάνει τελικά στη νίκη. Ο Ολυμπιακός πέρα του τραυματία Γκος, και του Πετρούσεφ που έχει έρθει στην ομάδα λίγες μέρες μόνο και δεν θα αγωνιστεί, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα και θα προσπαθήσει να πάρει τη ρεβάνς για τον περσινό τελικό από τη Βασίλισσα.

Από την άλλη, η Ρεάλ είδε το σερί της στη διοργάνωση να σταματάει στο 10-0, καθώς ηττήθηκε τελικά από τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία. Το ματς ήταν συναρπαστικό και κρίθηκε στην παράταση, με τη Φενέρ να παίρνει τελικά τη νίκη με 100-99 και τον Καμπάτσο παρά τους 33 πόντους που έβαλε, να κάνει καθοριστικό λάθος στο τέλος και να γίνεται μοιραίος για τη Ρεάλ. Με όλα της τα όπλα έρχεται στην Ελλάδα η Ρεάλ, με τη μόνη απουσία που αντιμετωπίζει να είναι αυτή τη Γιαμπουσέλε.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 2.25, με τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι σε απόδοση 1.72. Το line των πόντων είναι στους 161, με το under να είναι σε απόδοση 1.89 και το over σε απόδοση 1.87.

Προγνωστικά

Χάντικαπ Αγώνα / Ολυμπιακός (+5.5) – 1.62

Η Ρεάλ είναι μέχρι στιγμής η πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης, ωστόσο ο Ολυμπιακός, σε ένα κατάμεστο γήπεδο θα έχει σημαντικές πιθανότητες για τη νίκη. Θεωρούμε ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, με το +5.5 χάντικαπ στον ολυμπιακό να είναι ένα καλό σημείο.

Πόντοι Ρεάλ (-81.5) – 1.91

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να εφαρμόσει μια πολύ σφιχτή άμυνα, για να περιορίσει τα επιθετικά όπλα της Ρεάλ. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να κρατήσει τη Ρεάλ στους 80 πόντους θεωρούμε ότι θα παλέψει για τη νίκη μέχρι το τέλος. Θα πάμε με την επιλογή Ρεάλ under 81.5 πόντοι.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 04/12 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ