Euroleague Μπάσκετ

Προεπισκόπηση της 11ης αγωνιστικής της Euroleague

Euroleague

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 11η αγωνιστική ημέρα της Euroleague, με τις ομάδες να τα δίνουν όλα, ώστε να πάρουν νίκες και να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στα playoffs της διοργάνωσης. Στον παρόν άρθρο θα βρείτε μια προεπισκόπηση των σημαντικότερων παιχνιδιών της αγωνιστικής, μαζί με μερικά προγνωστικά για αυτά τα παιχνίδια.

Εγγραφείτε στη NetBet για να στοιχηματίσετε στους αγώνες της Euroleuague, με πολύ ελκυστικές αποδόσεις μπάσκετ. Εκτός αυτού, μπορείτε να βρείτε διαθέσιμες προς στοιχηματισμό όλες τις δημοφιλείς διοργανώσεις αθλητικών στοιχημάτων. Κατά την εγγραφή σας στη σελίδα, θα λάβετε μια προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία θα έχετε ένα 100% free bet για έως και το ποσό των 50 €, μαζί με ένα ακόμα free bet των 5 €.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Φενέρμπαχτσε-Ρεάλ Μαδρίτης (30/11 – 19:45)

Δύσκολο παιχνίδι για την πρώτη στη βαθμολογία της Euroleague Ρεάλ Μαδρίτης (ρεκόρ 9-0), καθώς ταξιδεύει στη Τουρκία για να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε (ρεκόρ 5-5).

Οι Μαδριλένοι, θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο και να μπορέσουν να αυξήσουν την απόσταση από τους διώκτες τους, για την 1η θέση της κανονικής περιόδου. Την προηγούμενη αγωνιστική η Ρεάλ νίκησε με 99-75 την Άλμπα Βερολίνου, με τον Χεζόνια με 26 πόντους να οδηγεί τη Βασίλισσα σε μια εύκολη νίκη.

Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε έρχεται στο παιχνίδι από σερί τεσσάρων εκτός έδρας ηττών, με τελευταία την ήττα από τη Βίρτους Μπολόνια με 87-79. Έτσι, οι Τούρκοι, θέλουν να δώσουν τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί και να επιστρέψουν στις νίκες, με τη βοήθεια της έδρας τους. Το παιχνίδι αναμένεται αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να αναμένεται να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Φενέρμπαχτσε – 2.38

Μονακό-Ολυμπιακός (30/11 – 20:00)

Στην Γαλλία, η Μονακό (ρεκόρ 6-4) θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (ρεκόρ 6-4), σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι ντέρμπι, με τις 2 ομάδες να μας έχουν χαρίσει σπουδαίες μονομαχίες τα τελευταία χρόνια.

Η Μονακό, έρχεται στο παιχνίδι από μεγάλη εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο τη Μπασκόνια με 75-77. Καθοριστικός για τους Γάλλους ήταν ο Mike James, ο οποίος με 28 πόντους τους οδήγησε στη νίκη.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αυξήσει το νικηφόρο σερί του στις 4 νίκες, πραγματοποιώντας μια μεγάλη εμφάνιση στη Γαλλία. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν εύκολα με 89-72 τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ την προηγούμενη αγωνιστική, με τους Canaan και Peters να είναι για ακόμα μια φορά εξαιρετικοί και με 25 και 22 πόντους αντίστοιχα, να οδηγούν τον Ολυμπιακό στη νίκη.

Πρόβλεψη: Σύνολο πόντων / Over 154 – 1.70

Παρτιζάν-Παναθηναϊκός (30/11 – 21:45)

Στη Σερβία και τη Stark Arena, η Παρτιζάν (ρεκόρ 4-6), υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (ρεκόρ 6-4), με το παιχνίδι να αναμένεται ανταγωνιστικό.

Οι Σέρβοι έρχονται στο ματς από εκτός έδρας ήττα με 100-94 από την Εφές, με την εξαιρετική εμφάνιση των Kaminsky και Dozier να μην ήταν αρκετή για να πάρουν τη νίκη.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έρχεται στο παιχνίδι από σερί 4 νικών, με τελευταία του αυτή απέναντι στη Βαλένθια με 90-73, όπου είχε 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και συγκεκριμένα τους Lessort, Μήτογλου, Grant, Σλούκα και Grigonis.

Πρόβλεψη: Σύνολο πόντων / Under 170.5 – 1.63

Ερυθρός Αστέρας-Ανατολού Εφές (01/12 – 21:00)

Στη Σερβία, ο Ερυθρός Αστέρας, υποδέχεται την Ανατολού Εφές, με την ατμόσφαιρα να αναμένεται καυτή και το παιχνίδι πολύ ανταγωνιστικό.

Ο Ερυθρός Αστέρας προέρχεται από οδυνηρή ήττα από το Μιλάνο με 71-93, όπου δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και ηττήθηκε εύκολα από τους Ιταλούς.

Από την άλλη, η Εφές θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της και τις νίκες, καθώς την προηγούμενη βδομάδα νίκησε με 100-94 τη Παρτιζάν, με τον Larkin να κάνει τα πάντα στο γήπεδο και με 27 πόντους και 8 ασίστ να οδηγεί τους Τούρκους στη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Ερυθρός Αστέρας – 1.57

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 27/11 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ