Euroleague Μπάσκετ

Προεπισκόπηση της 12ης αγωνιστικής της Euroleague

Euroleague

Κρίσιμη διπλή αγωνιστική αυτή την εβδομάδα στην Euroleague, με τον ανταγωνισμό μεταξύ των ομάδων να μεγαλώνει συνεχώς. Η δράση ξεκινάει το διήμερο 05-06/12, με τη 12η αγωνιστική της διοργάνωσης να περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις. Διαβάστε το παρόν άρθρο για να δείτε την προεπισκόπηση των σημαντικότερων γεγονότων της αγωνιστικής, καθώς και για κάποια στοιχηματικά tips από την ομάδα των ειδικών μας.

Εγγραφείτε στη NetBet και βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις μπάσκετ της αγοράς, όπως επίσης και άλλων αθλητικών στοιχημάτων. Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία θα λάβετε ένα 100% δωρεάν στοίχημα έως 50€, μαζί με ένα επιπλέον δωρεάν στοίχημα 5 €.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Ανατολού Εφές-Παναθηναϊκός (05/12 – 19:30)

Δύσκολο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ταξιδεύει στο Sinan Erdem Dome, για να αντιμετωπίσει την Ανατολού Εφές.

Η Εφές (ρεκόρ 5-6), έρχεται στο παιχνίδι από εκτός έδρας ήττα με 97-83 από τον Ερυθρό Αστέρα. Η τούρκικη ομάδα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, με τον Κλάιμπερν, όπως και τους Μπομπουά, Μπράιαντ και Πλάις να μένουν εκτός.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει το διπλό στην έδρα της Παρτιζάν την προηγούμενη βδομάδα, που θα τον έφερνε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι πράσινοι ηττήθηκαν 92-87 στην παράταση, σε ένα ματς που ήλεγχαν σε όλη τη διάρκειά του.

Το ματσάρισμα των 2 αυτών ομάδων αναμένεται ενδιαφέρον, στην 1η επίσκεψη του Αταμάν, στο γήπεδο της πρώην ομάδα του, με το Παναθηναϊκό να έχει το πρώτο λόγο για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Παναθηναϊκός (+2.5) – 1.57

Μπάγερν Μονάχου-Αρμάνι Μιλάνο (05/12 – 21:30)

Στη Γερμανία και το BMW Park, η Μπάγερν υποδέχεται την Αρμάνι, με τις 2 ομάδες να έχουν πολλές προσδοκίες από τη φετινή σεζόν και να αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα από το παιχνίδι.

Η Μπάγερν (ρεκόρ 5-6) έρχεται στο παιχνίδι από μεγάλη νίκη με 90-76  απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, με τον Ιμπάκα να είναι κυριαρχικός και με 24 πόντους και 13 ριμπάουντ να οδηγεί τους Βαυαρούς στη νίκη. Από το παιχνίδι αναμένεται να απουσιάσουν οι Λούσιτς και Ομπστ, με τον Μπολμάρι και τον Χάρις να είναι επίσης αμφίβολοι.

Η Αρμάνι Μιλάνο (ρεκόρ 4-7) δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και έρχεται στο παιχνίδι από εντός έδρας ήττα με 70-83 από τη Ζαλγκίρις, με την εμφάνιση του Σίλντς (21 πόντοι) να μην είναι αρκετή. Για την Αρμάνι θα απουσιάσουν από το ματς οι Μίροτιτς, Μπάρον και Πάνγκος.

Αμφίρροπο παιχνίδι, με το πλεονέκτημα για τη νίκη να είναι στη Μπάγερν.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Μπάγερν Μονάχου – 1.57

Μπασκόνια-Φενέρμπαχτσε (06/12 – 21:30)

Στη Βιτόρια και τη Fernando Buesa Arena, η Μπασκόνια υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε.

Η Μπασκόνια (ρεκόρ 6-5) έρχεται στο παιχνίδι από μεγάλο διπλό στην έδρα της Βαλένθια με 84-98 χάρη στην εμφάνιση των Χάουαρντ και Μονέκε, που ήταν καθοριστικοί με 24 και 19 πόντους αντίστοιχα.

Η Φενέρμπαχτσε (ρεκόρ 6-5), οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη της ήττα στην φετινή σεζόν, με 100-99, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση. Η Φενέρ είχε πολλούς πρωταγωνιστές για να τα καταφέρει, με τους Γκούντουριτς, Γουίλμπεκιν και Μαντάρ να ξεχωρίζουν.

Το παιχνίδι αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, και θεωρούμε ότι μικρό προβάδισμα για τη νίκη θα έχει η Μπασκόνια.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Μπασκόνια – 1.81

Βαλένθια-Ερυθρός Αστέρας (06/12 – 21:30)

Ενδιαφέρον παιχνίδι και στη Βαλένθια, με τον Ερυθρό Αστέρα να ταξιδεύει στο Font de Sant Lluis, για να αντιμετωπίσει την Ισπανική ομάδα.

Η Βαλένθια (ρεκόρ 5-6), έρχεται στο παιχνίδι από ήττα στο Ισπανικό ντέρμπι από την Μπασκόνια, σε ένα ματς που η Βαλένθια ήλεγχε μέχρι τις αρχές τις 4ης περιόδου, αλλά με ένα επιμέρους σκορ 14-31 στην τελευταία περίοδο, η Μπασκόνια έφτασε στη νίκη με 84-98.

Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας έφτασε στη νίκη με 97-83 απέναντι στην Εφές, με τους Νέντοβιτς (23 πόντοι) και Μίτροβιτς (19 πόντοι) να είναι εξαιρετικοί.

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι σκληρό, με τις 2 ομάδες να θέλουν να πάρουν τη νίκη με τη βοήθεια της άμυνάς τους.

Πρόβλεψη: Σύνολο πόντων / Under 159 – 1.60

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 03/12 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ